- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.801
Tabikide fikrini soyliceksiniz kuzum böyle yorumlar yapın hep çok sevinirizsöylemeyeydim eiydieve geldim yemek yedim ütü yaptım ancak oturabildim çok ağrım var kızlar bu akşam da affınıza sığınsam
ohh bende çok heves ettimmmnasıl yaptın fırında sulu mu tarif ve varsa foto isterim
pirinç mi
menüde haşlanmış yumurtalı tost mu var ben mi yanlış anladım
menün gayet güzel bence çorbayı 1 kase içseydin 1 tane biber dolması yeseydin daha iyi olurdu
böyle fikrimi söylüyorum ama istemezseniz söylemem
Aramızaaa hoş geldin bende yeni geldim daha dünnnama ben 75 kiloyum
afiyet olsun güzel menü pastaya hayır diyebildiğiniz için sizi kutluyorum
Ayy hepsini yidik resmi cismi kalmadiama tarif ediyim canim ben göz kararı yaptim suyu ve yagi karistir ama su daha fazla olacak yufkayi ucgenlere ayir fircayla yagli su sür peynir koy sonra yuzeyine de yagli su sür 180 derecede pisir çıtır çıtır ve hafif oluyor❤
Canım eleştirmek serbest ve bence gayet nazik eleştirmişsin.teşekkür ederizsöylemeyeydim eiydieve geldim yemek yedim ütü yaptım ancak oturabildim çok ağrım var kızlar bu akşam da affınıza sığınsam
ohh bende çok heves ettimmmnasıl yaptın fırında sulu mu tarif ve varsa foto isterim
pirinç mi
menüde haşlanmış yumurtalı tost mu var ben mi yanlış anladım
menün gayet güzel bence çorbayı 1 kase içseydin 1 tane biber dolması yeseydin daha iyi olurdu
böyle fikrimi söylüyorum ama istemezseniz söylemem
Aramızaaa hoş geldin bende yeni geldim daha dünnnama ben 75 kiloyum
afiyet olsun güzel menü pastaya hayır diyebildiğiniz için sizi kutluyorum
sabaha yumurta eklesen daha tok tutar.öğlenle akşamı değiştirebilseydin süper olurdu öğlenin çok hafif olmuş.ıvır zıvırı ilk başta bırakmak çok zor biliyorum ama iki kare bitteri sabah öğle arasında yesen akşama bırakmasan veya Tutku yerine etiform un diyet bisküvilerinden yesen ( tabi hiç yememek daha iyi)Sabah
1 adet kırmızı biber
5 dilim beyaz peynir
5 adet siyah zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
1.5 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Ara
2 adet mandalina
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon balık
1 dilim ekmek
yarım porsiyon salata
Şimdi
ananas
4 bisküvi (tutku,yulaflı)
2 kare çikolata
şekersiz çay
Aç kalmışsın canım yarın daha dengeli yersin.Arkadşlar bugün doktora gideceğim için sabah bir şey yemedim. Öğlen de dışardaydım akşam yemeği
3 4 ymk kaşığı pırasa
1 kase yogurt
şimdi de yeşil çay içtim bademle
ben de doğadan markasının ananaslı yeşil çayını aldım bugün Migros'tan.yarın deneyeceğim bakalımKızlar mrhabalar ben geldiiim.
Çarşıda işlerim vardı onları hallettim yeşil çay aldım kendime para harcamaMAM lazimdi ama yine harcadım
Kızlar menüleriniz gayet güzel biraz fazlaliklariniz var amaolsun başlangıç sonuçta
Arkadşlar bugün doktora gideceğim için sabah bir şey yemedim. Öğlen de dışardaydım akşam yemeği
3 4 ymk kaşığı pırasa
1 kase yogurt
şimdi de yeşil çay içtim bademle
Ayy hepsini yidik resmi cismi kalmadiama tarif ediyim canim ben göz kararı yaptim suyu ve yagi karistir ama su daha fazla olacak yufkayi ucgenlere ayir fircayla yagli su sür peynir koy sonra yuzeyine de yagli su sür 180 derecede pisir çıtır çıtır ve hafif oluyor❤
Kızlar mrhabalar ben geldiiim.
Çarşıda işlerim vardı onları hallettim yeşil çay aldım kendime para harcamaMAM lazimdi ama yine harcadım
Kızlar menüleriniz gayet güzel biraz fazlaliklariniz var amaolsun başlangıç sonuçta
Tabikide fikrini soyliceksiniz kuzum böyle yorumlar yapın hep çok seviniriz
Canım eleştirmek serbest ve bence gayet nazik eleştirmişsin.teşekkür ederiz
sabaha yumurta eklesen daha tok tutar.öğlenle akşamı değiştirebilseydin süper olurdu öğlenin çok hafif olmuş.ıvır zıvırı ilk başta bırakmak çok zor biliyorum ama iki kare bitteri sabah öğle arasında yesen akşama bırakmasan veya Tutku yerine etiform un diyet bisküvilerinden yesen ( tabi hiç yememek daha iyi)
süt iç sen beni dinle aplayım benay valla aç kaldım ya başım ağrıyor şu an açlıktan
Ben herbalife aldım bakalim denicemAç kalmışsın canım yarın daha dengeli yersin.
ben de doğadan markasının ananaslı yeşil çayını aldım bugün Migros'tan.yarın deneyeceğim bakalım
Hoşgeldin canımmmSelamlarlittlecoffeedoc ,
ben 30 yasindayim. 1.59 boyunda 60 kiloyum.
Kurallari genel olarak okudum. En zoru haftalik 35 msj kuraliydi( ama motive acisindan onemli oldugunu kabul ediyorum
belli mi olur bi bakmisim en fazla msji ben yazmisim
Ay kızlarr süt içeyim bakalım sütü de hiç sevmeemm(
Ay o kim dicektim bi an
Öyle oldu bir de boşa gitti doktora gorunemedim bile yaİç canım ya çok az yemissin bugün
Önemli olan verilen kilo mesela ben vermiyorum bide üstüne aldım bu haftayaa topicin en tombilisi ben miyim gelenler hep çıtırrr
Öyle oldu bir de boşa gitti doktora gorunemedim bile ya
Tatlim sen 58 kg sin zaten inceciksin biraz sabirla vereceksin kilolarini herbalife i cok duydum gordum olumsuz yazilarini okudum kullanma sen onu yillar yillar once yakin akrabam kullanmisti onu kullanirken kilo veriyorsun birakinca iki uc mislini aliyorsunBen herbalife aldım bakalim denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?