- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.641
Canım kendini kötü olana şartlama 58 olucam sonrada 57'ye ineceğim diye odaklan inan kendine:)) hemSekerPancarii de demiş demiş en kötü haftalık 200-300 kilo vererek mutlaka inersin. Bazı kilolarda takılıyor insan inan ben de 61'de takıldığım için çok mutsuzum her şeye herkese çatasım var. Üstelik ablam yeni 20 gün önce diyete başladı ve 7 kilo verdi. Ben kaç aydır 62-61 bandındayım. Ama bu duruma sinirlenip bırakırsam 61'i bile rüyamda görürüm biliyorum. Zamanında 72yi hatta bir sene 76yı gördüm tartıda.
Gunaydin kizlaryarin cumaa bugun menulere dikkat edelimm cok hafif bir gün olsun
Ayy ben tartildim kac gündür duzenli yemiyorum 500 gr artidayimeveet heyecanla bekliyorum tartılmadım bugün yarın süpriz olsun diye
Ayy ben tartildim kac gündür duzenli yemiyorum 500 gr artidayiminsallah yarina gitmis olurr
Ben de regl oldum korkuyorumAyy ben tartildim kac gündür duzenli yemiyorum 500 gr artidayiminsallah yarina gitmis olurr
Ben de regl oldum korkuyorum
Ayy ben tartildim kac gündür duzenli yemiyorum 500 gr artidayiminsallah yarina gitmis olurr
ben bu sabah 61.5 çıktım yineBen de regl oldum korkuyorum
http://www.dr.com.tr/Kitap/Tek-Sism...ru/Saglik/Beslenme-Diyet/urunno=0000000359439
bu kitabı okuyan var mı? Yorumlardan çok faydalı olduğunu okudum.
kaptinn özellikle senin 57 korkun için faydalı olabilir.
Merhaba kizlar,
ben de katilmak istiyorum. Hangi takima dahil olmam gerektigini nasil belirleyecegim? Yardimci olabilirmisiniz :)
Sevgiler
Merhaba kizlar,
ben de katilmak istiyorum. Hangi takima dahil olmam gerektigini nasil belirleyecegim? Yardimci olabilirmisiniz :)
Sevgiler
kaptinn SekerPancarii kizlar cabuk cevap icin cok tesekkürler birden heyecan sardi. umarim günde 5 mesaj sorun olmaz benim icin ve spor olarak yürüyüs yapiyorum ama her gün degil. 4-5 gün haftada. Beni atmayin gruptan bunun icin lütfen
Yas 27, boy 163 cm, kilo 59.40 kg
Durumum: haziranin basinda 53 kg'dum
Ramzanda kilo aldim, sonra hayatimda güzel seyler oldu ve kendimi ödüllendirmek icin yemeicme olayini iyici gevsettim
Eski halime dönmek istiyorum, iradem zayif, grup psikoljisi iyi gelir insallah
onca kiyafetin arasinda 3 kiyafete kaldim ahah
Sevgiler
Valla ful dikkat ettim bugün.migrenim de var hala başım ağrıyor.spor yapamadım o yüzdensağlık olsun bee oldugu kadar artıya cıkmayalımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?