- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.841
Yok canım ben sabah listeyi paylasicam onun üstünde degistiriceksiniz. Beraber yaparız burda zaten hele o gün gelsin
Şişmen şişmen bol bol su içTamam canim ben regl im ins o zaman a kadar daha sismem
Peki, guzel olur. Hepimize kolayliklar diliyorumPazarteside bizim takım içi bildirim günümüz hafta sonu kacamagini azaltmak için pazartesi de yapıyoruz aklında olsun hem kaçamak yapmayı engelliyorux
Şişmen şişmen bol bol su iç
2 hafta deneme sürenizin sonunda kilo vermiş olmanız gerekiyo bilginiz olsun kizlar
Ayy canım özelde yaptılar bu rezaleti. Kırk saat sistem yokmuş diye bekledim, sistem gelince de doktor cıktı dediler. Bir de ben sucluymusum gibi keske erken gelseydiniz dediler.Valla bende sırf bu sıra işleri yüzünden özel e gidiyorum artık onlardan bile memnun kalmiyorum
Ayyy benden bi cacık olmaz canım ben bunu kesin ve net anladımmmm
Ben simdi kilo versem takimi yukseltemeyecek myimm benim kilom 2 hafta etkilemeyecek mi cok kafam karisti aslinda basit aama ben basit seylerde cok karistiririm
Herkese merhaba bende karatay diyetine başladım fotoğraf eski halime daha zayıfım hedefim haftada bir kg vermek daha önce diyetler denedim yapamadı m bıraktım iki günde karatay diyeti tok tutuyor ekmek ünlü gıdalar yok şeker yok sadece bir portakal yedim akşamda ekmeksiz mercimek çorbası içtim bakalım ne olacak kglarim
Ben kilo vermek istiyorum mesala ben bugun basladim tam anlamiyla biraz once 1 saat kadar uydum kalktigimda acayip canim tatli istedi bende bi muz yedim yemekten sonra sorun olur mu
Ayyy benden bi cacık olmaz canım ben bunu kesin ve net anladımmmm
Afiyet olsun canimm gayet guzel menunSabah: omlet,peynir,zeytin,domates,salatalık,ceviz,1çk tahin pekmez,1dlm tb ekmek
Ara:iki kare bitter
Öğle:bezelye,3kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:ananas
Akşam:kinoa kısırı,ayran,marul
1 saat aerobik(fitnessblender)
Öğleden sonra kuzenimle dışarı çıkmıştık doğumgünüydü.ona sürpriz bir dilim pasta ısmarladım.ben sadece çatalın ucuyla onu kırmamak için yedim
Afiyet olsun canim çorba da karbonhidrat yani ekmek yerine geciyor o yuzden oglen ekmegi bir dilime düşürüp aksam da ekmek yemeyebilirdinSabah
1 adet kırmızı biber
5 dilim beyaz peynir
5 adet siyah zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
1.5 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Ara
2 adet mandalina
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon balık
1 dilim ekmek
yarım porsiyon salata
Şimdi
ananas
4 bisküvi (tutku,yulaflı)
2 kare çikolata
şekersiz çay
Ayy kuzum oruçlu gibi olmuşsun keske doktordan çıkınca yeseydin bişeylerArkadşlar bugün doktora gideceğim için sabah bir şey yemedim. Öğlen de dışardaydım akşam yemeği
3 4 ymk kaşığı pırasa
1 kase yogurt
şimdi de yeşil çay içtim bademle
Sende iyiki varsin canimÇok sagolasin iyiki varsiniz
Diyet yaparken iradeyi sağlamak, nasıl bir diyet yaptığınıza bağlı olarak zor veya kolay olabilir. Kendinize gerçekçi bir hedef belirleyin. Size uygun bir diyet programının nasıl olması gerektiğini, haftada kaç saatinizi egzersize ayırabileceğinizi, diyet yaparken hangi noktalarda zorlanabileceğinizi gözden geçirin. Eğer hiç spor yapmadıysanız günde 2 saat koşu veya 10 kilo fazlanız varsa ayda 10 kilo vermek gibi gerçekleşmesi imkansız hedeflerden uzak durun.
Her gün tartılmayın. Diyet yaparken yapılan en önemli yanlışlardan biri her gün tartılmaktır. Çünkü bazı günler vücudunuz su tutabilir, tartıdan önce tuvalete çıkmamış veya akşam yemeği biraz fazla kaçırmış olabilirsiniz. Böyle günlerde tartının önceki kilonuzla aynı ya da daha fazlasını göstermesi moralinizi bozabilir. Kendinize haftalık kilo belirleyin ve her hafta aynı gün aynı saatte tartılın.
Diyet programları genellikle 2. haftadan itibaren monotonlaşır ve sıkıcı olamaya başlar. İlk iki hafta diyet ve egzersiz listenize bağlı kaldıktan sonra kendinize bir gün belirleyerek haftanın o günü dilediğiniz, canınızın çektiği bir şeyler yiyebilirsiniz. Bu hem üzerinizdeki kilo verme baskısını hem de özlediğiniz tatlara karşı isteğinizi azaltacaktır.
Diyet yaparken iradenizi korumak için aylık olarak vermeniz gereken kiloyu seçtiğiniz diyete göre değil kendi beslenme alışkanlıklarınıza göre belirleyin. Uzmanlar, ayda verilebilecek sağlıklı kilo miktarının en fazla 4 olduğunu söylüyor. Bu size az bir miktar gelebilir ancak sağlıksız bir beslenmeyle ayda 8 kilo verip sonraki ay 10 kilo almaktan daha iyi olduğu kesin. Ayda kaç kilo vermek sağlıklı yazımızda diyet programı seçimi, egzersizin önemi hakkında daha geniş bilgiler bulabilirsiniz.
Son olarak diyet yaparak kilo vermenin uzun bir yolculuk olduğunu unutmayın. Kiloları nasıl 1 gecede almadıysanız onlardan kurtulmanız da 1 gece içinde olmayacak. Diyet listesiyle belirlediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz ancak bu kiloyu korumak için beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?