- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.101
90dan fazla çıkcam diye korkuyodum ki bugün itibariyle regl oldum artık eminim fazla çıkıcam. Beni en az 2 kilo etkiliyor çünkü.. Yarın Sabah tartılıyoruz di mi?
Suan takimda degilsin ama geldiginde bu menulerle olmaz toparlan. alt tarafi 5 kg
Kiz guldurdun beniay ben senden cok korkuyorum
valla haftaya toparlıcam bu hafta alışma süreci olarak düşünelim
Yaşamınıa oturtunca oluyor gerçekten gece yatarken sürekli kalkıp spor yapacağım kalkıp spor yapacağım demek işe yarıyorwooww tebrik ediyorum bnm için imkansız bi olay
Diyet irade işi canim yemicem dersen kendini inandirirsan yemezsin akşama bozmak yok ama bakicam menune corba ve salata olcak söz müAY BENDE ARKADASIM ÇİN SALATASI GETİRMİŞ ONDAN YEDİM DAYANAMAYP. AKŞAM SADECE CORBA SALATA YİCEM
Evet canim yarin sabah tartilip adaylar listesine kilonu yazicaksin olsun tatlim öbür hafta reglin bitin daha cok eksi goruceksin onu düşün kaca kilo çıktığına takilma hepsi gidecek90dan fazla çıkcam diye korkuyodum ki bugün itibariyle regl oldum artık eminim fazla çıkıcam. Beni en az 2 kilo etkiliyor çünkü.. Yarın Sabah tartılıyoruz di mi?
Kiz guldurdun beni
Ben eskiden de boyleydim de kendim korumaya gectigimde menulere yorum yapmadim cok acimasizimdiroyuzden
Tmm oyle olsnnnnnnn
Diyet irade işi canim yemicem dersen kendini inandirirsan yemezsin akşama bozmak yok ama bakicam menune corba ve salata olcak söz mü
Yaşamınıa oturtunca oluyor gerçekten gece yatarken sürekli kalkıp spor yapacağım kalkıp spor yapacağım demek işe yarıyor
Tamamdirsöz
akşam sadece onlar olcak ve 59,5 dan asagı bi rakamla gelcem yarın size
Tamamdiranlastikk yasasin 5li rakamlarrr
anlastık
pazartesiden itibaren gercek diyet programıyla geri dönüyorum hem sınav hastane işlerimde bitmiş olcak
Benim hedef 50ay evet yettim sana ne kaldı ki şunun şurasında
Benim hedef 50enn zayiff ben olucammm benn
Senin boy 1.60 miydi kiz aslinda 50 sende harika durur neden 50 olmiyusinhayır e zayıf ben olcam ben ben beennn(olamadı )
Senin boy 1.60 miydi kiz aslinda 50 sende harika durur neden 50 olmiyusin
du bakalım tartıya cıkmadan hiiiç belli olmazSlm kızlar Allah muhabbetinizi artirsin..yarın cuma ben hiç tartılmak istemimm iki gündür midem eksiyor karnım davul gibi şiş..keşkem yarın supruz olsa da 76 olsam bu hafta hareketliydim yahu ama hiç umudum yokk..ama toparlicagim ilham gelecek te çok uzak olmasa bari ne güzel tıkır tıkır gidiyordu kilolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?