- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #166.961
Hosgeldin canim bizde seni aramizda gormekten mutluluk duyarizMerhaba ben derya 165boy 76.5 kiloyum bende artik zayiflamak istiyorum insallah hep birlikte basaririz :)
Ben yine burda olurum burayi birakmam canim ama kaptanlik yapmak istemiyorum eşimin iş saatleri ve kizimdan ev işinden pek zaman ayıramıyorum sen olursan takimimizdan biri tanıdığım biri kaptan oldugu icin cok sevinicemm
Tabiki canim hep yanindayimmo zaman tm olayım ama yardım edicesin söz mü
Tabiki canim hep yanindayimmhadi takim senin artik yeni gelenlere kendini kaptan olarak tanıt
ay dur heyecan yaptım
Yapma yapma bende hic bir bilgim olmadan kaptanliga basladim herseyi ogrendim zamanla disiplinli ol benim kadar yumuşak yüzlü olmaay dur heyecan yaptım
Yapma yapma bende hic bir bilgim olmadan kaptanliga basladim herseyi ogrendim zamanla disiplinli ol benim kadar yumuşak yüzlü olmasen kendi kurallarini belirle canim yeni kaptan olarak istersen pazartesine kadar biseyler düşün pazar aksamı kurallari bildirirsin pazartesi tam anlamiyla herkes senin kurallarinla yola devam eder
Ay bende listede kaliyim miii emin msn artidayim ama bu haftaaaevet düşüneyim ben o zaman yeni kural listesini yazıp bildireyim
o zaman sende listedesin dimi 10 gr 20gr artık ne verirsen farketmez
Ay bende listede kaliyim miii emin msn artidayim ama bu haftaaa
Tamam bende kalıyorum listede kaptanimmkal kal eski üyesin sonucta görmezden gelebilirim bu haftalk
kal kuzum ya varlıgın belli olsun
Hosgeldin banusssSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
8. Takımın kaptanı geldiiiiiiiiiiiii
Duydumki burada enerjiye ihtiyaç varmışBenden iyi enerji kaynağımı olur dedim damladım
Bundan sonra her fırsatta bende buralardayımİnşallah hepbirlikte burayı canlandırıp hoş sohbetler edeceğiz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
8. Takımın kaptanı geldiiiiiiiiiiiii
Duydumki burada enerjiye ihtiyaç varmışBenden iyi enerji kaynağımı olur dedim damladım
Bundan sonra her fırsatta bende buralardayımİnşallah hepbirlikte burayı canlandırıp hoş sohbetler edeceğiz
bende cok mutluyum seninde burda kaldıgın bizi bırakmadıgın içinHosgeldin banusssyeni kaptanimiz bizim takimdan cok mutluyum tanidigim birine devrettigim icin kaptinn
Saol bitanem sende gel hep sohbeteSekerPancarii ve kaptinn İkinizede hayırlı olsun Tebrik ederim
İnşallah yeni gelecek olan yarışmacılarla da çok çok daha güzel bir motivasyon olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?