- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.861
Ben bir ay sonra başlamışım tarihe göre ama çok yaorım o listedenEki Görüntüle 1914757
Vayy be eski kadromuza bakk@Moonlii bi tek sen varsin şimdi bu tablodan sarraf kiz sen yokmussun daha
İyi oldu demii sarrafcim bi yerden baslamamiz gerekiyodu toparlanalim listelerimiz kac haftadir kötüAy ne iyi oldu özellikle pazartesi tartılmak..kaçamak olmaz fazla ne güzel
Yarın leslie ye başlıyorum söz sana kaptancım
Ben ne bilem
Pek kimse hoslanmiyodu bu listeden dimiBen bir ay sonra başlamışım tarihe göre ama çok yaorım o listeden
Hahaha bende iki bucuk sanirimBen bir ay sonra başlamışım tarihe göre ama çok yaorım o listeden
Bugün başlıycaktım ama fenaydım yapamadım..16 da yedim ama yemeğimi..şekersiz nescafe içiyorum şimdi..İyi oldu demii sarrafcim bi yerden baslamamiz gerekiyodu toparlanalim listelerimiz kac haftadir kötüsupersin canim sporrrr candir
Cok acıkırsan pul biberli limon yogurt ye canim hem acligini alir hemde karin yaglarini yakiyomusBugün başlıycaktım ama fenaydım yapamadım..16 da yedim ama yemeğimi..şekersiz nescafe içiyorum şimdi..
Gonşusunuz yaaben mi bilem
Yıllandık kız buradaHahaha bende iki bucuk sanirim
Cok sukur bu sefer uyulsunn gecenlerde soyledim pek yapan yooookkkk. bundsn sonra uygulaaaHeeeeyyoooookırmızı alarmmmmmm kizlarrr eskiler hatırlar bizim kurallarimiz vardi ve o zaman hersey daha disiplinliydi birazdan kurallari yazicam ve herkes uyucak uymayanlar ceza alicak (spor veya karbonhidrat yasagi gibi)
Uzahtan gonsu diyisungonsu degiliz o baska tarafinda yakin sayilirz
Ben ocakta geldimm ayyy evettt bizim artik buralarYıllandık kız burada
Yani illaki açlık olur yaparım canım..Cok acıkırsan pul biberli limon yogurt ye canim hem acligini alir hemde karin yaglarini yakiyomus
Biitti artik o kurallari ara ara nasil buldum biliyonuz mu aynisi olsun diyeCok sukur bu sefer uyulsunn gecenlerde soyledim pek yapan yooookkkk. bundsn sonra uygulaaa
Afiyet olsun canım..Ben aksam yemegimi yemeye gidiyorum
♥TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek
6.Mazeretsiz 3 gün takima ugramayan diskalifiye olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?