- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.741
Ayy mideyi bi büyütünce geri küçültmesi zor oluyo dimii ya benimde hic diyet yapasim yok ama koruma gibi bisey yapiyorum baksana 200 gr verdim sadece bu hafta aslinda 900 gr verdim ama haftaicinde kilo aldigim icin anca 200 grmi yansidi listeye ayy napim görünüşte zayifim evet ama bi kilomu takinti yapmayi birakirda boşverirsem cok kilo alirimYaaaa diimiii off yedim işteee kız en azındannn sabah börek çörek kızartma kaymaklı ballı ekmek neyin yemiorum artık farkındamısınnn ayyy neydi o nikaç hafta önce sulu yemek yanına yarım ekmek yiyodum yaaaaaa böyle bnce en azından almam napiim selin dayanamıorum
Ayy cok guzel bi renkkkSekerPancarii kızzz selin saçlarımı nasl uzatabilirim yaaa taktım bu aralar uzatacammmmmmm ve bu renge boyayacammmmmmm saç boyum hemn hemen bukadarrr
Niden giz
Tememmmm affettimmmmdiiiiii
Yavas yavas azaltirsan zorlanmazsin balim iyiye gidiyosun zateniyce azalttin hadi bugun de aksam ekmegi kes
Teşekkür ederim cnm. 76 kiloyum maalesefAfiyet olsun canımmm güzl bncee ay kaç kiloydun tatlım sennnn
Tamamdır öyle yaparım bundan sonraGayet guzel tatlim akşamları toplu halde yaz menunu canim oyle yapiyoruz hem gün boyu ne yedigimizi toplu gormus oluyoruz
Ben tavada yapacağım zaman granit tava kullanıyorum ve hiç yağ koymuyorum öyle de tavsiye ederim kızlar.@hedefEylul52 bende selin gibi tavadada yiorum 1 tk z. Yağı ile yapıorummm
@hedefEylul52 bende selin gibi tavadada yiorum 1 tk z. Yağı ile yapıorummm
Biraz geç oldu ama kusura bakma canım...evet oluyo malesef iradem zayıf biraz benim..kaçamak olmadığında güzel sonuç alınıyor..Hic kacamak yaptgnz oluyor mu
Selam kızlar..nasılsınız..
Bugün benim doğum günüm..yaş oldu 36
Geldim canmmmmmmm@ParteMoralll partemmmm gellllllllllllllllll
ayyyy dogum gunun kutlu olsun sarrafimmmmmm 36 varmiydin sen unutmusummmmm guzel yaslarrrr tadini cikar.Selam kızlar..nasılsınız..
Teşekkür ederim canım..aynen öyle ama hep bu yaşta kalmayı isterdim ne iyi olurdu..ooo mutlu yılllaaaarrr
en güzel zamanlar yani kadınlar şarap gibi oldugundan 30 lu yaşlar altın cağları derler
Teşekkürler canım..oldum vallaGeldim canmmmmmmm
ayyyy dogum gunun kutlu olsun sarrafimmmmmm 36 varmiydin sen unutmusummmmm guzel yaslarrrr tadini cikar.
Yeni yasinda insallah saglikli cok mutlu ve fit ol :) muckk
Canimmm nice mutlu yaslaraaa sagliklaa esinle cocuklarinla sevdiklerinleSelam kızlar..nasılsınız..
Şampuan mi kuzum ayy heryerde var bizim burda canim büyük marketlerde falanCanımmmm a101 de mi vardı o yaaaSekerPancarii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?