Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydııın canım
evet farkındayım kötü düşünmemem gerekiyo ama her seferınde aynı sey oldugu için korkuyorum biraz

günaydınlaarrr :)
dünkü menüm:

sabah: standart

öğle:corba t.fasulye bi parcada börek yedim tadımlık

akşam: sadece bi porsiyon yemek yedim

yeşil cayım suyum içildi yarım saatte spor yaptım

Merhaba kizlar,
ben de katilmak istiyorum. Hangi takima dahil olmam gerektigini nasil belirleyecegim? Yardimci olabilirmisiniz :)

Sevgiler

buyur buraya katıl canım :)
kaptanımız geldiğinde sana kuralları anlatır. sen kendinden bahset birazcık istersen

Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Merhaba kizlar,
ben de katilmak istiyorum. Hangi takima dahil olmam gerektigini nasil belirleyecegim? Yardimci olabilirmisiniz :)

Sevgiler

kaptinn SekerPancarii kizlar cabuk cevap icin cok tesekkürler birden heyecan sardi. umarim günde 5 mesaj sorun olmaz benim icin ve spor olarak yürüyüs yapiyorum ama her gün degil. 4-5 gün haftada. Beni atmayin gruptan bunun icin lütfen

Yas 27, boy 163 cm, kilo 59.40 kg
Durumum: haziranin basinda 53 kg'dum
Ramzanda kilo aldim, sonra hayatimda güzel seyler oldu ve kendimi ödüllendirmek icin yemeicme olayini iyici gevsettim
Eski halime dönmek istiyorum, iradem zayif , grup psikoljisi iyi gelir insallah
onca kiyafetin arasinda 3 kiyafete kaldim ahah

Sevgiler

valla gercekten grup olunca insan daha cok hırslanıyo ve sorumluluk duygusu sayesinde kendini frenleyebiliyosun

kızlaaar açlıktan karnım guruldarken size iyi akşamlar diyor ve ben gidiyorum

yarın inşallah hepimizin yüzü güler öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…