- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.741
Hele bide haftasonu geldikipeki bu grubun sessizliği ne olcak
Hele bide haftasonu geldikikimseler olmaz yaa cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler topiginden de uye cagiriyorum ve emek veriyorum sonucta ilgileniyorum ama 5 kisi cagirdiysam 1 kişi anca kaliyo
Aslinda kışın daha aktif oluyo ama az kisiyiz ondan bu sessizlik bence yazin gezme tozma daha cok oluyo kisin herkes evdekış geldi diye mı böle oluyo acaba
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmeMerhaba buraya davet edildim :)
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Tekrar hosgeldin tatlim kilo hesaplamayi da ogrenirsin cok basit cuma gunu zaten adaylar listesinde adin olacak o zaman konusuruz basil hesaplama yapacaginiHoşbuldum merhaba tekrar teşekkür ederim şimdiden :)
Rekabet her zaman daha çok destek olur yarışma konusunda pek bilgim yoktu ancak ilk sayfayı okudum az çok anladım ne yaptığınızı sanırım. Sadece kilo hesaplama kısmını anlayamadım onun dışında bir sorun yok gibi şuan
23 yaşındayım boyum 168 kilomu net olarak bilmiyorum şu an yeni bir tartı almam gerekiyor küs olduğum için tartım da yoktu ama en büyük dostum olacak artık inşallah bugün dışarı çıktığımda bir tartı edineceğim yarın sabah kilomu net olarak bildiririm tartılınca
Yaklaşık 2 yıldır baya kiloluyum zaman zaman verme çabalarım oldu ama hiç bir zaman tamamlayamadım şuan yaklaşık 95-96 kilo civarı olduğumu tahmin ediyorum
Tamam her akşam menümü paylaşacağım mutlaka tekrar hoşbuldum :)
Tekrar hosgeldin tatlim kilo hesaplamayi da ogrenirsin cok basit cuma gunu zaten adaylar listesinde adin olacak o zaman konusuruz basil hesaplama yapacaginisabah net kilonu ve kac kilo olmayi hedefliyosun onu da yaz canim bugunden de basla menu yazmaya yaza çok yol katetmis olacaksin insallah birlikte basaricaz
Aslinda kışın daha aktif oluyo ama az kisiyiz ondan bu sessizlik bence yazin gezme tozma daha cok oluyo kisin herkes evdedaha sık gelinmesi lazimm
Hoşbuldum merhaba tekrar teşekkür ederim şimdiden :)
Rekabet her zaman daha çok destek olur yarışma konusunda pek bilgim yoktu ancak ilk sayfayı okudum az çok anladım ne yaptığınızı sanırım. Sadece kilo hesaplama kısmını anlayamadım onun dışında bir sorun yok gibi şuan
23 yaşındayım boyum 168 kilomu net olarak bilmiyorum şu an yeni bir tartı almam gerekiyor küs olduğum için tartım da yoktu ama en büyük dostum olacak artık inşallah bugün dışarı çıktığımda bir tartı edineceğim yarın sabah kilomu net olarak bildiririm tartılınca
Yaklaşık 2 yıldır baya kiloluyum zaman zaman verme çabalarım oldu ama hiç bir zaman tamamlayamadım şuan yaklaşık 95-96 kilo civarı olduğumu tahmin ediyorum
Tamam her akşam menümü paylaşacağım mutlaka tekrar hoşbuldum :)
Ayy iste yeni gelenlerin hepsi boyle olsa coşacak buralar amaay ben bilemedim ya ben pazar hariç hep burdayım
Ayy iste yeni gelenlerin hepsi boyle olsa coşacak buralar amapes etmek bu takim bizim ve hareketlendirecegiz
kesinlikle
ben dün tatlı yedim ya söylemeyi unuttum zaten canım istiyodu ikram edilince dayanamadım.halka tatlısı
O zaman bugun hemencik dengelersin kuzuş ekmek yok aksam pilav felan da yok
evet akşam aç yatmayı bende seviyorum ama bnm akşam yemelerim cok oldugu için pek yapamıyodum yeni yeni düzeltmeye basladım inşallah böyle gider.
günaydınlaarrr..
dnkü menüm;
sabah: standart
öğle: corba b.pilavı karnabahar 3 adet köfte
akşam: yine karnabahar denk geldi
cok az da patates kızartması(göz hakkı)
Emin saglam adimlarla ilerliyorum diyorsun canimTatlı niyetine içtim salebiben herşeyden yiyerek ama porsiyon kontrolü yaparak kilo verenlerdenim.uzun vadede veriyorum.daha önce de 25 kg verdim bu şekilde.ama hiçbirşeye saldırmıyorum çünkü aklımda hiçbirşey kalmıyor bu şekilde
Gunaydin tatlim haftaya adaylar listesi olacak cuma gunu sende oraya kilo bildireceksin tatlim ana listeye girene kadarmenün baya hafif canim afiyet olsun
Evet canim sen en büyük idolümüzsün zatenKatılıyorum canimmzayifsan bile gece ac yaticaksin kii kilo almayasinn bende kilomu böyle koruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?