- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.761
Ne didinnnnben öğle yemeğinde irmik helvası yedm azıcıkkk
Canımmm benm öyle bi tavam yok maalesef indiksüynlu ocak kullanıorum her tava ve tencereyi ısıtmıyor çok uyuz bişey ona uygun öyle tavalarda çok pahalı idare ettim bugüne kadarTeşekkür ederim cnm. 76 kiloyum maalesef
Tamamdır öyle yaparım bundan sonra
Ben tavada yapacağım zaman granit tava kullanıyorum ve hiç yağ koymuyorum öyle de tavsiye ederim kızlar.
Teşekkür ederim canım..aynen öyle ama hep bu yaşta kalmayı isterdim ne iyi olurdu..
Ayy koktuuKızlar angelicalı kek yaptımmmm 2 bardak tam buğday unu 1 bardak beyaz unla pastadan iyidir deyin şğtfen ev kakııı sonuçtaa
Kakkk deyince migim geldi aklımaaaa
Ne didinnnn
Icinde dondurma varmiydiyicek bişey yoktu
corba 3 tane köfte bide azıcık helva yedim
Balla sen bidee evii görsennn gel komşumm çayda koyammmmmmAyy koktuu
Kiz çorbaynan kofte yeteğdiiiiyicek bişey yoktu
corba 3 tane köfte bide azıcık helva yedim
Ayy ben zor dayaniyorum sabah 9 da pogaca yedim sonra esim nobetten geldigi icin oglen uyandi 1 de o kahvalti yapti bende yememek icin zor durdum acıkmıştım daKızlar angelicalı kek yaptımmmm 2 bardak tam buğday unu 1 bardak beyaz unla pastadan iyidir deyin şğtfen ev kakııı sonuçtaa
Kakkk deyince migim geldi aklımaaaa
Icinde dondurma varmiydibugun ne duysam canim cekiyo
Kiz çorbaynan kofte yeteğdiiiineyse ama aksam ekmek yemek yokk
Ayy ben zor dayaniyorum sabah 9 da pogaca yedim sonra esim nobetten geldigi icin oglen uyandi 1 de o kahvalti yapti bende yememek icin zor durdum acıkmıştım daneyseki kacamagim yok sabahtan sonra insallah aksami da hafif atlatirim canim hamburger cekiyi pattisli felan arkasına da kunefe ofofofoooff
Ayni site olsaydi kacarin yoktu ama malesf bende yirdimmmmBalla sen bidee evii görsennn gel komşumm çayda koyammmmmm
Aksam yemegin ardindan bir tatli patlatirim
Aksam yemegin ardindan bir tatli patlatirimkunefemi oluuu baska biseymi bilemedm catla patla
Bizde eşimle bayiliriz karnimm açken cok seviyorum sadece kunfe icin cikariz bizde bazenkünefeye bayılırım
biz bazen nişanlımla sadece künefe yemek için cıkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?