Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gelelim bugünkü menüme. Beni biraz dövün ahaha
Seyda coskunun portein gününün kendimce yorumu

Cumartesi

SABAH (10:00)
- 2 haslanmis yumurta
- 30 gr bitter cikolata (85% kakaolu)

ÖGLE (13:00)
- 130 gr izgara somon
- bir kac catal kiymali yumurta, ceri domates, az peynir
- 1 ince dilim pasta

AKSAM
- bir bardak soguk su

SPOR: 1:50 dakika yürüyüs
Su: cok az su ictim...

Herkese merhaba şimdi ne yapmam gerekiyor

Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Emin saglam adimlarla ilerliyorum diyorsun canim
25 kg masallah ciddi bir rakam herkes yapamaz bravo sana

Ben de cerez bagimlisiyim bu ara.. ben iki haftadir kestim tak diye ahahah yoksa bas edemiyordum
Evet ya.bende de aynı durum var.elime sayıyla alıyorum yoksa dur nedir bilmem

Sabah: mantarlı omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:iki kare bitter,kahve
Öğle:köfteli tarhana çorbası( 2 kaşık)
Akşam:köfteli tarhana çorbası(5 kaşık),1 dlm ekmek
Spor:saatlerce avmde yürüdüm.öğlen miniği anneme bırakırken az yemiştim annemin spesiyalini, akşam dönünce normal yedim

Teşekkürler :) 24 yaşındayım boyum 1.57 kilom 58

Slm kızlar Günaydın iyi hafta sonlari diliyorum...
SekerPancarii özledim sizleri evime tasinmaya bir hafta kaldi araniza donmeye sabırsızlıkla bekliyorum bu arada iki haftadır hiç tartilmadim kilo aldimmi almadimmi bilmiyorum korkuyorum tartilmaya inşallah almamisimdir sabit oluyum tekk.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz burada birbirimize destek ve motive ederek bu kilolardan kurtulacagizz..

Canim afiyet olsun köfteli tarhana corbasini hic duymamistim..
Bitter'i ben de cok severim..

Bugünki menüm:)
Sabah: süt 8 fındık 1 armut
Ara. Bir fincan Türk kahvesi muz
Öğlen: et sote(6kaşık] çok az tarhana çorbası marul salata
Ara: yeşil çay portakal
Akşam: 1 kase brokoli çorbası,salata :)):))

Bugünki menüm

Pazar
SABAH (10:30)
- 130 gr ızgara somon
- 2 haşlanmış yumurta

AKŞAM (16:30)
- 130 gr ızgara somon

SPOR: 1 saat yürüyüş
Su: 1.5 litre

- Dünkü yapamadığım protein gününü bugün yapmış oldum
- Suyu haftasonları genelde az içiyorum, hafta arası ofiste daha fazla su tüketiyorum
- Hafta arası diyetime daha sadığım, hafta sonu ne yiyeceğimi şaşırıyorum (bugün için geçerli olmasada) bunun da önüne geçmenin yollarını henüz bulamadım

Merhaba kızlar ;

Dünkü menümü yazayım çok fena grip olmuşum dünden beri yatıyorum
sabah 2 dilim çavdarlı ekmekle beyaz peynirli tost, 4 zeytin,2 bardak çay, 1 domates
ara 1 mandalina 1 muz
akşam 1 tabak haşlama et , yoğurt
ara 2 bardak çay , 1 küçük tuzlu pasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…