Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

amin canım jep beraber o kadın gibi olma yolunda ilerlliyoruz sende yavastan spora basla hergün yaptıgının bi fazlasını yapmaya calış

Ins baslayacagim. Alisveris merkezone gitsem en azindan yuruyus yapmis olurum

Benim pisikletom var aslinda ammmaa tembelligimden binmiyommm

Ins baslayacagim. Alisveris merkezone gitsem en azindan yuruyus yapmis olurum

Benim pisikletom var aslinda ammmaa tembelligimden binmiyommm

ay bende de olsa keşkeee ben köpeklerden korkuma yürüyüşe cıkamıorum onunla cıkardım dısarı
cıksana kıızz ne güzel ört yüzünü gözünü bi kaç tur atsan o da bişeydir

ay bende de olsa keşkeee ben köpeklerden korkuma yürüyüşe cıkamıorum onunla cıkardım dısarı
cıksana kıızz ne güzel ört yüzünü gözünü bi kaç tur atsan o da bişeydir

Canimmm ins sende alirsinn asil bombayi soyluyorum eliptik pisikletttt evde sicacik mis gibi ortamda dizini izlerkene vucudunu calistie ohhh miss ama bende tembellik var bbayadir kenarda duruyor

Canimmm ins sende alirsinn asil bombayi soyluyorum eliptik pisikletttt evde sicacik mis gibi ortamda dizini izlerkene vucudunu calistie ohhh miss ama bende tembellik var bbayadir kenarda duruyor

o kadar imkanda sen nasıl olurda spor yapmazsın
akşam sende baslıyosun bizimle beraber spora istek eliotikini cıkar ister bizim 30 day shred yap karar seninnnn

ben şınavı kesinlikle hiç bir şekilde yapamıyorum
yavrum annem napıyo demiştir kendi kendine
Ben ayagimi yarim yapiyorum orda gosterdigi gibi brnde cok zor cekiyorum.
ayy yerim onuu yaaaa nasil bi sekle büründüysen çocuh korhmuş zaarr
:F yok kiz ona malzeme cikiyo mekik ceksem tam arkama yatip kikirdiyo

Evet gelsin @Moonlii de toplanalim artik
gelmiyomus simdilik inince gelicekmisss

piramit gibi düşün sabah cok ye akşam oldukca azalt hareket etme konusunuda tam tersi yapabilirsin akşama dogru cogalt
ok teşekkür ederim çalıştığım için akşam 18:30 eve geliyorum eşi çocuğu doyur kendini doyur saat 19:30 yürüyüse çıkıcam dediğiniz gibi köpeler var yürüyemiyorum. dansmı etsem evde napsam bilmiyorum ki

dans olabilir evde spor olabilir ben canım sıkılınca mezdeke oynamayı deniyorum hiç becerememde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…