- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.061
Bende 22 yasindayimKız sende evleniyorsun ben evde kaldım
Ayyy yok vallaha depresyona sokacaksınız siz beniBende 22 yasindayimevliyim 4 yasinda kizim var ve 38 beden fit bir anneyim hedef 50 kilo ve 36 beden
Ayyh kizzz valla twist shape jilliandan daha cok yordu 20 dkda pertim çikti kaptan manti yiyedursun ben fitligime fitlik katmaya devam ediyimsimdi squat zamaniiiii
Kesinlikle benim en buyuk pismanligim kilolu degildim ama balik etli bi gelindim incecik olmak isterdimmgelinliğin içinde ince bir beenn
Kız sende evleniyorsun ben evde kaldım
CanimkomCumaaa ve kova vermis galiba tebrik ederim cnm
Sen zayifsn zaten babysi verirsin hemen uzulmeeee ben sana guveniyorumCanimkompartilikom bende bir kilo artidayim
ŞükürHeeeyycok sayfa olmus okuyamadim
Menu yazmam lazim hep yoksa ipin ucu kaciyo yilbasi geldiSen zayifsn zaten babysi verirsin hemen uzulmeeee ben sana guveniyorum
Benimde zavalli duuruyo bi kosede arada çıkarıp yapiyorumama gercekten kalca bacak vok guzel toparliyo bende muzik dineleyerek yapiyorum size yazarken yaptim ne ara 20 dk oldu anlamadim
Noldu smdi naptinnn msjini yeni okudumŞükürkiz farkında msn ben kaptanligi birakinca daha bi çenem açılıyo daha cok geliyom kaptanlik bana yaramiyo psikolojik olaraktan
Kac yasindasin kuzum depresyona girme ben biraz erken davrandimAyyy yok vallaha depresyona sokacaksınız siz beni
25o zaman benden büyüksün
kaç yasın acebaaa
Ayyyy seninkimi benimkimi ama artk donmem belki sen ayriliyosun galibaMenu yazmam lazim hep yoksa ipin ucu kaciyo yilbasi geldihedefler hayeller hayatlar
Kiz kaptan degisikligi oldu yaaNoldu smdi naptinnn msjini yeni okudum
Valla ben kaptan olmam artik kuzu ama burayi da birakmam hep burdayim listedeyim de hala ve sende geleceksinAyyyy seninkimi benimkimi ama artk donmem belki sen ayriliyosun galiba
Var mi bi aday kiz daha gencsin 29 a kadar evde kaldim diyemezsin25
Bizim aile geleneği herhalde ablamlar 27 ye girmeden hemen önce evleniyor seneye evlenmem lazım
HiiiValla ben kaptan olmam artik kuzu ama burayi da birakmam hep burdayim listedeyim de hala ve sende geleceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?