- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.921
İncecik kuğu gibi bir gelin olursun inşallah canim
RESmen iki kişi kaldıkSekerPancarii ne yapacağız? Minimum kaç kişi olmak lazım? Kilo verdim ama gerçekten motivasyon sıfır.
Geçen hafta:65.7
Bu hafta: 64.9
Fark:-800 gr
Valla bilmiyorum canim ya görüyorsunuz yeni kisilerde çağırıyorum ama kalmiyo ki kimse gelen geri gidiyo bende bıktım artik çünkü her gelene ayni özeni gosteriyorum sonra bi bakiyorum ikinci gün yokRESmen iki kişi kaldıkSekerPancarii ne yapacağız? Minimum kaç kişi olmak lazım? Kilo verdim ama gerçekten motivasyon sıfır.
Geçen hafta:65.7
Bu hafta: 64.9
Fark:-800 gr
işte böyle şeyler bnmde hevesimi kaçırıyo.
bi haftadr dogru düzgün diyet yapamıyorum
tek basıma yapabilseydim zaten buraya gelmezdim..
Canimm 57 yi ucundan da olsa görmüşsün cok sevindim***14.TAKIM 495. ETAP***
Elaalemi( 61.2///) takima gelmediginden diskalifiye oldu
Şekerpancarı71(52.4 / /%)kendi isteğiyle listeden ayrıldı
Kova01(65.7/64.9 /0.8 / %1.22)
hedef52( 58/57,9 /0,1 /0,17%)
nilie( 91.3/ / / %) takima gelmedigi icin diskalifiye oldu
14. Takim Ortalamasi%
Canimm 57 yi ucundan da olsa görmüşsün cok sevindim
Çok haklısın.zorla da tutamıyoruz ki.Valla bilmiyorum canim ya görüyorsunuz yeni kisilerde çağırıyorum ama kalmiyo ki kimse gelen geri gidiyo bende bıktım artik çünkü her gelene ayni özeni gosteriyorum sonra bi bakiyorum ikinci gün yok
Ayy ben de 64 ü ucundan gördümCanimm 57 yi ucundan da olsa görmüşsün cok sevindim
SüpersinDün yemek yemedim desem yeridir haliyle etkisi oldu
Nasil istersen canimArkadaşlar kusura bakmayın ben zaten birkaç ay içinde motive olup fazla kilolarımı verip kurtulmak istiyorum o yüzden başka bi takıma geçiş yaptım kendinize iyi bakın teşekkürler herşey için
Teşekkür ederiz.ben takımımı bırakmayacağım.ilk göz ağrım benim bu takım.kaptanımızSelamlar 7. takımdan ...
SekerPancarii kaptanım buralardayız biz
Şu an takımda kalan iki kişi var sanırım . K kova01 vekaptinn ... sizlerden ricam dümene geçin . Takımı bırakmayın .
Bizler diğer takım kaptanları olarak , yeni gelen tüm üyeleri takımınıza yönlendireceğiz .
Sohbet için de her fırsatta geleceğime kendi adıma söz .
Selamlar 7. takımdan ...
SekerPancarii kaptanım buralardayız biz
Şu an takımda kalan iki kişi var sanırım . K kova01 vekaptinn ... sizlerden ricam dümene geçin . Takımı bırakmayın .
Bizler diğer takım kaptanları olarak , yeni gelen tüm üyeleri takımınıza yönlendireceğiz .
Sohbet için de her fırsatta geleceğime kendi adıma söz .
Teşekkür ederiz.ben takımımı bırakmayacağım.ilk göz ağrım benim bu takım.kaptanımızSekerPancarii her daim kimseyi kırmadan destek oldu hepimize.tek başıma da kalsam takımımı değiştirmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?