- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.721
Canım o kg birimi libre falan gibi.sen ordan kg bulup ayarla.yoksa farklı çıkar sonuçKızlar bende hassas tartı var
l b die bisey yazıyor bide
St yazıyor bunlar ne anlama geliyor
Hoşgeldin canım.Kizlarrrrr ben geldimmmnapiyosunuzzz persembeden beri misafrlerim var yarin gidiyolar artik daha cok bakabilicem insallaaaaj
Yeni gelen arkadsslar hosgelmisler gecmisi okuyamadim
Merhabalarrr ben de katıldım aranıza 65 kiloyum hedef 55
Ben gecen sinav cekerken kizim diyo ki kaallh kalhh gulmekten zor cektm ya20 aylik ya konusmasi tam degil az az cumle kuruyo
Ben aliskinim yoran sporlara bilegim agrimasa tın yaniii
bu sabah ilk ben geldim galiba iyiz sizi sormalı siz nasılsınız gruptaki arkadaşlarım sizlerede slm olsungünaydınlaarrrr
nasılsınız kızlar nası gidiyo diyet
Günaydın canım.benim bebiş sabahın köründe uyandırıyor tabi gece 4-5 kere uyanıyor.bugün 5.30 da kalktık.sonra büyük oğlanın kahvaltısı okula gönder diğerini besle derken nerdeyse öğle oluyor.boşluklarda giriyorum.akşam da yemek spor oğlanın ödevleri.akşam 9 da yatışa geçiyorum
bende 4 bardak suyumu içtim kahvaltımı ettim çok şükür liste istediğiniz gibi olmuş mu? ben sabahları atsam bilgisyaradan olma mı?
Günaydın canım.benim bebiş sabahın köründe uyandırıyor tabi gece 4-5 kere uyanıyor.bugün 5.30 da kalktık.sonra büyük oğlanın kahvaltısı okula gönder diğerini besle derken nerdeyse öğle oluyor.boşluklarda giriyorum.akşam da yemek spor oğlanın ödevleri.akşam 9 da yatışa geçiyorum
Ben gecen sinav cekerken kizim diyo ki kaallh kalhh gulmekten zor cektm ya20 aylik ya konusmasi tam degil az az cumle kuruyo
Ayyyy yapamazsan vicdaaaaaaaaaaaaaan suclulukkkkkkkkkk
İvit uyudumdu
Gunaydin canimm hayirli sabahlarHerkeze Günaydın Hayırlı sabahlar
Gunaydin tatlisgünaydınlaarrrr
nasılsınız kızlar nası gidiyo diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?