- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.601
ayy bende 61de takıldım bu sabah 61.2 yi gördüm bir 60 ı görsem davul çalıcam. umarım bu hafta ikimizde başarırız.
çok başarılı aerobiği kendin mi yapıyorsun youtubedan mı??
Gunaydin kizlar gece hic uyumadim nerdeyse kizimin ateşi bi iniyo bi çıkıyosabah 10 gibi uyyakalmişiz kizimla bi kalktim ateşini ölçtüm 40 olmus lutfen hastaneye götürme diye agliyo islak bez koydum alnina koltuk altlarina 38.5 e düştü.
Kiyma istedi kavurdum yedi kuzum şimdi de ates düşürücü verdimbirazdan ölçücem tekrar ateşini dusmezse hastaneye götürcem artik
Geçmiş olsunGunaydin kizlar gece hic uyumadim nerdeyse kizimin ateşi bi iniyo bi çıkıyosabah 10 gibi uyyakalmişiz kizimla bi kalktim ateşini ölçtüm 40 olmus lutfen hastaneye götürme diye agliyo islak bez koydum alnina koltuk altlarina 38.5 e düştü.
Kiyma istedi kavurdum yedi kuzum şimdi de ates düşürücü verdimbirazdan ölçücem tekrar ateşini dusmezse hastaneye götürcem artik
Çok geçmiş olsun.bence götür biran önceGunaydin kizlar gece hic uyumadim nerdeyse kizimin ateşi bi iniyo bi çıkıyosabah 10 gibi uyyakalmişiz kizimla bi kalktim ateşini ölçtüm 40 olmus lutfen hastaneye götürme diye agliyo islak bez koydum alnina koltuk altlarina 38.5 e düştü.
Canim bence gotur hemenGunaydin kizlar gece hic uyumadim nerdeyse kizimin ateşi bi iniyo bi çıkıyosabah 10 gibi uyyakalmişiz kizimla bi kalktim ateşini ölçtüm 40 olmus lutfen hastaneye götürme diye agliyo islak bez koydum alnina koltuk altlarina 38.5 e düştü.
ayy cok geçmiş olsun korkuyo mu hastaneden acaba
Geçmiş olsunbu aralar herkeste bi hastalık var
Çok geçmiş olsun.bence götür biran önce
Saolun kizlar şurup düşürmedi ateşini götürdük hastaneye bogazlarda enfeksiyon varmis şurup yazdi orda da içirdiler islak pamuk uygulamisini yaptik düştürdüler ateşi geldik eveCanim bence gotur hemen
Oyy yavrumm insallah hemen iyilesirSaolun kizlar şurup düşürmedi ateşini götürdük hastaneye bogazlarda enfeksiyon varmis şurup yazdi orda da içirdiler islak pamuk uygulamisini yaptik düştürdüler ateşi geldik eve
Suyında iyiyse gayet başarılı, afiyet olsun:)SAbah: mantarlı omlet,peynir,domates,salatalık,zeytin,1dlm tb ekmek
Ara:elma
Öğle:ezogelin çorba,yoğurtlu ıspanak
Ara:2 kare bitter,1 portakal
Akşam: pırasa yemeği,yoğurt,1 dlm tb ekmek,turp
Jillian level 2, 500 adım twist & shape
Afiyet olsun canım çok güzel.Menü
Kahvaltı
Yarım tam tahıllı undan yapılmış lavaş, 1 kk peynir, 4 az yağlı zeytin, 1 kaşık kahvaltılık sos, nane
Ara
1 kupa sütlü nescafe kahve
Öğlen
Kavurga, elma kurusu
Ara
1 küçük bardak sütlü nescafe
Akşam
1 küçük porsiyon etli kuru fasulye
1 küçük porsiyon hamsi pilavı
Marul
2.5 lt su
Spor işe yürüme işten eve yürüme
Belki akşam bir kahve ve yeşil çay içerim
Ben günde en az 2.5 lt su içtiğim ve su içmeyi sevdiğim için hiç yazmıyorum bileSuyında iyiyse gayet başarılı, afiyet olsun:)
Dikkat etmeye çalış cnm, cuma yaklaşıyor. En kötü tadımlık yemeye çalış.Öğrenci evimize annem ve arkadaşımın annesi geldi. Perşembe günü gitcekler. Umarım kilo almamışımdır.Arkadaşım Gaziantepli off ne yemekleri varmış onların öyle
Sen de bendensin, ben de su delisiyim :)) bestdrinkever:)))Ben günde en az 2.5 lt su içtiğim ve su içmeyi sevdiğim için hiç yazmıyorum bile
Dikkat etmeye çalış cnm, cuma yaklaşıyor. En kötü tadımlık yemeye çalış.
Sen de bendensin, ben de su delisiyim :)) bestdrinkever:)))
Gunaydin canim bu gece hic ateşi çıkmadı şükürGünaydın kızlar.SekerPancarii canım kızın nasıl oldu? İnşallah düşmüştür ateşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?