Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tarih: 19.12.2016 PAZARTESİ

Sabah Kahvaltı : 2 dilim Premium Sandwince ekmeği içine beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta ile tost. 5 adet siyah zeytin. 1 adet cevili sucuk. 2 adet siyah çay.

Ara Öğün : Leblebi, karışık kuru meyve

Öğlen Yemeği : 1 kase mantar çorbası, Adana kebap, Yeşil salata yağsız nar ekşili, Pul biberli yoğurt

Ara Öğün: 1 paket uno tam tahıllı kıtırak, Ayran

Akşam Yemeği : 1 kase ev yapımı tarhana, 4 adet tavuk kanat, 1 kase pulbiberli yoğurt.

Ara Öğün : 1 adet mandalina.

İçilen su miktarı: 2 tl

Spor : 1 saat yürüyüş

Merhabalarrr ben de katıldım aranıza 65 kiloyum hedef 55

Hoşgeldin canısı buda hoşgeldin yazısı , ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

şimdi kuralları gözden geçirelim

cuma yarışmaları sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma.

zamanla anlar ve tanırsın zaten takımı ve takımdakilerin amacını.

tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız

Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım.

2 hafta deneme suren

3. haftada listeye girme sürecin var.

bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.

şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz tabikide sende menülere yorum yapıyorsun ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

yok kuzum sabahları ilk K kova01 açıyo dükkanı sonra gidiyo
iyiyim bende işe geldim sıcak suyumu aldım yudum yudum içiyorum
Günaydın canım.benim bebiş sabahın köründe uyandırıyor tabi gece 4-5 kere uyanıyor.bugün 5.30 da kalktık.sonra büyük oğlanın kahvaltısı okula gönder diğerini besle derken nerdeyse öğle oluyor.boşluklarda giriyorum.akşam da yemek spor oğlanın ödevleri.akşam 9 da yatışa geçiyorum

bende 4 bardak suyumu içtim kahvaltımı ettim çok şükür liste istediğiniz gibi olmuş mu? ben sabahları atsam bilgisyaradan olma mı?

olur canım genelde bende ertesi gün sabah atıyorum listeyi akşam yapamıyorum diye

dolu dolu koca bigün yani :) ay bende sabah bi uyanıyorum akşama kadar işteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…