- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.041
Ahahahh bak bu da guzel bi yontem3 kaşik yedikten sonra da bulana bilir sanki midesii goz hakki
Tabi sen miden bulandigi için yemeyeceksin
Ortaligi galeyana getir ayyhhh bana bisey oluyoo salata getirin deenişanlandıgımdan beri matı istiyorum kendisinden ayy
hasta mı olsam ölü taklidi yapayım
Ben de seviyorum twist shape i.tv izlerken bile yapabiliyorumSag el ve ayal bilegim agriyo hafiften o yuzden jilliani biraktimSimdi Twist shape aletimle spor yapıyorum sonra da squat falan yapicam
Ahahahh bak bu da guzel bi yontem3 kaşik yedikten sonra da bulana bilir sanki midesii goz hakki
Taviz tavizi doğurur, bugün 3 kaşık mantı olur yarın 2 dilim pizza3 kasıkdan nolar kiz insafsızın kizi
Ortaligi galeyana getir ayyhhh bana bisey oluyoo salata getirin dee
Ortaligi galeyana getir ayyhhh bana bisey oluyoo salata getirin dee
Artık isteme, ince ince elbiseleri düşün, onu yemeyip vereceğim kilolarin tatliligini dusunnişanlandıgımdan beri matı istiyorum kendisinden ayy
hasta mı olsam ölü taklidi yapayım
Taviz tavizi doğurur, bugün 3 kaşık mantı olur yarın 2 dilim pizza
Ama tabi yesin ama 55 olup yesin
Artık isteme, ince ince elbiseleri düşün, onu yemeyip vereceğim kilolarin tatliligini dusun
cok haklısıınn ben gecen hafta halka tatlısıyla bi basladım ye ye ye en son carsamba 59 dum persembe sadece corbayla durdumda tartıda anca kurtardım kendimi.
Kız kaç yasindasingelinliğin içinde ince bir beenn
Ayy cok haklisinTaviz tavizi doğurur, bugün 3 kaşık mantı olur yarın 2 dilim pizza
Ama tabi yesin ama 55 olup yesin
Benimde zavalli duuruyo bi kosede arada çıkarıp yapiyorumBen de seviyorum twist shape i.tv izlerken bile yapabiliyorum
Kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?