- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.761
amin canım jep beraber o kadın gibi olma yolunda ilerlliyoruz sende yavastan spora basla hergün yaptıgının bi fazlasını yapmaya calış
Ins baslayacagim. Alisveris merkezone gitsem en azindan yuruyus yapmis olurum
Benim pisikletom var aslinda ammmaa tembelligimden binmiyommm
ay bende de olsa keşkeee ben köpeklerden korkuma yürüyüşe cıkamıorum onunla cıkardım dısarı
cıksana kıızz ne güzel ört yüzünü gözünü bi kaç tur atsan o da bişeydir
Canimmm ins sende alirsinn asil bombayi soyluyorumeliptik pisikletttt evde sicacik mis gibi ortamda dizini izlerkene vucudunu calistie ohhh miss ama bende tembellik var bbayadir kenarda duruyor
Normalde kahvaltımda yoktu arkadaş ikram etti şekersiz pestile sarılmış ceviz ondan yedim yoksa yememGayet dengeli canim menün bi tek fazlalik sabahki cevizli sucuk onu kahvaltida degilde ara ogun olarak yiyebilirdin yoksa cok iyi
çok sağolun inşallahverirsin tabi kuzum kaçamak yapmamaya calış
Ben ayagimi yarim yapiyorum orda gosterdigi gibi brnde cok zor cekiyorum.ben şınavı kesinlikle hiç bir şekilde yapamıyorum
yavrum annem napıyo demiştir kendi kendine
:F yok kiz ona malzeme cikiyo mekik ceksem tam arkama yatip kikirdiyoayy yerim onuu yaaaa nasil bi sekle büründüysen çocuh korhmuş zaarr
Aynenn
gelmiyomus simdilik inince gelicekmisssEvet gelsin @Moonlii de toplanalim artik
çok sağolun inşallah
eveeeeett
ok teşekkür ederim çalıştığım için akşam 18:30 eve geliyorum eşi çocuğu doyur kendini doyur saat 19:30 yürüyüse çıkıcam dediğiniz gibi köpeler var yürüyemiyorum.piramit gibi düşün sabah cok ye akşam oldukca azalt hareket etme konusunuda tam tersi yapabilirsin akşama dogru cogalt
Evet benim piramitin başi saglam oldupiramit gibi düşün sabah cok ye akşam oldukca azalt hareket etme konusunuda tam tersi yapabilirsin akşama dogru cogalt
Kikirdek tosbaBen ayagimi yarim yapiyorum orda gosterdigi gibi brnde cok zor cekiyorum.
:F yok kiz ona malzeme cikiyo mekik ceksem tam arkama yatip kikirdiyo
gelmiyomus simdilik inince gelicekmisss
Eşim evde benimde izinli aybalam arada ugrarim
ok teşekkür ederim çalıştığım için akşam 18:30 eve geliyorum eşi çocuğu doyur kendini doyur saat 19:30 yürüyüse çıkıcam dediğiniz gibi köpeler var yürüyemiyorum.dansmı etsem evde napsam bilmiyorum ki
Evet benim piramitin başi saglam oldu
Ayy çok acıkmıştım saymadim ama sanki 6 dan fazla oldu gibimsiyedin dimi börekleri
Ayy çok acıkmıştım saymadim ama sanki 6 dan fazla oldu gibimsi
Tamam kimsiye soylemeolsun bende bugün öğle yemeğinde bi kaşık pilav yedim günü kaçamağı bunlar olsun
bende beceremem ama maksat hareket etmek değil mi doğru söylüyorsunuzdans olabilir evde spor olabilir ben canım sıkılınca mezdeke oynamayı deniyorum hiç becerememde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?