Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Su da yeterliyse gayet dengeli görünüyor, afiyet olsun

Ben de giricem o sınavlara pff.. Başarılar.
Başarılar canım

Menüm
Kahvaltı
Yarım lavaş, 4 az yağlı zeytin, kahvaltılık sos, 1 kk peynir,nane
Ara
Sütlü küçük bardak sütlü nescafe
Öğlen elma kurusu, 2 kuru erik, buğday kavurgası
Ara
Büyük bardak sütlü kahve, 1 avuç yer fıstığı
Akşam
Salata, 2 dilim ekmek, karnabahar, ev döneri, ayran
Belki yatmadan süt içerim
2.5 lt su
Spor işe yürümece, işten eve yürümece

Haftaya Bursa'ya iş seyahatim çıktı. Bu Bursalılar ve benim adıma güzel bir haber. Ancak neden kilk vermemin durduğu ile ilgili doktor randevumu ertelemek zorunda kaldım(

afiyet olsun canım.sabahları yumurta eklesen süper olur.sabah ve öğlen hafif olmuş gibi

Gunaydin kizlar iyi haftasonlariii kaçamak yokk unutmayin pazartesi tartilicazzz

Günaydın canim yine annem durmamis poacalar kek kete borek yapmış evi gör buram buram mis kokuyor hakkat cok zoruma gitti nolur dua edin kizlar evime gidim
Ayy ben bu ara hassaslastim bende buyuk bir bardaga elma sirkeli su yaptim cocuk odasına gittim orda icimm..evdede misafirimiz annanem ve dayim var diye yapti ama yinde üzüldüm cunku her hafta sonu burdalarki...

Ayy canimmm Allah yardımcın olsun valla senin kilo vermek istedigini biliyorlar keske sen gidene kadar bari boyle seyler yapmasalar

Ayy canimmm Allah yardımcın olsun valla senin kilo vermek istedigini biliyorlar keske sen gidene kadar bari boyle seyler yapmasalar

Yok bacimm daha aksamada lahmacun yapacak anacigim ve moralim sifir yapacak birsey yok ben sabredip yemicegim ev ahalisi kalabalik onlari doyuracak ben de kokluyacagim kendimi odaya kitlicegim ve sabah hic birinden yemedim yogurtlu yulaf ezmesi yedim buda benim imtihann bari buna degsin kilo vereyimm öyle kaldimm bugunlerde cok hassaslastim herseye aglayasim varr ...tek katlandigim bu kilolarr gidecekkk

sabret canim ya gidecek o kilolar bir bir yaptiklarinin karsilinigi alinca mutlu olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…