Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aaynen amaaan o goz kirpimisiiiiiii sen yaptigin icn bisey demiyceeeem anladn
sen kac kilosun ?
Ama bu sekilde beslenmeyle olmaz

Bugün ilk günüm, iyi beslenemedim.. Hastayım, şurup- hap - tylol hot üçlüsüyle ayakta duruyorum.
Zamanla düzeleceğime eminim, alışkanlıklar kolay bırakılmıyor. Özellikle benim gibi fast food ve tatlı bağımlısıysanız..
Öncelikle bi şey sorucam. Kurallar var mı demiştim ama ilk sayfadaki kurallardan bahsetmedim.
Örneğin yemememiz gereken yasaklar-yaptığımız ortak diyet bu tarz bir şeyler mi var. Yoksa herkes istediğini yer içer yeter ki cumaları eksi çıksın mı diyoruz.
Ben arada ufak tefek kaçırsam da her cuma eksi geleceğime inanıyorum. İlk elin günahı olmazmış, yarın daha dikkatli olucam umarım

Gecmis olsun tatlim hayir belli bi diyet yapmiyoruz birlikte ama tabi kurallarimiz var bayadır askıya almiştim kurallari ama tekrar uygulamaya koyucam kurallari birazdan yazicam tatlim

Heeeeyyooooo kırmızı alarmmmmmm kizlarrr eskiler hatırlar bizim kurallarimiz vardi ve o zaman hersey daha disiplinliydi birazdan kurallari yazicam ve herkes uyucak uymayanlar ceza alicak (spor veya karbonhidrat yasagi gibi)

Heeeeyyooooo kırmızı alarmmmmmm kizlarrr eskiler hatırlar bizim kurallarimiz vardi ve o zaman hersey daha disiplinliydi birazdan kurallari yazicam ve herkes uyucak uymayanlar ceza alicak (spor veya karbonhidrat yasagi gibi)
Ben bugün akşam yemeğini de planladığım gibi yaparsam tam bir örnek üye oldum
Sabah 6:30'da kalkıp koşu bilem yaptım
2 lt suyumu şimdiden içtim.
Birde kurallarda var mı hatırlayamadım ama bence günlük 2.5 lt su tüketimi zorunluluğu mutlaka olsun.

Aksami da hafif atlat elacim hadi bu hafta hic kacamak yokk evet canim ama cok eskiden vardi sarraf Moonlii hatirlar

♥TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek
6.Mazeretsiz 3 gün takima ugramayan diskalifiye olur

Eski kurallarimiz olsun diye biraz gecmise gittim ve eskiden ne guzel hergün spor yaptigimi hatirladim tekrar baslamam lazim

Moonlii ayy hatirliyo msn ben yeni kaptan olduğumda sen adaylardaydin ilk haftamdi benim seni listeye almıştım ne cabuk gecti kiz o gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…