- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.241
Ay cnmm ya sabah sen kendine baska seyler yapsaydin yeseydin guzel yumurta yesillik fln. aksamda kendine uygn bsyler pisir karnin tok olrsa belki canin ckmez yada ucundan koparYok bacimm daha aksamada lahmacun yapacak anacigim ve moralim sifir yapacak birsey yok ben sabredip yemicegim ev ahalisi kalabalik onlari doyuracak ben de kokluyacagim kendimi odaya kitlicegim ve sabah hic birinden yemedim yogurtlu yulaf ezmesi yedim buda benim imtihann bari buna degsin kilo vereyimm öyle kaldimm bugunlerde cok hassaslastim herseye aglayasim varr ...tek katlandigim bu kilolarr gidecekkk
Çok aç kalmışsın.daha doyurucu menülerin olmazsa kendini yemeklere saldırırken bulursunEvet yemek fasli bitti lahmacun yarin sabaha ertelendi şükür
Menu
Sabah yulaf ezmesi
Öğle bir küçük tu hepsi armut mandalina yarim bagadat hurma
Aksam tel Şehriye çorbası 1.5 kase, annem seker pancarinda citme yapmis aşure gibi seker atmamis pancarin tadi normal sekerli etmiş ondan bir kase yedim...
Su 2.5 tamamlanacak.. spor yok baş agrisindan oyle yattim yarin bari durumu toparlayim...
Ben yarın akşam yola çıkacağım, orada tartı var mı bilmiyorum pzt bildirimini pazar günkü kiloma göre yapsam olur mu??Gunaydin kizlar iyi haftasonlariiikaçamak yokk unutmayin pazartesi tartilicazzz
Ay cnmm ya sabah sen kendine baska seyler yapsaydin yeseydin guzel yumurta yesillik fln. aksamda kendine uygn bsyler pisir karnin tok olrsa belki canin ckmez yada ucundan koparben bile uzuldm burdan
Gayet dengeli görünüyor sadecec bulgur ve kısır miktarından emin olamadım. ama sporun eritmiştir. motivasyonunSabah: omlet , peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek
Ara: portakal, mandalina
Öğle:çiftlik köfte,3 kaşık bulgur pilavı,cacık
İkindi: 1 kase kısır
Akşam:2 mandalina,1 cennet hurması,2 ceviz
1 saat aerobik,1500 adım twist &shape .2.5 lt su migrenim olduğu halde ilacımı içip sporumu yaptım.zayıflama aşkıma hayran olmamak elde değil
Afiyet olsun canimmmEvet yemek fasli bitti lahmacun yarin sabaha ertelendi şükür
Menu
Sabah yulaf ezmesi
Öğle bir küçük tu hepsi armut mandalina yarim bagadat hurma
Aksam tel Şehriye çorbası 1.5 kase, annem seker pancarinda citme yapmis aşure gibi seker atmamis pancarin tadi normal sekerli etmiş ondan bir kase yedim...
Su 2.5 tamamlanacak.. spor yok baş agrisindan oyle yattim yarin bari durumu toparlayim...
Ohh sporlar şahaneSabah: omlet , peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek
Ara: portakal, mandalina
Öğle:çiftlik köfte,3 kaşık bulgur pilavı,cacık
İkindi: 1 kase kısır
Akşam:2 mandalina,1 cennet hurması,2 ceviz
1 saat aerobik,1500 adım twist &shape .2.5 lt su migrenim olduğu halde ilacımı içip sporumu yaptım.zayıflama aşkıma hayran olmamak elde değil
Olur canim sen yarin bildir kilonuBen yarın akşam yola çıkacağım, orada tartı var mı bilmiyorum pzt bildirimini pazar günkü kiloma göre yapsam olur mu??
BitmeyenUmidim valla ben de üzüldüm canım ama firwn sonuca odaklanmaya çalış, o caydırıcılara rağmen başardım diye anlatacağın zamanı gözünde canlandır:))
Gayet dengeli görünüyor sadecec bulgur ve kısır miktarından emin olamadım. ama sporun eritmiştir. motivasyonun
Ayy ela kizz 3 avuc findikla boll enerji toplamissindirBugün sonunda regli oldum ve bedenim bi rahatladı, bir haftalık şişkinliğim gitti..
Gerçi regli üstüne açıköğretim sınavına girmem, seyahat hazırlıkları tez vb gibi streslerde gelince yüzümde bir sivilce portladı ama neyseki kozmetik sektörü diye bir şey var. bir şekilde kapadım.
Menüme gelirsem
Kahvaltı
2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 kaşık kahvaltılık sos, 4 az yağlı zeytin
Ara
3 avuç fındık, sütlü nescafe
Akşam
Salata, pırasa, ıspanak yemeği çok az ev döneri
2 lt su
Reglinin ilk gününde olduğum için sabah sporumu yapamadım. Onun yerine sınav çıkışı dolmuşa bilmedim ve eve yaklaşık 45 dakika yürüdüm
Evet, sağolasın cnm.Olur canim sen yarin bildir kilonuis icin gidiyosun dimi hayirli yolculuklar balım
Evet canim simit pogacadan cok cok iyi olur kac gun kalacaksinEvet, sağolasın cnm.diyeti nasıl bozmam onun planlarını yapıyorum şimdiden. kalacağım yer misafirhane kahvaltı olmayacak evden zeytin, peynir ve ekmeğimi götüreyim dışardan simitle falan fazla kalori almayayım diyorum.
7 yaş eldiveni kullanıyorum minnak avuçlarım benim. Ondan normal insana göre 1.5 avuç oAyy ela kizz 3 avuc findikla boll enerji toplamissindirafiyet şifa olsunnn
Avuclar minnaksa tamam7 yaş eldiveni kullanıyorum minnak avuçlarım benim. Ondan normal insana göre 1.5 avuç o
1 saate yakın dışarda yürüdüm üstüne evde sıcak kahveyle çok güzel geldi valla o fındık. Hem onu yedim diye akşam ekmek yemedim.
Salı gecesi dönüyorum. Çarşamba sabah okulda dersim var öğleden sonra da işe geçeceğim. Biraz yorucu olacak benim için bakalım. ama telefonumda internetim var mutlaka yazarım. o kadar sıkı bir program olacağını sanmıyorum.Evet canim simit pogacadan cok cok iyi olur kac gun kalacaksin
Tamam kuzum bizi de haberdar edersinSalı gecesi dönüyorum. Çarşamba sabah okulda dersim var öğleden sonra da işe geçeceğim. Biraz yorucu olacak benim için bakalım. ama telefonumda internetim var mutlaka yazarım. o kadar sıkı bir program olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?