- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.801
Gunaydin kizlarayy bogazlarim cok kötü antibiyotik almadan gecmicek heralde
Geçmiş olsun canım.biz de ailecek hapşırıp duruyoruz.Gunaydin kizlarayy bogazlarim cok kötü antibiyotik almadan gecmicek heralde
Ayy kuzum kestane bali yokmu o bigaza cok iyi geliyo ya. ilik seyler ic sicak icme tahris olmasin iyice.Gunaydin kizlarayy bogazlarim cok kötü antibiyotik almadan gecmicek heralde
Geçmiş olsun canım ya naptin böyle oldu birdenbire kız bademcigin varsa ondan da sürekli boğazın ağrır tatlım ya..
Saolun kizlarrGeçmiş olsun canım.biz de ailecek hapşırıp duruyoruz.
Ayy sıcak kahve çay çok içtim ondan mi iyi olmadi kiiAyy kuzum kestane bali yokmu o bigaza cok iyi geliyo ya. ilik seyler ic sicak icme tahris olmasin iyice.
Toz Zencefille bal ye sabahlariAyy sıcak kahve çay çok içtim ondan mi iyi olmadi kiiilik iciyim ben içecekleri saol balim yok kestane bali normal bal yiyom
Msjlara bakAyy sıcak kahve çay çok içtim ondan mi iyi olmadi kiiilik iciyim ben içecekleri saol balim yok kestane bali normal bal yiyom
Ohh afiyet olsun canimMutlu pazarlar kizlarr. simdiiii mikemmel bir pazar kahvaltisiiiiiii
Sicacik lavaş kokusu esligindeopuldunuzzz
Daha kahvalti yapmadim dur ondan yapip yiyim yemeden once saol askitomToz Zencefille bal ye sabahlari
Ayyyy yerim onu yaaa ben de pazar gunleri babamla annem uyanmadan yatagimi toplardim evin icinde dagittiklarimi toplardim surpriz yapmisim guya sevnsinler dyeOhh afiyet olsun canimbende bogazim cok acıyodu eşim kpss sinavina gitti kizima ben biraz yatiyim kizim bogazim cok aciyi dedim yattim uyumusum iyi geldi kizim da ben yatarken oyuncaklarini toplamiş bana supriz yapmak icin normal de hic toplamaz simdi kahvalti hazirlicam kizima biseyler atiştirdim 8 de geri acikti eşimle beraber yapicaz kahvaltiyi gelig birazdan
Bende şok oldumAyyyy yerim onu yaaa ben de pazar gunleri babamla annem uyanmadan yatagimi toplardim evin icinde dagittiklarimi toplardim surpriz yapmisim guya sevnsinler dyekizinda cok tatliiiii akilli kizim aferin. benim kizimda buyusunde bana surpriz yap
Sağol canım.biz oğlumla bu sene grip aşısı yaptırmıştık. İki kere sadece burun akıntısıyla atlattık.eskisen olsa yatak döşek yatardık.demekki işe yarıyor.tavsiye ederimSaolun kizlarrkovacim sana da gecmis olsun
Ben dePazar kahvaltısını hasarsız atlatanlar burda miiibenn gayet guzel atlattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?