Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy mideyi bi büyütünce geri küçültmesi zor oluyo dimii ya benimde hic diyet yapasim yok ama koruma gibi bisey yapiyorum baksana 200 gr verdim sadece bu hafta aslinda 900 gr verdim ama haftaicinde kilo aldigim icin anca 200 grmi yansidi listeye ayy napim görünüşte zayifim evet ama bi kilomu takinti yapmayi birakirda boşverirsem cok kilo alirim dayanicaz 3 5 kilomuzu da verip korumayi dikkatli yapicaz monn baska caremiz yok baksana artik diyet yapmaya ne bizim ne de eşlerimiz takadi kaldi kiz ben 2 bucuk senedir hep diyetteyim herkes bıktı artik ama ben kilo versem de kilo işini bitirsem de kilo almamak icin az yedigim icin herkesler hep diyettesin sende diyo bilmiyo ki yirsem sisiyom hemenamma yazdim heeaa

SekerPancarii kızzz selin saçlarımı nasl uzatabilirim yaaa taktım bu aralar uzatacammmmmmm ve bu renge boyayacammmmmmm saç boyum hemn hemen bukadarrr
Ayy cok guzel bi renkkk kiz bak ben sacimi sariya boyatip sonra koyuya döndüm ya sacim yiprandi yavas uzuyodu sonra restorex sarmaşık özlü şampuan kullandim baya hizli uzatti bi dene istersen annem ablamlar bile farketti bu aralar nasil uzadi saclarin diyollaa

Afiyet olsun canımmm güzl bncee ay kaç kiloydun tatlım sennnn
Teşekkür ederim cnm. 76 kiloyum maalesef
Gayet guzel tatlim akşamları toplu halde yaz menunu canim oyle yapiyoruz hem gün boyu ne yedigimizi toplu gormus oluyoruz
Tamamdır öyle yaparım bundan sonra
@hedefEylul52 bende selin gibi tavadada yiorum 1 tk z. Yağı ile yapıorummm
Ben tavada yapacağım zaman granit tava kullanıyorum ve hiç yağ koymuyorum öyle de tavsiye ederim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…