Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ordan kalıp oraya yatıyon heşke bende yapabilsem
ay ne zor sabahın köründe daha karanlıkken evden cıkmaakk
Ahahahh aynen yaa kizim kalkiyo 8 gibi tabi ben gözümü açamıyom bazen kanepede uyyakaliyom kizim zor uyandirdi anne kalk artik ne cok uyudun diyo

ordan kalıp oraya yatıyon heşke bende yapabilsem
ay ne zor sabahın köründe daha karanlıkken evden cıkmaakk
Benim eşimin haftalik iş saatleri değişiyo bu hafta sabah 6 bucukda gidiyo işe ayy resmen gece kalkiyomus gibi oluyoz yaa cok zor gercekten sabah erkenden ise gitmek süsleniyon mu kiz ise giderken ben olsam yarim saat önce kalkar makyajimi yapardim

ne süslenmesi saçımı zor topluyom makyaj falan hiç aklıma gelmiyo zabaaan körü

Gayet dengeli canim menün bi tek fazlalik sabahki cevizli sucuk onu kahvaltida degilde ara ogun olarak yiyebilirdin yoksa cok iyi

kuzum senin işlerin vardı unutmuşum cuma bekliyoruz seni bak unutma sakın

Kizlar merhaba sabah bir geldim is basi ancak simdi nefes alabildim. Hava cok soguk. Hastalaniyorum mesajlari okudum telefondan cok zor oluyor alinti ya yazmak o yuzden alinti yapamadim. Bende o kadin gibi olmak iatiyorum. Menumu aksam yazacagim ins. Sizler sporu cok guzel yerlestirmissijiz masallah darisi basima olsun

amin canım jep beraber o kadın gibi olma yolunda ilerlliyoruz sende yavastan spora basla hergün yaptıgının bi fazlasını yapmaya calış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…