- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.701
ben de çok veremedim 60.9 olurum en kötü diyordum. Ama sabah sporlarımı ihmal ettim bu hafta. İnşallah önümüzdeki haftalarda toparlarız.Ayy evet yaa bu hafta baya kötü olacak yuzdemiz
Ayy bu tablolar cok iyi oluyo bende squat takvimine basladim iki gundur
Ayy bu tablolar cok iyi oluyo bende squat takvimine basladim iki gundurmekik de cekiyorum bu tabloya gore yapiyim bende
Oyyyy pancarim listenizi gördümAyy evet yaa bu hafta baya kötü olacak yuzdemiz
sanki biraz az yiyosun gibi geldi bana ama tabi senin beslenme seklini bilmiyorum :)
bnm her akşam aynı ac geziyorum akşamları
Canim hic musait degilim bizim listeye bi el atar msnOyyyy pancarim listenizi gördümhaftaya daha iyi olur ins kardes takimin yüzdesi
tasiyayim istersen cnm ?
Tasidim balimmm saolasintasiyayim istersen cnm ?
cnm böyle durumlarda bana ulas ben hallederim kuzum... Kardes takim degilmiyizTasidim balimmm saolasingeciktim diye panik yaptim eşim evde yemekle falan ugrasiyodum sofra basinda aklima gelince panik oldumm
Merhaba canım su ve sporunuda eklersen daha net bir tablo görebiliriz. Ben böyle dirayetli insanları çok takdir ediyorum gayet az öz beslenmişsin. Yalnız hikayeni tam okuyamadım. Ben diyette böyle az ara öğünsüz beslenince çabuk pes ediyorum. Şimdiki ara öğünlü beslenmemde daha yavaş kilo veriyorum ama en azındsn pes etmiyorum. ama bu durum da kişiden kişiye değişiyor kimisi ancak ana öğünlerle az yiyerek kilo veriyor bizimIyi aksamlar kizlar, ben ne zaman kilo bildirimeye baslamam lazim? Iki hafta sonra mi?
Bugün neler yedim:
Cuma
SABAH (10:00)
- yarim avokado, domates salatasi
- 1 yumurta
- 1/2 kase yogurt
Aksam (16:00)
- tavuk gögsü
- yesil salata
Bugün daha tokum..
Gündüzki püre ve meyvalar varken akşamki salep fazla mı acaba emin olamadım.Sabah: omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:4-5 çiğ kaju
Öğle:dana rosto,2 kaşık patates püresi,yayla çorbası
Ara:mandalina,elma
Akşam: hamsi,salata
1 çay bardağı salep
30 dk aerobik,1000 adım twist & shape
Çok ii olmuş bu bende böyle deneyeyim şimdiki taktiğim 2 dakikada kaç tane çekebilirsemdi ama bu daha sistematik, sağolasın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?