Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyyy az önce baktım enn normali 1100 kalori yaaaaa bende nekaaaaa seberim kendini bilirsinnn ayy bende 2 kocccaaaa üçgen dilim kakk yedimm akşmda köfte fıtında patitis yicemm az pilavda yşyebileremmmmmmmmmmmm

Kacamak yapasim geliyyy normal de diyeti hic bozmasam yapacam ama zaten bir gün az yiyom bir gün çokkbenim diyet bir gün sürüyo anladim ki hic diyet yapacak gücüm kalmamis
Ehh bnde bütğn hafta iyi kötü yaptm nişeyler bugün yarın çöpppppppp benim ağlamam gereklkkk

14.tk bu hafta sonuç hazırlama sırası sizdeydi sonuçlar ctesi saat 18 e kadar hszırlanmalıydı arkadaşlar şu an saat 19.05 lütfen sonuç listesini hazırlarmısınıx

sevgili SekerPancarii tatlım pc başında olmadığım için ben hazırlayamıyorum değilse hazırlardım haber vereyim dedim az önce yazdığım msj acele ile biraz sert olmuş gibi geldi kusura bakma unuttuysan hatırlatayım dedim

14.tk bu hafta sonuç hazırlama sırası sizdeydi sonuçlar ctesi saat 18 e kadar hszırlanmalıydı arkadaşlar şu an saat 19.05 lütfen sonuç listesini hazırlarmısınıx
Uyardigin için teşekkürler toplight kaptanim dalgınlığıma gelmiş bu hafta eşim sürekli gündüzleri evde gözden kaçırmışım

Slm kızlar annemgilde geldim geleni diyet düzenin bozuldu isyan bayrağını çektim bidaha mutafaga girmem dedim bak sende bende kilo alıyoruz dedim sıkı yönetim ilan ettim ...anam sürekli mutfaktan cikamik yemek yemek...pazartesi daha dikkatli geçireceğim sizleri böyle maşallah enerjili gordumya diyet hirsim artıyor..

Menü
Öğle kk peynir, menemen izcik, bir tk bal, bir tatlı kaşığı pekmez,bir tutam yufka ekmek
Ara meyve bir avuç çiğ gabak çekirdeği(bir müddet tobe yemicegim )
Akşam
Tarhana çorbası bir kase, bir iki çatal ucuyla kadayıf tatlısı hatta şekersiz yerinden aldım çünkü ev yapimiydi,uc dilim salatalık turşu
2.5 lt su, form çay ,iki soda içtim... Akşam arada şekersiz çay ictum

Gunaydin kizlar ayy bogazlarim cok kötü antibiyotik almadan gecmicek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…