Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah:muzlu,chialı, sütlü yulaf lapası
Ara:1 günkurusu
Öğle:fırında karnıbahar,brokoli,bezelye garnitür
Ara:2 mandalina
Akşam: fırında tavuk,pırasa,yoğurt
ne ara akşam yemeği yedin daha işten çıkamadım(
gayet güzel görünüyor. Afiyet olsun.

Valla bence şimdiden zayıfsın , boy 1.57 kilo 61 olunca inşallah hedefin olan 6 kiloyu verme sürecinde grubumuz oldukça faydalı olur

kızlar akşam arkadaşlarıma buluşacağım. akşam yemeği olarak salata ya da ızgara yemeyi planlıyorum. Bu arada 1.5 lt suyu tamamladım geceyi 2.5 lt olur herhalde.

Valla bence şimdiden zayıfsın , boy 1.57 kilo 61 olunca inşallah hedefin olan 6 kiloyu verme sürecinde grubumuz oldukça faydalı olur

sagol canim bu halimden memnun degilim
yüzüm yuvarlak 57'yi gecince iyice sisiyor gözlerim kücülüyor ahaha
Kilolarimiz benzer yeni yila insallah daha hafif gireriz..

Evet gelelim benim bugünkü menüme

Persembe
SABAH (10:00)
- 125 gr firinda somon

ÖGLE/AKSAM (15:00)
- 250 gr firinda mantar
- 125 gr firinda somon

SPOR: 1.5 saat yürüyüs yaptim temiz havada oh mis

-> bugün Seyda Coskunun protein gününden gittim
-> kendi irademi devre disi birakip listeye güvendim ahahah kendi irademe güvenmiyorumda su günlerde

kaptinn ve canim benim de karnim gurgur ediyor evdekiler paca yiyordu pilavla bisküviyle bu dünyanin gözü kör olsun ahaha

Herkese sevgiler

sanki biraz az yiyosun gibi geldi bana ama tabi senin beslenme seklini bilmiyorum :)
bnm her akşam aynı ac geziyorum akşamları

Liste yok @SekerPancari71 kaptancım? Ben ilk defa artıdayım nasıl hesaplayacağım artıda bilmiyorum.
Geçen hafta: 65.6
Bu hafta:65.7
Fark:+100 gr

***14.TAKIM 495. ETAP***

Sarraf (76.1 / /%)bildirimsiz izne ayrildi
Elaalemi( 61.5/ / /%)
Şekerpancarı71(52.1/ / /%)
Kova01( 65.6/ / / %)
hedef52( 58/ / / %)
nilie( 91.3/ / / %)

14. Takim Ortalamasi%

günaydınlaarr

ben regl oldum ama + kilo gelmedi 58 de sabi kaldım
Gunaydin canim regl bitince haftaya guzel bi eksi görürsün
Liste yok @SekerPancari71 kaptancım? Ben ilk defa artıdayım nasıl hesaplayacağım artıda bilmiyorum.
Geçen hafta: 65.6
Bu hafta:65.7
Fark:+100 gr
Gunaydin tatlim paylastim listeyi yine ayni hesapliyoruz canim zaten ilk kilon ikinciden az oldugu için -ye düşüyor hesaplayinca, ben hesaplayim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…