Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar mrhabalar ben geldiiim.
Çarşıda işlerim vardı onları hallettim yeşil çay aldım kendime para harcamaMAM lazimdi ama yine harcadım
Kızlar menüleriniz gayet güzel biraz fazlaliklariniz var amaolsun başlangıç sonuçta

Tabikide fikrini soyliceksiniz kuzum böyle yorumlar yapın hep çok seviniriz

Sen sabah yedin ben akşam Ayy çok pişmanım valla

Canım eleştirmek serbest ve bence gayet nazik eleştirmişsin.teşekkür ederiz
sabaha yumurta eklesen daha tok tutar.öğlenle akşamı değiştirebilseydin süper olurdu öğlenin çok hafif olmuş.ıvır zıvırı ilk başta bırakmak çok zor biliyorum ama iki kare bitteri sabah öğle arasında yesen akşama bırakmasan veya Tutku yerine etiform un diyet bisküvilerinden yesen ( tabi hiç yememek daha iyi)

Arkadşlar bugün doktora gideceğim için sabah bir şey yemedim. Öğlen de dışardaydım akşam yemeği
3 4 ymk kaşığı pırasa
1 kase yogurt
şimdi de yeşil çay içtim bademle
Aç kalmışsın canım yarın daha dengeli yersin.
ben de doğadan markasının ananaslı yeşil çayını aldım bugün Migros'tan.yarın deneyeceğim bakalım

Arkadşlar bugün doktora gideceğim için sabah bir şey yemedim. Öğlen de dışardaydım akşam yemeği
3 4 ymk kaşığı pırasa
1 kase yogurt
şimdi de yeşil çay içtim bademle

hiii çok azzz vucut şimdi kıtlık var diye yağ depoluyordur süt iç bence sıcak ya da ılık mis mis

oburixlerr deneyeceğimmm teşekkürler cnm

Tabikide fikrini soyliceksiniz kuzum böyle yorumlar yapın hep çok seviniriz

teşekkürler canım. Böyle düşünmene sevindim benim menümde eksiklik var buraya yazacağım diye yemeye korkuyom

canım çok teşekkürlerrr ben yıllardır deli gibi yumurta seven yiyen bir insandım. Son bir kaç aydır yumurta yemek istemiyorum. Yiyemiyorum. Kahvaltıda yumurta olmazsa olmazımdı düşünün ben bu hale nasıl geldim bilmiyorum öğlen iş yerinde olduğum için öyle oldu doyduğumu söyleyemem doymadım çok aç kaldım ammaa işlerden fırsatım olmadı

ay valla aç kaldım ya başım ağrıyor şu an açlıktan
süt iç sen beni dinle aplayım ben

Hoşgeldin canımmm bende 23 yaşında 58 kiloyum hedefin kaç ? Benim 52 inşallah beraber istediğimiz kilolara gelicez tekrar hoşgeldin yarın kurallar hakkında daha ayrıntılı konuşuruz

Arkadaslar kurallari okudum dedim ama hedefleri nereye yazacagimizla alakali bisey yoktu sanirim buraya mi yazmaliyim?
Bir de mslarim ne zamandan baslancak sayilmaya. bu yazdigimla bugun 2 oldu
Beni aydinlatir misniz bu konularda.
simdiden tesekkurler

Ben herbalife aldım bakalim denicem
Tatlim sen 58 kg sin zaten inceciksin biraz sabirla vereceksin kilolarini herbalife i cok duydum gordum olumsuz yazilarini okudum kullanma sen onu yillar yillar once yakin akrabam kullanmisti onu kullanirken kilo veriyorsun birakinca iki uc mislini aliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…