Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şişmen şişmen bol bol su iç
2 hafta deneme sürenizin sonunda kilo vermiş olmanız gerekiyo bilginiz olsun kizlar

Ben simdi kilo versem takimi yukseltemeyecek myimm benim kilom 2 hafta etkilemeyecek mi cok kafam karisti aslinda basit aama ben basit seylerde cok karistiririm

Herkese merhaba bende karatay diyetine başladım fotoğraf eski halime daha zayıfım hedefim haftada bir kg vermek daha önce diyetler denedim yapamadı m bıraktım iki günde karatay diyeti tok tutuyor ekmek ünlü gıdalar yok şeker yok sadece bir portakal yedim akşamda ekmeksiz mercimek çorbası içtim bakalım ne olacak kglarim

Valla bende sırf bu sıra işleri yüzünden özel e gidiyorum artık onlardan bile memnun kalmiyorum
Ayy canım özelde yaptılar bu rezaleti. Kırk saat sistem yokmuş diye bekledim, sistem gelince de doktor cıktı dediler. Bir de ben sucluymusum gibi keske erken gelseydiniz dediler.

Ben kilo vermek istiyorum mesala ben bugun basladim tam anlamiyla biraz once 1 saat kadar uydum kalktigimda acayip canim tatli istedi bende bi muz yedim yemekten sonra sorun olur mu

Diyet yaparken iradeyi sağlamak, nasıl bir diyet yaptığınıza bağlı olarak zor veya kolay olabilir. Kendinize gerçekçi bir hedef belirleyin. Size uygun bir diyet programının nasıl olması gerektiğini, haftada kaç saatinizi egzersize ayırabileceğinizi, diyet yaparken hangi noktalarda zorlanabileceğinizi gözden geçirin. Eğer hiç spor yapmadıysanız günde 2 saat koşu veya 10 kilo fazlanız varsa ayda 10 kilo vermek gibi gerçekleşmesi imkansız hedeflerden uzak durun.

Her gün tartılmayın. Diyet yaparken yapılan en önemli yanlışlardan biri her gün tartılmaktır. Çünkü bazı günler vücudunuz su tutabilir, tartıdan önce tuvalete çıkmamış veya akşam yemeği biraz fazla kaçırmış olabilirsiniz. Böyle günlerde tartının önceki kilonuzla aynı ya da daha fazlasını göstermesi moralinizi bozabilir. Kendinize haftalık kilo belirleyin ve her hafta aynı gün aynı saatte tartılın.

Diyet programları genellikle 2. haftadan itibaren monotonlaşır ve sıkıcı olamaya başlar. İlk iki hafta diyet ve egzersiz listenize bağlı kaldıktan sonra kendinize bir gün belirleyerek haftanın o günü dilediğiniz, canınızın çektiği bir şeyler yiyebilirsiniz. Bu hem üzerinizdeki kilo verme baskısını hem de özlediğiniz tatlara karşı isteğinizi azaltacaktır.

Diyet yaparken iradenizi korumak için aylık olarak vermeniz gereken kiloyu seçtiğiniz diyete göre değil kendi beslenme alışkanlıklarınıza göre belirleyin. Uzmanlar, ayda verilebilecek sağlıklı kilo miktarının en fazla 4 olduğunu söylüyor. Bu size az bir miktar gelebilir ancak sağlıksız bir beslenmeyle ayda 8 kilo verip sonraki ay 10 kilo almaktan daha iyi olduğu kesin. Ayda kaç kilo vermek sağlıklı yazımızda diyet programı seçimi, egzersizin önemi hakkında daha geniş bilgiler bulabilirsiniz.

Son olarak diyet yaparak kilo vermenin uzun bir yolculuk olduğunu unutmayın. Kiloları nasıl 1 gecede almadıysanız onlardan kurtulmanız da 1 gece içinde olmayacak. Diyet listesiyle belirlediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz ancak bu kiloyu korumak için beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Ben simdi kilo versem takimi yukseltemeyecek myimm benim kilom 2 hafta etkilemeyecek mi cok kafam karisti aslinda basit aama ben basit seylerde cok karistiririm

yok tatlım kilo vermen 2 hafta grubu etkilemicek ama kilo vermezsen 2hafta sonunda takıma giremiceksin o yüzden diyeti asla bırakmıyoruuzzz

Hoşgeldin canısı, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz @moon8187 el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

şimdi kuralları gözden geçirelim

cuma yarışmaları sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma.

zamanla anlar ve tanırsın zaten takımı ve takımdakilerin amacını.

tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız

Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım.

2 hafta deneme suren

3. haftada listeye girme sürecin var.

bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.

şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz tabikide sende menülere yorum yapıyorsun ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Ben kilo vermek istiyorum mesala ben bugun basladim tam anlamiyla biraz once 1 saat kadar uydum kalktigimda acayip canim tatli istedi bende bi muz yedim yemekten sonra sorun olur mu

canııım kesin kararlıysan buyur beraber zayıflayalım beraber yapalım diyetimizi

Afiyet olsun canimm gayet guzel menun
Afiyet olsun canim çorba da karbonhidrat yani ekmek yerine geciyor o yuzden oglen ekmegi bir dilime düşürüp aksam da ekmek yemeyebilirdin kiz bu aksam abur cuburlari nolcak boyle
Arkadşlar bugün doktora gideceğim için sabah bir şey yemedim. Öğlen de dışardaydım akşam yemeği
3 4 ymk kaşığı pırasa
1 kase yogurt
şimdi de yeşil çay içtim bademle
Ayy kuzum oruçlu gibi olmuşsun keske doktordan çıkınca yeseydin bişeyler
Çok sagolasin iyiki varsiniz
Sende iyiki varsin canim

cok güzel bi yazı canııımm :)

bana hiç uymuyo spora basladıgımda cok zorlarım hergün tartılırım hemde her sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…