- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.841
Cok iyi canimmve ben spora da basladım cumartesi akşamı trambolinle bi saat zıpladım haftada 3 gün yapcam artık
Slm niliii nerelerdesin canim takima devam ediyo msnİyi akşamlar.
Evet artık takımdayım, bugünden itibaren menülerimi yazıcamSlm niliii nerelerdesin canim takima devam ediyo msn
Aaynen amaaanAmaaann
sen kac kilosun ?kızlar mmerhabaaa,
doktor randevum vardı oraya gittim bugün dünde evde net yok giremedim.
hafta sonu hakkında konusmak istmiyorum
yicemi yedim ama 5km yol da yürüdüm
bugünde sabah hastanede testlerden sonra bi tost cay yedim öğle yemeğini sadece bi kase corbayla geçişirdim.
akşamda hayırlısıyla ekmeksiz geçicek
SlmSlm kizlarr
Cok iyi tatlimmm bekliyorum boll boll katiliminiEvet artık takımdayım, bugünden itibaren menülerimi yazıcam
Aaynen amaaano goz kirpimisiiiiiii sen yaptigin icn bisey demiyceeeem anladn
Slm beybisbomm kiz
Gecmis olsun tatlim hayir belli bi diyet yapmiyoruz birlikte ama tabi kurallarimiz var bayadır askıya almiştim kurallari ama tekrar uygulamaya koyucam kurallari birazdan yazicam tatlimBugün ilk günüm, iyi beslenemedim.. Hastayım, şurup- hap - tylol hot üçlüsüyle ayakta duruyorum.
Zamanla düzeleceğime eminim, alışkanlıklar kolay bırakılmıyor. Özellikle benim gibi fast food ve tatlı bağımlısıysanız..
Öncelikle bi şey sorucam. Kurallar var mı demiştim ama ilk sayfadaki kurallardan bahsetmedim.
Örneğin yemememiz gereken yasaklar-yaptığımız ortak diyet bu tarz bir şeyler mi var. Yoksa herkes istediğini yer içer yeter ki cumaları eksi çıksın mı diyoruz.
Ben arada ufak tefek kaçırsam da her cuma eksi geleceğime inanıyorum. İlk elin günahı olmazmış, yarın daha dikkatli olucam umarım
BekliyorumGecmis olsun tatlim hayir belli bi diyet yapmiyoruz birlikte ama tabi kurallarimiz var bayadır askıya almiştim kurallari ama tekrar uygulamaya koyucam kurallari birazdan yazicam tatlim
Ben bugün akşam yemeğini de planladığım gibi yaparsam tam bir örnek üye oldumHeeeeyyoooookırmızı alarmmmmmm kizlarrr eskiler hatırlar bizim kurallarimiz vardi ve o zaman hersey daha disiplinliydi birazdan kurallari yazicam ve herkes uyucak uymayanlar ceza alicak (spor veya karbonhidrat yasagi gibi)
Aksami da hafif atlat elacim hadi bu hafta hic kacamak yokkBen bugün akşam yemeğini de planladığım gibi yaparsam tam bir örnek üye oldum
Sabah 6:30'da kalkıp koşu bilem yaptım
2 lt suyumu şimdiden içtim.
Birde kurallarda var mı hatırlayamadım ama bence günlük 2.5 lt su tüketimi zorunluluğu mutlaka olsun.
Ay ne iyi oldu özellikle pazartesi tartılmak..kaçamak olmaz fazla ne güzelKurallarimiz bunlar kizlarrherkes kurallara uysun litfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?