- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.701
Ayy saol bebegimmmMaşallah 18 yaşında anne olmussun bide okadar kile vermissin sana olan saygım arttı şu an
hosgeldinnnnnnnnnnKızlar 19 yaşındayım. Mezunum bu sene 2.senem tekrar hazirlaniyorum unvye. Evli değilim tabiki :) hep kiloluydum son sınıfta iyice kilo aldım. 81.5tan düştüm kızlar :)
Ben yapamıyorum jillian kiz 3 gün yaptim şinavlari yapmamama ragmen yine agridi bileklerim twist shape ve squat mekik falan yapiyorumKizlar ozaman jillian yapalim ama ben 30 dk yapamam15 dk yeyter yoksa cocuga bakici bulmam lazm
Ben aliskinim yoran sporlara bilegim agrimasa tın yaniiiay bende cesaret edemiyodum hadi ona başlayalım yarın akşam bakalım kaçar dk yapabilcez
Aman sen nerene yapcan sus yaBen yapamıyorum jillian kiz 3 gün yaptim şinavlari yapmamama ragmen yine agridi bileklerim twist shape ve squat mekik falan yapiyorum
Ben gecen sinav cekerken kizim diyo ki kaallh kalhh gulmekten zor cektm yaBen aliskinim yoran sporlara bilegim agrimasa tın yaniii
Guzell yapmaya devam et. Aslinda onlar benm icin daha kolay ama jillan okadar agri yapti ki cok asiri faydali bence diye dusunuyorumm.Kızlar ben de 30 minutes aerobic dance deanne berry yapıyorum oda çok yoruyor beni
Spor yarismasi yapabiliriz aslinda gruplara ayrilip
tamam bencede yaa ama ben hic devamini getiremiorm azimim kacincamutlaka bir gun fire veriorm ama gecen bacaklarm okdr agridiki o gece uyuyamadm demekki cok etkili yaaa
onu hiç duymamıştım bakayım bakalım birGuzell yapmaya devam et. Aslinda onlar benm icin daha kolay ama jillan okadar agri yapti ki cok asiri faydali bence diye dusunuyorumm.
Tabi hergun yapana helal ama zor ya
Ayyyy yapamazsan vicdaaaaaaaaaaaaaan suclulukkkkkkkkkkSpor yarismasi yapabiliriz aslinda gruplara ayrilip
bence level 1. Rahatlikla yapinca level atlayabilirsin.Kızlar bu jillianda level1 den başlamak mı gerek? neye gore artacak?
2km az canım.tempolu yürü en az 4-5 kmDün gece spor yaptım evet mekik falan çektim zaten 2 km de gün ortasında yürümüştüm
Nette yazinca cikiyor mu kolay mi ben zora gelemiyorumcok sıkılıyorumm
Canım Leslie yap sen.o çok kolayNette yazinca cikiyor mu kolay mi ben zora gelemiyorumcok sıkılıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?