- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.121
selamSlmmm kızlar napiosunuz bakalımmmmmm bennn miiiiii homini gırtlakkkk
Ohh şifa olsunnnnn bende koca bardak zeroselam
su içiyorum bende habire içim dışım su
Afiyet olsun canım.akşam sadece incir mi yedin..sporun çok iyi..Sabah:haşl.yumurta,domates,zeytin,yeşillik,peynir,1dlm tb ekmek
Ara:1 günkurusu
Öğle : portakal,küçük cennet hurması
İkindi:hamsi,salata
Akşam:1 kuru incir
2.5 lt su, 35 dk aerobik( murat bür extreme tabata 500 kalori), twist & shape aletinde 1700 adım(260 kalori)
Yemissin hemde persembe gününde bugun akşam yemeklerinde hamur isi yasakdiMenüm..
Sabah: iki yumurta, kk peynir, yeşillik, üç ceviz..
Günde: bir kase kısır, bir dilim börek..
Yatmadan önce de yoğurt yerim artık..
Afiyet olsun canimmSabah:haşl.yumurta,domates,zeytin,yeşillik,peynir,1dlm tb ekmek
Ara:1 günkurusu
Öğle : portakal,küçük cennet hurması
İkindi:hamsi,salata
Akşam:1 kuru incir
2.5 lt su, 35 dk aerobik( murat bür extreme tabata 500 kalori), twist & shape aletinde 1700 adım(260 kalori)
Afiyet olsun canimm guzelIyi akşamlar kızlar
Menü
Sabah 10:30 sogan biber domates kavurmasi, bi çay kaşığı bal, sekersiz cay, bir çatal peynir. ..
Ara 14:00 bir armut , bir elma
Aksam17:00 firida hamsi , firinda pismis bir orta patates, domates biber, bol sekersiz çay
2, 5 lt su icildi...
Afiyet olsun canım çok güzelIyi akşamlar kızlar
Menü
Sabah 10:30 sogan biber domates kavurmasi, bi çay kaşığı bal, sekersiz cay, bir çatal peynir. ..
Ara 14:00 bir armut , bir elma
Aksam17:00 firida hamsi , firinda pismis bir orta patates, domates biber, bol sekersiz çay
2, 5 lt su icildi...
hamsi tavada yapılmıştı peçeteyle yağını iyice aldım ama yine de içime sinmedi akşamı atladımAfiyet olsun canım.akşam sadece incir mi yedin..sporun çok iyi..
Spor olsaydı keşke ya da sadece kısır ayran yapsaydın. Gün olunca yine iyi kotarmışsınMenüm..
Kizx hani benim kisirim heeMenüm..
Yemissin hemde persembe gününde bugun akşam yemeklerinde hamur isi yasakdigün öglense kurtarabilir anca
Saat 3 gibi yedim daha da bişey yok bu saatten sonra offSpor olsaydı keşke ya da sadece kısır ayran yapsaydın. Gün olunca yine iyi kotarmışsın
Senin hakkını da ben yidim..son bu gerçekten..bak tatlı bile yemedim..Kizx hani benim kisirim heeyeee sen yeeeee devaam et
Yimis hem kısır hem borek hemde persembeeeeKizx hani benim kisirim heeyeee sen yeeeee devaam et
Erken yemissin ama keske borek yemeseydinSaat 3 gibi yedim daha da bişey yok bu saatten sonra off
Yimis hem kısır hem borek hemde persembeeee
Tamam sözz son buErken yemissin ama keske borek yemeseydinbi 15 dk leslie yapsan guzel olar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?