- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.881
♥TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek
6.Mazeretsiz 3 gün takima ugramayan diskalifiye olur
Uzahtan gonsu diyisun
Biitti artik o kurallari ara ara nasil buldum biliyonuz mu aynisi olsun diyeo kurallara uyulacak BitmeyenUmidim nerdesin giz bah aklima geldi
Ne gibi sporlar seversin canimEvde spor yapanlar var mı? Varsa bana bir kaç spor videosu önerebilir misiniz?
Biitti artik o kurallari ara ara nasil buldum biliyonuz mu aynisi olsun diyeo kurallara uyulacak BitmeyenUmidim nerdesin giz bah aklima geldi
Karin için Laura London 10dk abs videosunu öneririm canimEvde spor yapanlar var mı? Varsa bana bir kaç spor videosu önerebilir misiniz?
Ayy işin çok orda kizzz ne zaman tasinicaksinBurdayım canım benim kız gündüz hasta ziyarete gittik eşimle,babamgilde kalıyoruz hiç boş kalamiyorum misafirler var babamın arkadaşları offf off bi çiğ köfte yaptık bir çıta bal kesti tereyağlar gabak tatlısı yufka ekmek fırında sıcak pide off off vayyy burası çok tehlikeli yerr buhayırlısıyla bi evime gideydim sinir oluyorum diyeti zor uyguluyorum
İnternette evde yapılan sporlar' diye arattığımda leslie buldum. Onun videolarını indirdim. Kilom çooook yüksek olduğu için (maalesef 90lara dayandımNe gibi sporlar seversin canim
Ayy işin çok orda kizzz ne zaman tasinicaksin
Canim annenle konusmakla iyi yapmışsın biraz dişlerini sıksınlar cok hamur işi yapmasinlar çünkü evde pisince insaniz canimiz cekiyoAyy ayın 5 de kiraci çıkarsa hemen, ama anneme senin kuralları okudum tmm dedi aksam 6 dan sonra bir şey yemiyelim dedi sporada baslicagiz inş ay bana kötülük yapıyor ne zormus dunde iki tepsi pizza yaptı dayanamadım yedim bir parça, annem inş vijdana gelirde ben varken yapmasinn hamur işleri iskenceeeeeeee... Ama pes etmicem dayanacagim...
Cig köfteden cok yemediysen iyi canimm menünMenu
Öğle,haslanmis yumurta bi tane, melemen , maydanoz,sekersiz çay, bi saat sonra soda
16:00 Türk kahve sekerliydi normalde icmem misafirlik teydim, bi tane kremalı biskut
Akşam marul çiğ köfte iki bardak ayran,bi yk kaşık has balbi soda
20dk yürüyüş 2.5 lt su
Canim o zaman benim önerdiğim videoyu da yapma kilo verirken evde senin için en guzeli Leslie iyi yapmissin onu indirmekleİnternette evde yapılan sporlar' diye arattığımda leslie buldum. Onun videolarını indirdim. Kilom çooook yüksek olduğu için (maalesef 90lara dayandım) mekik, squat tarzı sporları yapmam uygun olmaz daha. Önerdiğine bakıcam şimdi.
Canım ben de 95 kilodayken leslie yaptım diğer sporlar bu kiloyla biraz zor oluyor..tavsiye ederim..önceleri 2 mil yapıyodum sonra sonra arttırdım..İnternette evde yapılan sporlar' diye arattığımda leslie buldum. Onun videolarını indirdim. Kilom çooook yüksek olduğu için (maalesef 90lara dayandım) mekik, squat tarzı sporları yapmam uygun olmaz daha. Önerdiğine bakıcam şimdi.
Aaynen amaaano goz kirpimisiiiiiii sen yaptigin icn bisey demiyceeeem anladn
sen kac kilosun ?
Ama bu sekilde beslenmeyle olmaz
♥TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek
6.Mazeretsiz 3 gün takima ugramayan diskalifiye olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?