Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederim cnm. 76 kiloyum maalesef

Tamamdır öyle yaparım bundan sonra

Ben tavada yapacağım zaman granit tava kullanıyorum ve hiç yağ koymuyorum öyle de tavsiye ederim kızlar.
Canımmm benm öyle bi tavam yok maalesef indiksüynlu ocak kullanıorum her tava ve tencereyi ısıtmıyor çok uyuz bişey ona uygun öyle tavalarda çok pahalı idare ettim bugüne kadar
Canım ğzülme bende 81 kiloydum 60a düştüm ramazandı bayramlrdı tatildi 4-5 kilo aldım onlarla uğraşıorumm..2015 eylülde 80.5 ile başladım Nisanda 60ı gördüm görüş o görüş sonra şımardım ve kilo aldım şimdide veremesem bile almamaya çalışıyorumm

Kızlar angelicalı kek yaptımmmm 2 bardak tam buğday unu 1 bardak beyaz unla pastadan iyidir deyin şğtfen ev kakııı sonuçtaa
Kakkk deyince migim geldi aklımaaaa

Kızlar angelicalı kek yaptımmmm 2 bardak tam buğday unu 1 bardak beyaz unla pastadan iyidir deyin şğtfen ev kakııı sonuçtaa
Kakkk deyince migim geldi aklımaaaa
Ayy ben zor dayaniyorum sabah 9 da pogaca yedim sonra esim nobetten geldigi icin oglen uyandi 1 de o kahvalti yapti bende yememek icin zor durdum acıkmıştım da neyseki kacamagim yok sabahtan sonra insallah aksami da hafif atlatirimcanim hamburger cekiyipattisli felan arkasına da kunefe ofofofoooff

Kiz çorbaynan kofte yeteğdiiii neyse ama aksam ekmek yemek yokk

akşam ekmek yokkk
yarında pazar kahvaltısı az yapcam akşamına zaten annem nişanlım için işkembe yapcak ben hiç sevmem yiyemicem salatayla geçircem pazar akşamını. hafta sonu kacamagı yapamıcam

künefeye bayılırım
biz bazen nişanlımla sadece künefe yemek için cıkıyoruz

Kacamak yapasim geliyyy normal de diyeti hic bozmasam yapacam ama zaten bir gün az yiyom bir gün çokkbenim diyet bir gün sürüyo anladim ki hic diyet yapacak gücüm kalmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…