Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba buraya davet edildim :)
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Hoşbuldum merhaba tekrar teşekkür ederim şimdiden :)
Rekabet her zaman daha çok destek olur yarışma konusunda pek bilgim yoktu ancak ilk sayfayı okudum az çok anladım ne yaptığınızı sanırım. Sadece kilo hesaplama kısmını anlayamadım onun dışında bir sorun yok gibi şuan
23 yaşındayım boyum 168 kilomu net olarak bilmiyorum şu an yeni bir tartı almam gerekiyor küs olduğum için tartım da yoktu ama en büyük dostum olacak artık inşallah bugün dışarı çıktığımda bir tartı edineceğim yarın sabah kilomu net olarak bildiririm tartılınca

Yaklaşık 2 yıldır baya kiloluyum zaman zaman verme çabalarım oldu ama hiç bir zaman tamamlayamadım şuan yaklaşık 95-96 kilo civarı olduğumu tahmin ediyorum

Tamam her akşam menümü paylaşacağım mutlaka tekrar hoşbuldum :)

Tekrar hosgeldin tatlim kilo hesaplamayi da ogrenirsin cok basit cuma gunu zaten adaylar listesinde adin olacak o zaman konusuruz basil hesaplama yapacagini sabah net kilonu ve kac kilo olmayi hedefliyosun onu da yaz canim bugunden de basla menu yazmaya yaza çok yol katetmis olacaksin insallah birlikte basaricaz

Tamam teşekkür ederim :) inşallah çok uzun bir yolum olacak yaza kadar bir kısmını başarmayı umut ediyorum yarın sabah hem kilomu hem de hedefimi bildireceğim menünün tamamını akşam da yazarım o zaman

hoşgeldin tatlım rekabet şart tabikide daha hırslı oluyo insan

günaydınlaarrr..
dnkü menüm;
sabah: standart

öğle: corba b.pilavı karnabahar 3 adet köfte

akşam: yine karnabahar denk geldi
cok az da patates kızartması(göz hakkı )

Afiyet olsun canim
Karnabahari brokoliyi cok severim
haslanmis üzerine yogurt domates salcali sos oh mis en güzel yemek

Emin saglam adimlarla ilerliyorum diyorsun canim
25 kg masallah ciddi bir rakam herkes yapamaz bravo sana

Ben de cerez bagimlisiyim bu ara.. ben iki haftadir kestim tak diye ahahah yoksa bas edemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…