Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydınlar sınava gitmeden sporumu yapacağım gençler şimdi koşu zamanı

Başarılar dilerim canim allah zihin açıklığı versin inşallah iyi gecmistir sinavin..bravo canım sporunu hic ihmal etmiyorsun seni takdir ediyorum. .Diğer kizlar sizide tebrik ediyorum birde ben yapsam kilolar titıkır tıkır gider bir ara ne güzel yapiyordum ya spor la aram iyi degil ama bahce sayesinde iyi calisiyordum duzenimi bir kuruyum bende baslicagim inş ..

Kizlar gecem cok kotu gecti zaten dun bas agrisindan baygin şekilde oyle yattim birde aksam misafir geldi zor gucun kalktim tam misafir gitmeye yakin bir bas agrisi tuttu gece 2:30 da kalktim gozum kapali agriyla uyandim tansiyonu olctum düsük tu samirsakli yogurt yaptim yedim birde agri kesici aldim sandimki kalp krizi geciriyom sol kolumun uyusmasiyla filmm orda koptu istifra ede ede bir oldum gece ahali basima birikti cok şükür simdi cok iyiyim saat 4:00 yattim.sanirim sinir stres birden böyle snirlerim boşaldı sindi kus gibi rahatladimm...

Geçmiş olsun.benim de dün migrenim azmıştı.sağlık herşeyden önemli

Kızlar bugün sabah ailecek kahvaltıya dışarı gittik.serpme kahvaltı ne varsa yedim
.uyanınca:Türk kahvesi ve 2 gün kurusu
Sabah:serpme kahvaltı
Ara:mocha,birkaç fıstık
İkindi:tavuk döner( ince lavaşa), ayran
Sahilde ailecek açıkhava yürüyüşü 45 dk, twist&shape 1500 adım yapacağım birazdan.sonrasında belki mandalina yerin.bugün serbest gün oldu.haftaiçi dengeleyeceğim

Hayirli akşamlar
Menu sabah ince bir lahmacun
Ogle bir elma mandalina
Akşam kiymali lahana sarmasi bir kepce Şehriye çorbası, iki uc küçük dilim balgabak tatlisi bir soda
3lt su icildi...

Merhaba arkadaslar araniza yeni katıldım ilk önce beni davet eden takim kaptanimiza cok tesekkür ederim 25 yasinda 1.68 boyunda 93 kiloyum bir cocuk annesiyim artik cok sıkıldım bu halimden aynalara küstüm en azından 70li kilolara dönmek suan icin ilk hedefim insallah sizlerle beraber cok güzel sonuclarim alirim burada

Buarada bu sabah basladim diyetime menümü payalasıym dogru yanlıslarımı tartısalim sabah bir yumurta bir dilim kasar peyniri 4 zeytin salatalık öglen bir elma ve bir bardak süt ara 2 adet kepekli eti form akşam haslanmıs brokoli ve yogurt leslie 3 mil yapmaya calistim fakat yarisinda biraktim bir saatte bebegimle disarida dolastim iki bardakta yesil cay ictim fakat bu menü beni biraz zorladi acaba ilk gun oldugu icin mi yoksa menume protein felanda ekliycem fakat bugun boyle oldu

Hosgeldin

Menu gayet guzel brokoli sadece yeterlimi diye dusundum.
Emziriyomusun?
Ona gore yorum yapicam emziriyosan normal diyet olmaz bebek icin zararliymis.
Degilsen proteinde eklersen daha guzel olur.
Ilk gunler zor gecebilir cok normal.

Hoşgeldin canim bugun cok hafif gecirmisin ozellikle aksam yemegini yaninda dedigin gibi protein besin alabilirsin ..ilk hafta zorlanirsin daha sonra alisir bunyen burda elbirligiyle birbirimize destek olarak verecegiz bu kilolari..kaptanimiz SekerPancarii yardimci olacak bugun hafta sonu oldugundan buralar sesiz..

Hosgeldinn takimimizaaa tatlimmmmmben takim kaptani birazdan hosgeldin yazimizi paylasicam seninle

Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Canim diyetinin baslarinda bu kadar az yeme bence ben 25 kilo verdim ilk diyet yapmaya basladigimda ekmegi pilavi kestim sadece sabah 2 dilim çavdar ekmegi yedim sonrasinda ogle ve aksam ekmek pilav vs yemedim sonra zamanla aksam 6 dan 5 den sonra agzima bisey surmedim yani yavas yavaş azalttim sende oyle yap tatlim yavas yavas emin adımlarla git bütün kilolardan kurtulucaz birlikte bebisini de Allah bagislasin benimde bir kizim var 4 yaşında

Çok güzel bi hosgeldin mesajı gercekten cok tesekkür ederim bütün kurallara elimden geldigimce uymaya calısacagım aranizda olmaktan mutluyum ben 25 yasindayim 168 boy 93 kiloyum bugünkü menüm ise sabah bir yumurta bir dilim kasar peyniri 4 zeytin salatalık öglen bir elma ve bir bardak süt ara 2 adet kepekli eti form akşam haslanmıs brokoli ve yogurt leslie 3 mil yapmaya calistim fakat yarisinda biraktim bir saatte bebegimle disarida dolastim iki bardakta yesil cay ictim

Cok tesekkur ederim hepimizinkini bagislasin benimde 1.5 yasinda oglum var evet birden fazla yuklendim sanki daha dikkatli olmaya calisirim masallah demek 25 kilo darisi bizlerin basina olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…