- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.941
Ailecek grip olduk.benim tek düşündüğüm nasıl spor yapacağım
biz hep buralardayız ama kimse olmadıgı için haliyle moraller düşüyor
Bende hiç bir takımın kapanmasını istemem .
Kaptanınız da çok emek verdi .
Takımı teslim edip , gözü arkada kalsın istemiyordur .
Devamlılık sağlayacak 2-3 yeni üye şimdilik toparlanmaya yetecektir . Bir de gönüllü bir kaptan
Kaptanlık yapamam vakit azlığından dolayı.bebeğim çok vaktimi alıyor.ama takımı bırakmayacağım.tabi 14. Takım kapanmazsaBende hiç bir takımın kapanmasını istemem .
Devamlılık sağlayacak 2-3 yeni üye şimdilik toparlanmaya yetecektir . Bir de gönüllü bir kaptan
Düşmesin düşmesin , her takım birbirinin kardeşi
Kısa zamanda toparlanacak 14. takımın eminim .
Bende hiç bir takımın kapanmasını istemem .
Kaptanlık yapamam vakit azlığından dolayı.bebeğim çok vaktimi alıyor.ama takımı bırakmayacağım.
Canim ben kaptanligi birakip sizi yari yolda birakamam yapmam böyle bisey ama kaptanlik bana agir geliyor kizimdan eşimin iş saatlerinden vakit bulamiyorum eger sen kaptan olmayi ustlenirsen sana her zaman yardimci olurum yaninda olurumben yapabilirim sadece hafta sonları pek giremiyorum onun haricinde buralardayım ben hep
Supersin canim 60 a az kaldiAyy ben de 64 ü ucundan gördüm
Destegin icin cok teşekkür ederim canimm saolasinSelamlar 7. takımdan ...
SekerPancarii kaptanım buralardayız biz
Şu an takımda kalan iki kişi var sanırım . K kova01 vekaptinn ... sizlerden ricam dümene geçin . Takımı bırakmayın .
Bizler diğer takım kaptanları olarak , yeni gelen tüm üyeleri takımınıza yönlendireceğiz .
Sohbet için de her fırsatta geleceğime kendi adıma söz .
CanimmmmmmTeşekkür ederiz.ben takımımı bırakmayacağım.ilk göz ağrım benim bu takım.kaptanımızSekerPancarii her daim kimseyi kırmadan destek oldu hepimize.tek başıma da kalsam takımımı değiştirmeyeceğim
biz hep buralardayız ama kimse olmadıgı için haliyle moraller düşüyor
Canim eski bi yarışmacım olduğun için diskalifiyeni kaldiriyorum devam edebilirsin takim kurallarimiz arasinda 3 gün mazeret bildirmeden takima gelmeyen diskalifiye olur yazisi vardi sende birsey soylemeyince gittin sandim kurallar geregi diskalifiye yazdim ama değiştiriyorum şimdiMerhabaSekerPancarii bu hafta iş yoğunluğum sebebiyle giremedim pek çok rapor ve sunum hazırlamam gerekiyordu. Akşamları da uyuyakalıyordum. Sayfaya ara ara baksam da cevap yazamadım. Çarşamba diskalifiye olabilirsin demişsin oldum mu ne oldu? Hemen diskalifiye olacağımı düşünmemiştim bilseydim izin talep ederdim ben giremesem de diyete burası sayesinde devam ediyorum. O nedenle burada kalırsam çok sevinirim. Hatta bu hafta 60.5 oldum :))
Kaptanlığı bırakıyormuşsun ne olduk ne bitti eskilerden kimler kaldı anlayamadım okuyamadım pek fazla. Birazdan sunum için toplantıya gireceğim akşam yazılanları detaylarıyla okuyup olanları anlamaya çalışacağım bakalım.
Şuan takimda iki kişi var yani takim boş sayılır şuan kaptan olacak kisi aslinda daha rahat olacak çünkü çağırdığı her uye ilk onun kurallarini bilecek ve onu kaptan bilecek bi anda takim doluyken kaptan degistirmek motiveyi düşürüyor ben o yüzden kaptan degisikliginin hemen olmasini istiyorum ama tabi once kaptan bulmam lazimkaptinn canim sen olmak ister msn
Ben yine burda olurum burayi birakmam canim ama kaptanlik yapmak istemiyorum eşimin iş saatleri ve kizimdan ev işinden pek zaman ayıramıyorum sen olursan takimimizdan biri tanıdığım biri kaptan oldugu icin cok sevinicemmaslında biraz daha dursan belki topanırız bak ger dönenlerde varben durman taraftarıyım
ama illa bırakmak istiyorum dersen tabikide olmak isterim burası sayesinde kilo vermeye basladım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?