- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.741
Ayy keskem trambolinim olaydi zıplayaydimhava mı atıyon
gel trambolinde kapışalım
Gunaydin kizlaarrraslinda 8de kalktimda kanepede uyuyakalmışım
Ahahahhordan kalıp oraya yatıyon heşke bende yapabilsem
ay ne zor sabahın köründe daha karanlıkken evden cıkmaakk
Benim eşimin haftalik iş saatleri değişiyo bu hafta sabah 6 bucukda gidiyo işe ayy resmen gece kalkiyomus gibi oluyoz yaa cok zor gercekten sabah erkenden ise gitmekordan kalıp oraya yatıyon heşke bende yapabilsem
ay ne zor sabahın köründe daha karanlıkken evden cıkmaakk
Ahahahhaynen yaa kizim kalkiyo 8 gibi tabi ben gözümü açamıyom bazen kanepede uyyakaliyom kizim zor uyandirdi anne kalk artik ne cok uyudun diyo
Benim eşimin haftalik iş saatleri değişiyo bu hafta sabah 6 bucukda gidiyo işe ayy resmen gece kalkiyomus gibi oluyoz yaa cok zor gercekten sabah erkenden ise gitmeksüsleniyon mu kiz ise giderken ben olsam yarim saat önce kalkar makyajimi yapardim
teşekkür ederim nasılsın listemi gördün mü nasıl sence bunlarla kilo verebilirmiyimGunaydin canimm hayirli sabahlar
teşekkür ederim nasılsın listemi gördün mü nasıl sence bunlarla kilo verebilirmiyim
yapmamaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum sağolunverirsin tabi kuzum kaçamak yapmamaya calış
yapmamaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum sağolun
Ayy haklisin vallane süslenmesi saçımı zor topluyommakyaj falan hiç aklıma gelmiyo zabaaan körü
Gayet dengeli canim menün bi tek fazlalik sabahki cevizli sucuk onu kahvaltida degilde ara ogun olarak yiyebilirdin yoksa cok iyiTarih: 19.12.2016 PAZARTESİ
Sabah Kahvaltı : 2 dilim Premium Sandwince ekmeği içine beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta ile tost. 5 adet siyah zeytin. 1 adet cevili sucuk. 2 adet siyah çay.
Ara Öğün : Leblebi, karışık kuru meyve
Öğlen Yemeği : 1 kase mantar çorbası, Adana kebap, Yeşil salata yağsız nar ekşili, Pul biberli yoğurt
Ara Öğün: 1 paket uno tam tahıllı kıtırak, Ayran
Akşam Yemeği : 1 kase ev yapımı tarhana, 4 adet tavuk kanat, 1 kase pulbiberli yoğurt.
Ara Öğün : 1 adet mandalina.
İçilen su miktarı: 2 tl
Spor : 1 saat yürüyüş
Birden yüklenip cok az yemek iyi olmaz canim ben begendim senin menünü gayet guzelteşekkür ederim nasılsın listemi gördün mü nasıl sence bunlarla kilo verebilirmiyim
Ayy haklisin valla
Kizlar beni bir hafta izne ayirin..
Su an islerim cok yogun sabah 7'de cikiyorum aksam 7'de isten cikiyorum ve
indirimler basladi sezon sonuisten sonra carsi derken eve 9'da geliyorum..
Bir hafta su alisveris hevesimi alayim tekrar burdayim
Spora da dogru düzgün vakit ayiramadim zaten..
Ama haftaya cuma tekrar burdayim kilo bildirimiyle ve ara ara girip bakacagim buraya
Sevgiler herkese
Kizlar merhaba sabah bir geldim is basi ancak simdi nefes alabildim. Hava cok soguk. Hastalaniyorum mesajlari okudum telefondan cok zor oluyor alinti ya yazmak o yuzden alinti yapamadim. Bende o kadin gibi olmak iatiyorum. Menumu aksam yazacagim ins. Sizler sporu cok guzel yerlestirmissijiz masallah darisi basima olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?