Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim
Kaju yu ne severim ne severim, baslayinca sonunu getiremem ama, sen iyisin

SPOR: 50 dakika yürüyüs
Su: yok denileek kadar az ictim bugün su..

Seyda Coskunun listelerini uyguluyorum canim Persembe den beri. Hafta sonu cikana kadar, ordan normal beslenmemi yazarim burdan zaten.. sarraf gelse de burada karsilikli paylasimlarda bulunsak

Canim kafana ne yatiyorsa dogru olan odur. Ara ögünle daha rahatsan ara ögün neden olmasin..

evet akşam aç yatmayı bende seviyorum ama bnm akşam yemelerim cok oldugu için pek yapamıyodum yeni yeni düzeltmeye basladım inşallah böyle gider.

günaydınlaarrr..
dnkü menüm;
sabah: standart

öğle: corba b.pilavı karnabahar 3 adet köfte

akşam: yine karnabahar denk geldi
cok az da patates kızartması(göz hakkı )

Afiyet olsun canım çok güzel

Tatlı niyetine içtim salebi ben herşeyden yiyerek ama porsiyon kontrolü yaparak kilo verenlerdenim.uzun vadede veriyorum.daha önce de 25 kg verdim bu şekilde.ama hiçbirşeye saldırmıyorum çünkü aklımda hiçbirşey kalmıyor bu şekilde

Gunaydin kizlarrr ayy eşim dün nöbete gittiğinde azcik uzaniyim dedim 10 bucukda bi uyumusum nasill ama cok iyi geldiii kac gundur gec yatiyodum

Son düzenleme:
Gunaydin tatlim haftaya adaylar listesi olacak cuma gunu sende oraya kilo bildireceksin tatlim ana listeye girene kadar menün baya hafif canim afiyet olsun

Katılıyorum canimm zayifsan bile gece ac yaticaksin kii kilo almayasinn bende kilomu böyle koruyorum

Afiyet olsun canim gayet dengeli sporunda harika
Merhaba kızlar bugün eve geldiğimde tartıda 60.8 çıktım. Keşke sabahta öyle olsaydı.
Neyse sonunda 61 sınırından kurtuldum yaşasın 60şimdiden hoşgelesen 59
Cok sevindim elacimm 59 a ne kaldii

Afiyet olsun canim hamsili pilavin pilavindan az yediysen guzel bide kiz ton baliginin yagini süzsenee yagli yagli yimişin

günaydınlaarrr..
dnkü menüm;
sabah: standart

öğle: corba b.pilavı karnabahar 3 adet köfte

akşam: yine karnabahar denk geldi
cok az da patates kızartması(göz hakkı )
Afiyet olsun kuzum bulgur pilavından az yedin insallah goz hakki pattisi görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…