Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaa SekerPancarii kaptanlıktan mı ayrıldı nasıl yani

Kaptanlık yapamam vakit azlığından dolayı.bebeğim çok vaktimi alıyor.ama takımı bırakmayacağım.tabi 14. Takım kapanmazsa

Kaptanlık yapamam vakit azlığından dolayı.bebeğim çok vaktimi alıyor.ama takımı bırakmayacağım.

ben yapabilirim sadece hafta sonları pek giremiyorum onun haricinde buralardayım ben hep

ben yapabilirim sadece hafta sonları pek giremiyorum onun haricinde buralardayım ben hep
Canim ben kaptanligi birakip sizi yari yolda birakamam yapmam böyle bisey ama kaptanlik bana agir geliyor kizimdan eşimin iş saatlerinden vakit bulamiyorum eger sen kaptan olmayi ustlenirsen sana her zaman yardimci olurum yaninda olurum

Destegin icin cok teşekkür ederim canimm saolasin

Merhaba SekerPancarii bu hafta iş yoğunluğum sebebiyle giremedim pek çok rapor ve sunum hazırlamam gerekiyordu. Akşamları da uyuyakalıyordum. Sayfaya ara ara baksam da cevap yazamadım. Çarşamba diskalifiye olabilirsin demişsin oldum mu ne oldu? Hemen diskalifiye olacağımı düşünmemiştim bilseydim izin talep ederdim ben giremesem de diyete burası sayesinde devam ediyorum. O nedenle burada kalırsam çok sevinirim. Hatta bu hafta 60.5 oldum :))
Kaptanlığı bırakıyormuşsun ne olduk ne bitti eskilerden kimler kaldı anlayamadım okuyamadım pek fazla. Birazdan sunum için toplantıya gireceğim akşam yazılanları detaylarıyla okuyup olanları anlamaya çalışacağım bakalım.

Şuan takimda iki kişi var yani takim boş sayılır şuan kaptan olacak kisi aslinda daha rahat olacak çünkü çağırdığı her uye ilk onun kurallarini bilecek ve onu kaptan bilecek bi anda takim doluyken kaptan degistirmek motiveyi düşürüyor ben o yüzden kaptan degisikliginin hemen olmasini istiyorum ama tabi once kaptan bulmam lazim kaptinn canim sen olmak ister msn

Canim eski bi yarışmacım olduğun için diskalifiyeni kaldiriyorum devam edebilirsin takim kurallarimiz arasinda 3 gün mazeret bildirmeden takima gelmeyen diskalifiye olur yazisi vardi sende birsey soylemeyince gittin sandim kurallar geregi diskalifiye yazdim ama değiştiriyorum şimdi

aslında biraz daha dursan belki topanırız bak ger dönenlerde var ben durman taraftarıyım
ama illa bırakmak istiyorum dersen tabikide olmak isterim burası sayesinde kilo vermeye basladım çünkü

***14.TAKIM 495. ETAP***
Elaalemi( 61.2///)
Şekerpancarı71(52.4 / /%)kendi isteğiyle listeden ayrıldı
Kova01(65.7/64.9 /0.8 / %1.22)
hedef52( 58/57,9 /0,1 /0,17%)
nilie( 91.3/ / / %)
takima gelmedigi icin diskalifiye oldu

14. Takim Ortalamasi%

aslında biraz daha dursan belki topanırız bak ger dönenlerde var ben durman taraftarıyım
ama illa bırakmak istiyorum dersen tabikide olmak isterim burası sayesinde kilo vermeye basladım çünkü
Ben yine burda olurum burayi birakmam canim ama kaptanlik yapmak istemiyorum eşimin iş saatleri ve kizimdan ev işinden pek zaman ayıramıyorum sen olursan takimimizdan biri tanıdığım biri kaptan oldugu icin cok sevinicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…