- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.001
ay dur heyecan yaptım
Ay bende listede kaliyim miii emin msn artidayim ama bu haftaaa
Evet bence de kalkal kal eski üyesin sonucta görmezden gelebilirim bu haftalk
kal kuzum ya varlıgın belli olsun
Eveet cokkk tatliyizzz
Ayy bi çoğaldık gibi sanki***14.TAKIM 495. ETAP***
Elaalemi( 61.2/60.5/0.7/%1.14)
Şekerpancarı71(52.4 / 53.4/-1.0/%-1.91)
Kova01(65.7/64.9 /0.8 / %1.22)
hedef52( 58/57,9 /0,1 /0,17%)
nilie( 91.3/ / / %) takima gelmedigi icin diskalifiye oldu
14. Takim Ortalamasi%
Teşekkür ederizSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
8. Takımın kaptanı geldiiiiiiiiiiiii
Duydumki burada enerjiye ihtiyaç varmışBenden iyi enerji kaynağımı olur dedim damladım
Bundan sonra her fırsatta bende buralardayımİnşallah hepbirlikte burayı canlandırıp hoş sohbetler edeceğiz
Ederiz tabi.sporsuz bir diyet düşünemiyorum ben
Sag el ve ayal bilegim agriyo hafiften o yuzden jilliani biraktimSimdi Twist shape aletimle spor yapıyorum sonra da squat falan yapicam
Kahvaltiyi biraz okkali yaptimdi daa simdi sporla yakiyorum
RESmen yazılanlara yetişemiyorum bi hareketlendik sanki.diğer tüm takımlardan bize destek olan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerAyy ne tatli kaptanlarr varrrr
Evet kuzum yaa cok gucsuz ne kadar da dikkatli yapsam her seferinde agriyo neyse baska sporlarla devam ederimgecmiş olsun kuzum zorlama agıyosa bileklerin güçsüz demek ki hep aynı sorun olduguna göre
Ederiz tabi.sporsuz bir diyet düşünemiyorum ben
Demi yaa benimde yazasim geliyo surekli insallah bu hareketlilik hep devam ederRESmen yazılanlara yetişemiyorum bi hareketlendik sanki.diğer tüm takımlardan bize destek olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler
Aferin.akşamı hafif geçirmeyi unutmaKahvaltiyi biraz okkali yaptimdi daa simdi sporla yakiyorumogle yemegi de yemedim dengeliyorumm söz
Trambolini yegene mi gonderdin kizzz ne guzel yapiyodunspor şart bende derhal baslıyorum bu akşam
Ben grip olduğum için bugünü pas geçmek zorundayım ama toparlanır toparlanmaz fitnessblender a devamspor şart bende derhal baslıyorum bu akşam
Aksama kirmizi fasulye salatasi ve yogurt yicemAferin.akşamı hafif geçirmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?