Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabalar kızlar, bir kaç gündür rahatsızdım öyle yatıyordum yazamadım(
Diyete dikkat ediyorum ama bir tek dün akşam hafif kaçırdım o kadar

Mutlu pazarlar kizlarr. simdiiii mikemmel bir pazar kahvaltisiiiiiii
Sicacik lavaş kokusu esliginde opuldunuzzz
Ohh afiyet olsun canim bende bogazim cok acıyodu eşim kpss sinavina gitti kizima ben biraz yatiyim kizim bogazim cok aciyi dedim yattim uyumusum iyi geldi kizim da ben yatarken oyuncaklarini toplamiş bana supriz yapmak icinnormal de hic toplamaz simdi kahvalti hazirlicam kizima biseyler atiştirdim 8 de geri acikti eşimle beraber yapicaz kahvaltiyi gelig birazdan

Ayyyy yerim onu yaaa ben de pazar gunleri babamla annem uyanmadan yatagimi toplardim evin icinde dagittiklarimi toplardim surpriz yapmisim guya sevnsinler dye kizinda cok tatliiiii akilli kizim aferin. benim kizimda buyusunde bana surpriz yap

Ayyyy yerim onu yaaa ben de pazar gunleri babamla annem uyanmadan yatagimi toplardim evin icinde dagittiklarimi toplardim surpriz yapmisim guya sevnsinler dye kizinda cok tatliiiii akilli kizim aferin. benim kizimda buyusunde bana surpriz yap
Bende şok oldum bi baktim evde oyuncakdan eser yok normalde adim atacak yer birakmaz oyuncaktan biktim valla bi oda yapsaydim kizima odasindan baska yere döktürmücem temizlik yapiom mis gibi benim oyuncaklari bi saçiyo nerde temizlik ama ossun napsin cocuk nerde oynasin yazzih benimki koca kiz oldu senin minis de büyüsün sana ne suprizler yapağ annesi

Pazar kahvaltısını hasarsız atlatanlar burda miii benn gayet guzel atlattim

İyi aksamlar kizlarr
Menüm
Sabah ac karnina 2 çay kaşığı zencefili bal( bogazima cok iyi geldi @ParteMoralll )
Kahvalti: el kadar beyaz ekmegin dışı icini yemedim, 1 buçuk haşlanmış yumurta, 2 kaşik sogan kavurmasi, 4 ince dilim sucuk, 2 minik kare kaşar, birer lokma bal ve tahinpekmez, sekersiz cay
Ogle: yarim elma, yarim havuc, yarim bardak süt
Akşam: 1 kase etli mercimek çorbası, bir tabak ıspanak yemeği bol sarımsaklı yogurtlave az turşu
Bi saat sonra 1 dilim ananas yerim sonra gün biter

menüm
kahvaltı
6 az yağlı zeytin,
kıymalı yumurta
1 tam tahıllı lavaş
1 kaşık kahvaltılık sos
1 kk tulum
nane
3 yeşil biber
ara
bitter çikolatalı tam tahılllı bar (90 kalori)
sütlü nescafe
akşam
erken yedim diye abarttım
1 tabak çalı çilek çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
kıymalı yumurta
1 lavaş
1 kepekli ekmek

bugün biraz abarttım akşam(
spor sabah yarım saat koşu
su 2.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…