- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.901
Günaydın kızlar.çoluk çocuk grip olduğunuz için pek giremedim ama bugün biraz daha iyiyim.geceleri oğlum çok sık uyanıyor o yüzden gündüzleri boşluklarda uyumaya çalışıyorum.
Günaydın kızlar.çoluk çocuk grip olduğunuz için pek giremedim ama bugün biraz daha iyiyim.geceleri oğlum çok sık uyanıyor o yüzden gündüzleri boşluklarda uyumaya çalışıyorum.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar.çoluk çocuk grip olduğunuz için pek giremedim ama bugün biraz daha iyiyim.geceleri oğlum çok sık uyanıyor o yüzden gündüzleri boşluklarda uyumaya çalışıyorum.
Herkese günaydın ve herkesten çok özürdilerim. İnternet paketim bitti giremedim foruma
Ya takip etmemiştim bu ay hiç biteceği aklımın ucundan geçmemişti ondan söyleyemedim.ah canım sağlık olsunama sanırım galiba sorun oldugunda önceden bildirmen gerekiyo takım kaptanına
Ya takip etmemiştim bu ay hiç biteceği aklımın ucundan geçmemişti ondan söyleyemedim.
Benim evde WiFi olmadığı için mecbur telefondan kullanıyorum.bnm telefonda net cok az oldugu için face bile kullanmıyorum ordan sadece whatsap için acıyorum
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun ins hemen toparlanirsiniz...
cok geçmiş olsun
Sağolun kızlarGeçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun canımSelam kızlar..ben ciğerden ciğerden öksürmeye devam..antibiyotik başladım mecburen..
Selam kızlar..ben ciğerden ciğerden öksürmeye devam..antibiyotik başladım mecburen..
Geçmiş olsun canimSelam kızlar..ben ciğerden ciğerden öksürmeye devam..antibiyotik başladım mecburen..
Ayy hepimiz hastayizzSana da geçmiş olsun canım
pazartesi kilo bildriimi cok mantıklı :)
doktor bana günde 3 litre su verdi iltihap varmış onu atmak için bu da işime yarıcak
Geçmiş olsun canim benim tek sevincim kizima gecmediGünaydın kızlar.çoluk çocuk grip olduğunuz için pek giremedim ama bugün biraz daha iyiyim.geceleri oğlum çok sık uyanıyor o yüzden gündüzleri boşluklarda uyumaya çalışıyorum.
Hosgeldin canimmmHerkese günaydın ve herkesten çok özürdilerim. İnternet paketim bitti giremedim foruma
Tam mevsimi.diyet yaparken bağışıklığımızı artırmamız lazımAyy hepimiz hastayizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?