Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay cnmm ya sabah sen kendine baska seyler yapsaydin yeseydin guzel yumurta yesillik fln. aksamda kendine uygn bsyler pisir karnin tok olrsa belki canin ckmez yada ucundan kopar ben bile uzuldm burdan

Evet yemek fasli bitti lahmacun yarin sabaha ertelendi şükür
Menu
Sabah yulaf ezmesi
Öğle bir küçük tu hepsi armut mandalina yarim bagadat hurma
Aksam tel Şehriye çorbası 1.5 kase, annem seker pancarinda citme yapmis aşure gibi seker atmamis pancarin tadi normal sekerli etmiş ondan bir kase yedim...
Su 2.5 tamamlanacak.. spor yok baş agrisindan oyle yattim yarin bari durumu toparlayim...

Çok aç kalmışsın.daha doyurucu menülerin olmazsa kendini yemeklere saldırırken bulursun

Sabah: omlet , peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek
Ara: portakal, mandalina
Öğle:çiftlik köfte,3 kaşık bulgur pilavı,cacık
İkindi: 1 kase kısır
Akşam:2 mandalina,1 cennet hurması,2 ceviz
1 saat aerobik,1500 adım twist &shape .2.5 lt su migrenim olduğu halde ilacımı içip sporumu yaptım.zayıflama aşkıma hayran olmamak elde değil

Gunaydin kizlar iyi haftasonlariii kaçamak yokk unutmayin pazartesi tartilicazzz
Ben yarın akşam yola çıkacağım, orada tartı var mı bilmiyorum pzt bildirimini pazar günkü kiloma göre yapsam olur mu??

Ay cnmm ya sabah sen kendine baska seyler yapsaydin yeseydin guzel yumurta yesillik fln. aksamda kendine uygn bsyler pisir karnin tok olrsa belki canin ckmez yada ucundan kopar ben bile uzuldm burdan
BitmeyenUmidim valla ben de üzüldüm canım ama sonuca odaklanmaya çalış, o caydırıcılara rağmen başardım diye anlatacağın zamanı gözünde canlandır:))

Gayet dengeli görünüyor sadecec bulgur ve kısır miktarından emin olamadım. ama sporun eritmiştir. motivasyonun

Son düzenleme:
Afiyet olsun canimmm

Ohh sporlar şahane benimde var twist shape ama yapan yohh menünde dengeli canim afiyet olsun

Bugün sonunda regli oldum ve bedenim bi rahatladı, bir haftalık şişkinliğim gitti..
Gerçi regli üstüne açıköğretim sınavına girmem, seyahat hazırlıkları tez vb gibi streslerde gelince yüzümde bir sivilce portladı ama neyseki kozmetik sektörü diye bir şey var. bir şekilde kapadım.
Menüme gelirsem
Kahvaltı
2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 kaşık kahvaltılık sos, 4 az yağlı zeytin
Ara
3 avuç fındık, sütlü nescafe
Akşam
Salata, pırasa, ıspanak yemeği çok az ev döneri
2 lt su
Reglinin ilk gününde olduğum için sabah sporumu yapamadım. Onun yerine sınav çıkışı dolmuşa bilmedim ve eve yaklaşık 45 dakika yürüdüm

Olur canim sen yarin bildir kilonu is icin gidiyosun dimi hayirli yolculuklar balım

Ayy ela kizz 3 avuc findikla boll enerji toplamissindir afiyet şifa olsunnn

Olur canim sen yarin bildir kilonu is icin gidiyosun dimi hayirli yolculuklar balım
Evet, sağolasın cnm. diyeti nasıl bozmam onun planlarını yapıyorum şimdiden. kalacağım yer misafirhane kahvaltı olmayacak evden zeytin, peynir ve ekmeğimi götüreyim dışardan simitle falan fazla kalori almayayım diyorum.

Evet canim simit pogacadan cok cok iyi olur kac gun kalacaksin

Ayy ela kizz 3 avuc findikla boll enerji toplamissindir afiyet şifa olsunnn
7 yaş eldiveni kullanıyorum minnak avuçlarım benim. Ondan normal insana göre 1.5 avuç o
1 saate yakın dışarda yürüdüm üstüne evde sıcak kahveyle çok güzel geldi valla o fındık. Hem onu yedim diye akşam ekmek yemedim.

Avuclar minnaksa tamam aksamin cok hafif dengelemiştir zatii

Evet canim simit pogacadan cok cok iyi olur kac gun kalacaksin
Salı gecesi dönüyorum. Çarşamba sabah okulda dersim var öğleden sonra da işe geçeceğim. Biraz yorucu olacak benim için bakalım. ama telefonumda internetim var mutlaka yazarım. o kadar sıkı bir program olacağını sanmıyorum.

Tamam kuzum bizi de haberdar edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…