Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yazcam yazcam, dediğim gibi ben bugünden itibaren sanıyodum menü paylaşımını.. pek iç açıcı değil bugünkü ama olsun paylaşıcam
Olsun canim zamanla duzelecek menuler hergun yazz menunu nisana kadar ayda 4 kilo versen 16 kilo vermis olursun yaza daha ince girip diger kışa incecik olucaksin insallah 25 kilo vermek istiyosun dimi canim bende 25 kilo verdim hic de zor degil birakma yeter

pazartesiden itibaren ekmeği tamamen bırakcam ama sabahları ekmeksiz nasıl yapcam hiç bilmiyorum.
sabah ekmek yemeyen var mı aramızda acaba ?? ekmek yerie ne yiyebiliriz
Ayy sabah ben ekmeksiz yapamiyorum bir dilim tahilli ekmekten zarar gelmez kizz sabahlarii ben ekmek yemedigim gunler yulaf ezmesi yiyorum o daha tok tutuyor ekmege gore

Her regl olduğumda tatlı krizine giriyorum biraz kaçamak yaptım ama dengelicem Evet 25 kilo vermek istiyorum. Geçen sene giydiğim ceketlerim bile olmuyo, en azından ilk 10 kiloyu hızlıca verip kıyafetlerime girsem o bile yeter şimdilik. 65 kiloya inince de zayıf olmucam ama kötü bi görüntüm de olmuyor

Ayy sabah ben ekmeksiz yapamiyorum bir dilim tahilli ekmekten zarar gelmez kizz sabahlarii ben ekmek yemedigim gunler yulaf ezmesi yiyorum o daha tok tutuyor ekmege gore

ay bizim evde süt durmuyo erkek kardesim gördüğü yerde hepsini bitiriyo yulaf işi bana olmaz

öyle diyosan eger spor da yaptın mı tam olur demek ki 65 :)
ama insan basardıgını gördükce daha fazlasını istiyo hep yani öyledir bende daha basaramadım da

öyle diyosan eger spor da yaptın mı tam olur demek ki 65 :)
ama insan basardıgını gördükce daha fazlasını istiyo hep yani öyledir bende daha basaramadım da
Spor yapmayı seviyorum aslında, hele şu spor kıyafetlerine bayılıyorum. Taytlar, eşofmanlar, büstiyerler.. Zor olan kısmı başlamak işte.

Spor yapmayı seviyorum aslında, hele şu spor kıyafetlerine bayılıyorum. Taytlar, eşofmanlar, büstiyerler.. Zor olan kısmı başlamak işte.
Zor olan başlamak değil devamını getirmek bence.bir de Boğaz'a hakim olabilmek.ben de evde internetten açıp yapıyorum.daha pratik üşenmiyorsun, bitince kendini çok iyi hissediyorsun, birsüre sonra yapmadığın günler vicdan azabı çekiyorsun

kesinlikle katılıyorum

kızlar ben kaçar..
hafta sonu yokum sınavlarım var pazartesi aranızdaym öpüldünüz..

SekerPancarii

Tatlım çok fark eder mi bilmiyorum ama ortalamanız birazcık yanlış,
0.65+0.26+0+0+1.13+0.05=2.09÷6=0.348

İzinden dönen üye bildirim yapıp izne ayrıldığı için yüzdesi 23 e bölünecek

Saol canim ayy bu aralar hep bi yanlisim cikiyo

Bugünkü menüm:
Sabah: muzlu,narlı, chialı yulaf lapası
Öğle:tavuk şinitzel, mercimek çorba
Ara:çatalın ucuyla kısır ve yaş pasta
Akşam: antrikot, haşl.brokoli-karnıbahar-havuç,salata
30dk da 500 kalori tony karen hill aerobik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…