Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ben senden cok korkuyorum
valla haftaya toparlıcam bu hafta alışma süreci olarak düşünelim
Kiz guldurdun beni
Ben eskiden de boyleydim de kendim korumaya gectigimde menulere yorum yapmadim cok acimasizimdir oyuzden
Tmm oyle olsnnnnnnn

90dan fazla çıkcam diye korkuyodum ki bugün itibariyle regl oldum artık eminim fazla çıkıcam. Beni en az 2 kilo etkiliyor çünkü.. Yarın Sabah tartılıyoruz di mi?
Evet canim yarin sabah tartilip adaylar listesine kilonu yazicaksin olsun tatlim öbür hafta reglin bitin daha cok eksi goruceksin onu düşün kaca kilo çıktığına takilma hepsi gidecek

Kiz guldurdun beni
Ben eskiden de boyleydim de kendim korumaya gectigimde menulere yorum yapmadim cok acimasizimdir oyuzden
Tmm oyle olsnnnnnnn

anlastık
pazartesiden itibaren gercek diyet programıyla geri dönüyorum hem sınav hastane işlerimde bitmiş olcak

Slm kızlar Allah muhabbetinizi artirsin..yarın cuma ben hiç tartılmak istemimm iki gündür midem eksiyor karnım davul gibi şiş..keşkem yarın supruz olsa da 76 olsam bu hafta hareketliydim yahu ama hiç umudum yokk..ama toparlicagim ilham gelecek te çok uzak olmasa bari ne güzel tıkır tıkır gidiyordu kilolar...

du bakalım tartıya cıkmadan hiiiç belli olmaz
bnde kilo aldım gibi hissediyorum ama sabah bi bakmışın 59 um sende 76

ben birazdan işten cıkıyorum kızlar eve gidip güzeell bi çorba yapıp yanınada bol limonlu bi salata ooohh misss
sonra gelsin sporlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…