- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.761
Herkese merhaba şimdi ne yapmam gerekiyor
Evet ya.bende de aynı durum var.elime sayıyla alıyorum yoksa dur nedir bilmemEmin saglam adimlarla ilerliyorum diyorsun canim
25 kg masallah ciddi bir rakam herkes yapamaz bravo sana
Ben de cerez bagimlisiyim bu ara.. ben iki haftadir kestim tak diye ahahah yoksa bas edemiyordum
Teşekkürler :) 24 yaşındayım boyum 1.57 kilom 58Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Eki Görüntüle 1923520 Günaydın herkese bugün tatil olduğu için kahvaltım hafif :)
Sabah: mantarlı omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:iki kare bitter,kahve
Öğle:köfteli tarhana çorbası( 2 kaşık)
Akşam:köfteli tarhana çorbası(5 kaşık),1 dlm ekmek
Spor:saatlerce avmde yürüdüm.öğlen miniği anneme bırakırken az yemiştim annemin spesiyalini, akşam dönünce normal yedim
Analı kızlı çorbasının analarını al tarhananın içine koy işte sana çorbaCanim afiyet olsun köfteli tarhana corbasini hic duymamistim..
Bitter'i ben de cok severim..
Canım haziran başında 53 kiloydumSizin hedef kaç :)
kesinlikle öyle :) hoşbuldum teşekkür ederimhoşgeldin tatlım rekabet şart tabikide daha hırslı oluyo insan
Canım geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsinBu sabah tartılacaktım ama tartıyı öğlen aldım çok üşütmüşüm ya dünden beri nefes alamıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?