Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

imzaladim
Uzahtan gonsu diyisun

Biitti artik o kurallari ara ara nasil buldum biliyonuz mu aynisi olsun diye o kurallara uyulacak BitmeyenUmidim nerdesin giz bah aklima geldi

Biitti artik o kurallari ara ara nasil buldum biliyonuz mu aynisi olsun diye o kurallara uyulacak BitmeyenUmidim nerdesin giz bah aklima geldi

Burdayım canım benim kız gündüz hasta ziyarete gittik eşimle,babamgilde kalıyoruz hiç boş kalamiyorum misafirler var babamın arkadaşları offf off bi çiğ köfte yaptık bir çıta bal kesti tereyağlar gabak tatlısı yufka ekmek fırında sıcak pide off off vayyy burası çok tehlikeli yerr bu hayırlısıyla bi evime gideydim sinir oluyorum diyeti zor uyguluyorum

Menüm
Sabah ac karnına bir cay kaşığı zencefilli balbogazim bugun biraz daha iyi ama öksürük devam
Sade turk kahvesi
Kahvalti: 1 yumurta, yarim yumurta beyazi, 2 kaşik yulaf ezmesi,1 kaşik yulaf kepegiyle krepcikler ve kahvaltiliklardan az az, sekersiz cay
Ogle: sekersiz nescafe, 2 ısırık beyaz cikilatali gofret ama bunu yedigim icin ogle yemek yemedim meyve bilem yemedim
Aksam: 1 kase mercimek çorbası, salata, bir tabak ispanak yemegi sarimsakli yogurtla
Ve yemegin ardina ananas kabugu, cubuk tarcin zencefil ve limonla çay yapip içtim öksürüğe iyi geliyomus hemde yag yakıyomus yatmadan bi kahve daha icerim gün biter

Ayy işin çok orda kizzz ne zaman tasinicaksin

Menu
Öğle,haslanmis yumurta bi tane, melemen , maydanoz,sekersiz çay, bi saat sonra soda
16:00 Türk kahve sekerliydi normalde icmem misafirlik teydim, bi tane kremalı biskut
Akşam marul çiğ köfte iki bardak ayran,bi yk kaşık has balbi soda
20dk yürüyüş 2.5 lt su

Ayy işin çok orda kizzz ne zaman tasinicaksin

Ayy ayın 5 de kiraci çıkarsa hemen, ama anneme senin kuralları okudum tmm dedi aksam 6 dan sonra bir şey yemiyelim dedi sporada baslicagiz inş ay bana kötülük yapıyor ne zormus dunde iki tepsi pizza yaptı dayanamadım yedim bir parça, annem inş vijdana gelirde ben varken yapmasinn hamur işleri iskenceeeeeeee... Ama pes etmicem dayanacagim...

Canim annenle konusmakla iyi yapmışsın biraz dişlerini sıksınlar cok hamur işi yapmasinlar çünkü evde pisince insaniz canimiz cekiyo insallah biran once duznenini kurarsin canim

Cig köfteden cok yemediysen iyi canimm menün piskeviti görmüyorum bi tane diye

Canim o zaman benim önerdiğim videoyu da yapma kilo verirken evde senin için en guzeli Leslie iyi yapmissin onu indirmekle

Canım ben de 95 kilodayken leslie yaptım diğer sporlar bu kiloyla biraz zor oluyor..tavsiye ederim..önceleri 2 mil yapıyodum sonra sonra arttırdım..

Menüm..
Sabah: peynirli yumurta, üç zeytin, dört ceviz, yeşillik, bir tk pekmez..
Akşam: bir kase tarhana, üç lahana sarma, yoğurt..
Ara: şekersiz nescafe..
Su 2 litre oldu..

pazartesi kilo bildriimi cok mantıklı :)

doktor bana günde 3 litre su verdi iltihap varmış onu atmak için bu da işime yarıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…