- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.621
Günaydın,çok sevindim cnm geçmiş olsun tekrardan:))Gunaydin canim bu gece hic ateşi çıkmadı şükürgayet iyi
Kızlar ben dün gece yine kalktım(2 dilim ekmek yarım lavaş 1 bardak süt içtim.şimdi öğlen geç yiyeceğimden 4 zeytin yiyorum sadece ( geç yattığım için oldu hep ((
Afiyet olsun canım çok güzelgünaydınn..
dünkü menü;
sabah standart kahvaltı
öğle: iki köfte corba ayran
akşam:karnabahar yemeği bezelye yemeği
Ah o geceler yok mu o geceler.bunlar hep duygusal açlıkKızlar ben dün gece yine kalktım(2 dilim ekmek yarım lavaş 1 bardak süt içtim.şimdi öğlen geç yiyeceğimden 4 zeytin yiyorum sadece ( geç yattığım için oldu hep ((
Eskiye göre az bile yedim aslında, ama hiç yememem lazımdıoy kız nası yedin onları gece gece
Olabilir valla duygusal olatak açım hakikatenAh o geceler yok mu o geceler.bunlar hep duygusal açlık
Neden öyle düşünüyosun canim her hafta ne guzel 1 kilo veriyosun gayet guzel ilerliyosun tatlim haftada 1 kilo degil 500 gr bile versen kâr haftalar gectikce zayiflayip inceliyosun yaza istedigin kiloda kesin olacaksinkızlar ben yapamıyorum ya
akşam yemelerimi durdurdum ekmekte yemiyorum fazla ama tutamıyorum kendimi ve 58 den aşağı inemicek gibi hisssediyorum kendimi
Neden öyle düşünüyosun canim her hafta ne guzel 1 kilo veriyosun gayet guzel ilerliyosun tatlim haftada 1 kilo degil 500 gr bile versen kâr haftalar gectikce zayiflayip inceliyosun yaza istedigin kiloda kesin olacaksinpes etmek yokk
Bu sefer oyle olmucak canim 57 ye bi düş motivasyonun guclenecek eminimmbilmiyorum ben hep 58 kiloda takılı kalıyorum bu seferde öyle olcak diye korkuyorum
Canimmmmm saol tatlim iyi biraz daha kizimKızlar slm hepinize canımm selinimmmm günaydın kuzumu ateşlendi çok geçmiş olsunnnn canımm iyileşsin biran önce inşALLAH
Kızlar sürekli bi gel git halindeyim çok sıkıcı çok rahatsız durumlar içindeyim yemek yememle baş edemiorum artık sınır koyamıyorum dur diyemiyorum kaç kilo oldum bilmiyorum tartılmıyorum herhün stresten başım ağrır oldu ve herşeyden şikayet eder oldum yemktende yiyememmektende pişman olmktandasizi yarı yolda bırakmış gibi olmamak için yazıyorum çünkü aklım burda kalıyo yazmaya yüzüm olmuyor ben kendimi hazır hissedince yine gelicem hatta listeye girebilmk için 6.ayımın dolmasını bekliyorum sanırım ocakta doluyor öpüyorumm hepinizi görüşmek üzeree
Bu sefer oyle olmucak canim 57 ye bi düş motivasyonun guclenecek eminimmhadii belkide cumaya 57 sinn
Olsun canim her hafta cok gitmez kii hem verecek kilo azaldıkça verilen kilo da azaliyo ne kadar gitse karay ,inşallah yaaa cidden bu hafta umutsuzum 3 5 gr da versem yetcek
Canım kendini kötü olana şartlama 58 olucam sonrada 57'ye ineceğim diye odaklan inan kendine:)) hemkızlar ben yapamıyorum ya
akşam yemelerimi durdurdum ekmekte yemiyorum fazla ama tutamıyorum kendimi ve 58 den aşağı inemicek gibi hisssediyorum kendimi
Afiyet olsun canım ben de bugün yiyeceğim hamsiMenü
Kahvaltı geceki yememden dolayı yapmadım
Öğlen elma kurusu bolca yedim
Ara 80 gr yağı süzdürülmüş ton balığı
Akşam
1 porsiyon kuru fasulye
1 porsiyon hamsi pilavı
Marul
Sabah okula derse yetişeceğimden sporumu yapamadım(
Su 2 lt
Balığa doydum bugün
Hamsi candır:))Afiyet olsun canım ben de bugün yiyeceğim hamsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?