- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.021
Demi yaa benimde yazasim geliyo surekli insallah bu hareketlilik hep devam eder
Ayy ben gripken ebru sallinin strech videolarindan yapardim hem nefesim açılır hemde rahatlardim istersen oyle bisey yap canimBen grip olduğum için bugünü pas geçmek zorundayım ama toparlanır toparlanmaz fitnessblender a devam
Aksama kirmizi fasulye salatasi ve yogurt yicem
Az önce minoset aldım haftada 1-2 gün zaten kaslarımı dinlendirmem lazım.o da bugün olurAyy ben gripken ebru sallinin strech videolarindan yapardim hem nefesim açılır hemde rahatlardim istersen oyle bisey yap canim
Yarim tabak yersen bisey olmaz bence ne yedigimizden cok ne kadar yedigimiz de onemliyarın kv mantı yemeye cagırdı
Trambolini yegene mi gonderdin kizzz ne guzel yapiyoduntrambolin vucudu cok guzel sekillendiriyo diyollarr
Evet haklisin bende hafta da bir iki dinlenme yapiyorum kaslarin kendini toparlamasi icinAz önce minoset aldım haftada 1-2 gün zaten kaslarımı dinlendirmem lazım.o da bugün olur
Dengeleyerek küçük bir porsiyon yiyebilirsin bence.diğer öğünleri protein ağırlıklı al ve ertesi günü hafif geçir.ben böyle yiyerek dengeliyorumyarın kv mantı yemeye cagırdı
Ayy yerim onuu yaaa acik hevesini alsin o zaman minikvalla şahane bişey cok işe yarıyo ama tedeeee zıpzıpı getirseneeee dedi içim eridi yok diyemedim
Yarim tabak yersen bisey olmaz bence ne yedigimizden cok ne kadar yedigimiz de onemli
Tabi sen miden bulandigi için yemeyeceksinyarın kv mantı yemeye cagırdı
Bende boyle dengeyi korudugum zaman hic kilo artisi olmuyoooDengeleyerek küçük bir porsiyon yiyebilirsin bence.diğer öğünleri protein ağırlıklı al ve ertesi günü hafif geçir.ben böyle yiyerek dengeliyorum
HarikasınBen sporumu yapmaya gidiyorum
Yarim tabak yersen bisey olmaz bence ne yedigimizden cok ne kadar yedigimiz de onemli
Dengeleyerek küçük bir porsiyon yiyebilirsin bence.diğer öğünleri protein ağırlıklı al ve ertesi günü hafif geçir.ben böyle yiyerek dengeliyorum
Ahahahh bak bu da guzel bi yontemTabi sen miden bulandigi için yemeyeceksin
Teşekkür ederizSelam kardeş takim ben 10. Takim kaptan yardımcısı. Hepinize bol eksiler güzel bir gün dilemeye geldim.
Evet.ayrıca aklımda kalmadığı için hiçbirşeye saldırmıyorum bir nevi fren oluyorBende boyle dengeyi korudugum zaman hic kilo artisi olmuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?