- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.781
Ayyyy az önce baktım enn normali 1100 kalori yaaaaa bende nekaaaaa seberim kendini bilirsinnn ayy bende 2 kocccaaaa üçgen dilim kakk yedimm akşmda köfte fıtında patitis yicemm az pilavda yşyebileremmmmmmmmmmmmAyy ben zor dayaniyorum sabah 9 da pogaca yedim sonra esim nobetten geldigi icin oglen uyandi 1 de o kahvalti yapti bende yememek icin zor durdum acıkmıştım daneyseki kacamagim yok sabahtan sonra insallah aksami da hafif atlatirim canim hamburger cekiyi pattisli felan arkasına da kunefe ofofofoooff
Evet yaaaa valla ne desniz haklısınız ben zaten hrupta değilim ya onları yazmiim en iyisi kötü örnek oluorummmmmkekler pogcalar kunufeler havalarda ucmus yine masllah
Ehh bnde bütğn hafta iyi kötü yaptm nişeyler bugün yarın çöpppppppp benim ağlamam gereklkkkKacamak yapasim geliyyy normal de diyeti hic bozmasam yapacam ama zaten bir gün az yiyom bir gün çokk benim diyet bir gün sürüyo anladim ki hic diyet yapacak gücüm kalmamis
Teşekkür ederim canımmmCanimmm nice mutlu yaslaraaa sagliklaa esinle cocuklarinla sevdiklerinleRabbim hayirli uzun ömürler nasip etsin kiz ne varmis 36 da gencecik
bende bilmiyorum ki ya bilsekde yapsak keskeSekerPancarii canım liste hazırlancakmış..yapmayı bilsem yapardım neymişki acep tühhh...
Teşekkür ederim tatlımm
Evet hiç bir bilgim yok malesef..bende bilmiyorum ki ya bilsekde yapsak keske
Teşekkürler canım benim
Nice yıllara canım.ben de 36 yaşındayım bu aradaSelam kızlar..nasılsınız..
Bugün benim doğum günüm..yaş oldu 36
Teşekkürler canımNice yıllara canım.ben de 36 yaşındayım bu arada
14.tk bu hafta sonuç hazırlama sırası sizdeydi sonuçlar ctesi saat 18 e kadar hszırlanmalıydı arkadaşlar şu an saat 19.05 lütfen sonuç listesini hazırlarmısınıx
Uyardigin için teşekkürler toplight kaptanim dalgınlığıma gelmiş bu hafta eşim sürekli gündüzleri evde gözden kaçırmışımsevgiliSekerPancarii tatlım pc başında olmadığım için ben hazırlayamıyorum değilse hazırlardım haber vereyim dedim az önce yazdığım msj acele ile biraz sert olmuş gibi geldi kusura bakma unuttuysan hatırlatayım dedim
SekerPancarii canım liste hazırlancakmış..yapmayı bilsem yapardım neymişki acep tühhh...
Saolun canlarim yaa nasil unuttum öğlen de vaktim vardi yapardimbende bilmiyorum ki ya bilsekde yapsak keske
Selam kızlar..nasılsınız..
Bugün benim doğum günüm..yaş oldu 36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?