- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.141
Senin hakkını da ben yidim..son bu gerçekten..bak tatlı bile yemedim..
Yimis hem kısır hem borek hemde persembeeee
Ben hesaplarim tatlimmm birazdanGünaydın herkese.bu sabah mutlu uyandım.geçen hafta:67.5
Bu hafta:66.5
Fark:-1 kg
Kurallara baktığımda geri dönen için fark ayrı kaldığı etap sayısına bölünüyormuş galiba tam anlamadım kaptancım yardımcı olur musun?SekerPancarii eski usule göre fark yüzdem: % 1,48 oluyor
bende sabitim***14.TAKIM 493. ETAP***
Sarraf (77.0 / / /%)
selcanmehmetcan(77.0 / / /%)
Elaalemi(62.0/ / /%)
htc71( 67.8/ / / %)sabit
Şekerpancarı71(53.1 / / /% )
Kova01( / / / %)
14. Takim Ortalamasi%
gayet başarılı, afiyet olsunSabah:haşl.yumurta,domates,zeytin,yeşillik,peynir,1dlm tb ekmek
Ara:1 günkurusu
Öğle : portakal,küçük cennet hurması
İkindi:hamsi,salata
Akşam:1 kuru incir
2.5 lt su, 35 dk aerobik( murat bür extreme tabata 500 kalori), twist & shape aletinde 1700 adım(260 kalori)
herkes de dün hamsi yemişIyi akşamlar kızlar
Menü
Sabah 10:30 sogan biber domates kavurmasi, bi çay kaşığı bal, sekersiz cay, bir çatal peynir. ..
Ara 14:00 bir armut , bir elma
Aksam17:00 firida hamsi , firinda pismis bir orta patates, domates biber, bol sekersiz çay
2, 5 lt su icildi...
Menüm..
Sabah: iki yumurta, kk peynir, yeşillik, üç ceviz..
Günde: bir kase kısır, bir dilim börek..
Yatmadan önce de yoğurt yerim artık..
valla ben takıldım çok mutsuzum gayet de güzel besleniyorum halbuki ara ara abartıyorumHadi bakalim kizlar bugun cumaaa bol eksileriniz olsun insallaaah
Baktir canimm arada kontrol ettirmek lazim eksik varmi degerlerde diyebende sabitim( iki haftadır o kadar uğraşmama rağmen kilo veremiyorum anlayamadım. haftaya gidip bir değerlerime baktıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?