Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben yapamıyorum ya
akşam yemelerimi durdurdum ekmekte yemiyorum fazla ama tutamıyorum kendimi ve 58 den aşağı inemicek gibi hisssediyorum kendimi

akşam yemelerimi durdurdum ekmekte yemiyorum fazla ama tutamıyorum kendimi ve 58 den aşağı inemicek gibi hisssediyorum kendimi
Neden öyle düşünüyosun canim her hafta ne guzel 1 kilo veriyosun gayet guzel ilerliyosun tatlim haftada 1 kilo degil 500 gr bile versen kâr haftalar gectikce zayiflayip inceliyosun yaza istedigin kiloda kesin olacaksinpes etmek yokk

Neden öyle düşünüyosun canim her hafta ne guzel 1 kilo veriyosun gayet guzel ilerliyosun tatlim haftada 1 kilo degil 500 gr bile versen kâr haftalar gectikce zayiflayip inceliyosun yaza istedigin kiloda kesin olacaksinpes etmek yokk

bilmiyorum ben hep 58 kiloda takılı kalıyorum bu seferde öyle olcak diye korkuyorum

Kızlar slm hepinize canımm selinimmmm günaydın kuzumu ateşlendi çok geçmiş olsunnnn canımm iyileşsin biran önce inşALLAH
Kızlar sürekli bi gel git halindeyim çok sıkıcı çok rahatsız durumlar içindeyim yemek yememle baş edemiorum artık sınır koyamıyorum dur diyemiyorum kaç kilo oldum bilmiyorum tartılmıyorum herhün stresten başım ağrır oldu ve herşeyden şikayet eder oldum yemktende yiyememmektende pişman olmktanda sizi yarı yolda bırakmış gibi olmamak için yazıyorum çünkü aklım burda kalıyo yazmaya yüzüm olmuyor ben kendimi hazır hissedince yine gelicem hatta listeye girebilmk için 6.ayımın dolmasını bekliyorum sanırım ocakta doluyor öpüyorumm hepinizi görüşmek üzeree

Canimmmmm saol tatlim iyi biraz daha kizim 6. ayin dolsun hemen gel olduu muu

SAbah: haşl.yumurta,tb ekmeğine tost,zeytin,domates,salatalık ,1 çk tahinpekmez
Ara:2 ceviz,günkurusu
Öğle:fırında tavuk,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:mandalina,hurma
Akşam:semizotu salatası,2 turunç kabuğu reçeli
Jillian level 3. Regl oldum canım tatlı çekiyor.o yüzden akşam yemek yemedim

Canım kendini kötü olana şartlama 58 olucam sonrada 57'ye ineceğim diye odaklan inan kendine:)) hem SekerPancarii de demiş demiş en kötü haftalık 200-300 kilo vererek mutlaka inersin. Bazı kilolarda takılıyor insan inan ben de 61'de takıldığım için çok mutsuzum her şeye herkese çatasım var. Üstelik ablam yeni 20 gün önce diyete başladı ve 7 kilo verdi. Ben kaç aydır 62-61 bandındayım. Ama bu duruma sinirlenip bırakırsam 61'i bile rüyamda görürüm biliyorum. Zamanında 72yi hatta bir sene 76yı gördüm tartıda.

Menü
Kahvaltı geceki yememden dolayı yapmadım
Öğlen elma kurusu bolca yedim
Ara 80 gr yağı süzdürülmüş ton balığı
Akşam
1 porsiyon kuru fasulye
1 porsiyon hamsi pilavı
Marul
Sabah okula derse yetişeceğimden sporumu yapamadım(
Su 2 lt
Balığa doydum bugün

Afiyet olsun canım ben de bugün yiyeceğim hamsi

Günaydınlar kızlar, düzenim mi bozuldu nedir üç gündür erken kalkıp sporumu yapamadım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…