Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 495. ETAP***
Elaalemi( 61.2///) takima gelmediginden diskalifiye oldu
Şekerpancarı71(52.4 / /%)kendi isteğiyle listeden ayrıldı
Kova01(65.7/64.9 /0.8 / %1.22)
hedef52( 58/57,9 /0,1 /0,17%)
nilie( 91.3/ / / %)
takima gelmedigi icin diskalifiye oldu

14. Takim Ortalamasi%

RESmen iki kişi kaldık SekerPancarii ne yapacağız? Minimum kaç kişi olmak lazım? Kilo verdim ama gerçekten motivasyon sıfır.
Geçen hafta:65.7
Bu hafta: 64.9
Fark:-800 gr

işte böyle şeyler bnmde hevesimi kaçırıyo.
bi haftadr dogru düzgün diyet yapamıyorum
tek basıma yapabilseydim zaten buraya gelmezdim..

RESmen iki kişi kaldık SekerPancarii ne yapacağız? Minimum kaç kişi olmak lazım? Kilo verdim ama gerçekten motivasyon sıfır.
Geçen hafta:65.7
Bu hafta: 64.9
Fark:-800 gr
Valla bilmiyorum canim ya görüyorsunuz yeni kisilerde çağırıyorum ama kalmiyo ki kimse gelen geri gidiyo bende bıktım artik çünkü her gelene ayni özeni gosteriyorum sonra bi bakiyorum ikinci gün yok

Canimm 57 yi ucundan da olsa görmüşsün cok sevindim

Arkadaşlar kusura bakmayın ben zaten birkaç ay içinde motive olup fazla kilolarımı verip kurtulmak istiyorum o yüzden başka bi takıma geçiş yaptım kendinize iyi bakın teşekkürler herşey için

Arkadaşlar kusura bakmayın ben zaten birkaç ay içinde motive olup fazla kilolarımı verip kurtulmak istiyorum o yüzden başka bi takıma geçiş yaptım kendinize iyi bakın teşekkürler herşey için
Nasil istersen canim

İste boyle hic bi zaman canlanamayiz eski yarışmacılar hep izne ayrildi yeni gelenlerse daha aktif takimlarda olmak istiyo nolacak bilmiyorum

Selamlar 7. takımdan ...

SekerPancarii kaptanım buralardayız biz

Şu an takımda kalan iki kişi var sanırım . K kova01 ve kaptinn ... sizlerden ricam dümene geçin . Takımı bırakmayın .

Bizler diğer takım kaptanları olarak , yeni gelen tüm üyeleri takımınıza yönlendireceğiz .

Sohbet için de her fırsatta geleceğime kendi adıma söz .

Teşekkür ederiz.ben takımımı bırakmayacağım.ilk göz ağrım benim bu takım.kaptanımız SekerPancarii her daim kimseyi kırmadan destek oldu hepimize.tek başıma da kalsam takımımı değiştirmeyeceğim

biz hep buralardayız ama kimse olmadıgı için haliyle moraller düşüyor

Bende hiç bir takımın kapanmasını istemem .
Kaptanınız da çok emek verdi .
Takımı teslim edip , gözü arkada kalsın istemiyordur .

Devamlılık sağlayacak 2-3 yeni üye şimdilik toparlanmaya yetecektir . Bir de gönüllü bir kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…