- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.821
Ben de tam bunu sormustum, tesekkurler.Hoşgeldin canımmmbende 23 yaşında 58 kiloyum hedefin kaç ? Benim 52 inşallah beraber istediğimiz kilolara gelicez tekrar hoşgeldin yarın kurallar hakkında daha ayrıntılı konuşuruz
Tatlım sen yaz ben listeye giricem onu mesaj konusunu sayarak yapma yani 5 oldu mu bırak diye bişey yok biz bütün gün buralardayiz mesela sen fırsat buldukça gel buraya bizimle sohbeteArkadaslar kurallari okudum dedim ama hedefleri nereye yazacagimizla alakali bisey yoktu sanirim buraya mi yazmaliyim?
Bir de mslarim ne zamandan baslancak sayilmaya. bu yazdigimla bugun 2 oldu
Beni aydinlatir misniz bu konularda.
simdiden tesekkurler
Sadece yeşil çayını aldım canım diğerlerini almadım aktardan aldım zaten Lokman Hekimin yoksa bende korkarım öyle şeylerdenTatlim sen 58 kg sin zaten inceciksin biraz sabirla vereceksin kilolarini herbalife i cok duydum gordum olumsuz yazilarini okudum kullanma sen onu yillar yillar once yakin akrabam kullanmisti onu kullanirken kilo veriyorsun birakinca iki uc mislini aliyorsun
Selaammm hosgeldijizz
tesekkurler. 50 diyeyim hedefime o halde.Tatlım sen yaz ben listeye giricem onu mesaj konusunu sayarak yapma yani 5 oldu mu bırak diye bişey yok biz bütün gün buralardayiz mesela sen fırsat buldukça gel buraya bizimle sohbete
Çok sagol canım gayet iyi :)
Dışardan bi gözle size sormak lazım nasıl gidiyorumSelam canım .
Bir bakınayım ne var ne yok dedim :)) hedef n kaptanlıkta ilk günleri nasıl geçiyor diye .
Çok sagol canım gayet iyi :)
Malesef gelenlerin bi kaçı yine yok anlamıyorum gelip hemen niye gidiyorlar
Ama diğer kalan kuzucuklar hep burda sagolsunlar
Tamamdir 50 diye yazıcam cuma günü bildirim günü onuda unutmuyoruz saat 3 e kadar bildirmiş ol ki bende listeye ekliyim :)tesekkurler. 50 diyeyim hedefime o halde.
Dışardan bi gözle size sormak lazım nasıl gidiyorum
Galiba o sağlam 5 liyi yaptık kızlar listeye girdi mi bide izinde arkadaslarimiz döncek sonra biz tamamiz inşallahO her takımda oluyor . Öyle bir hevesle yazıyor ki ilk mesajları ... tamam diyorsun ...sonra hooop kayıp.
Sağlam bir 5 lin varsa yeter zaten
Genelde burda olmaya çalışıyorum kızlar yazdıklarında cevap vermek içinO kadar incelemedim ama takımda fazla vakit geçirebiliyorsan tamamdır bu iş.
Sadece yeşil çayını aldım canım diğerlerini almadım aktardan aldım zaten Lokman Hekimin yoksa bende korkarım öyle şeylerden
Yok canım ben sabah listeyi paylasicam onun üstünde degistiriceksiniz. Beraber yaparız burda zaten hele o gün gelsinHah iyi o zaman :)
cuma gunu ozelden mesaj mi atacagiz sana canim kilomizi bildirmek icin onu sormayi unutmusum
Genelde burda olmaya çalışıyorum kızlar yazdıklarında cevap vermek için
Olur eklerim, cok tesekkurlerTamamdir 50 diye yazıcam cuma günü bildirim günü onuda unutmuyoruz saat 3 e kadar bildirmiş ol ki bende listeye ekliyim :)
Çok teşekkür ederimmm bi sorun olursa çalarim kapiniziO zaman tamamdır .
Dediğim gibi özellikle Cuma karmaşasında buralardayım , aklına takılan olursa sorarsın canım .
Hepinize kaçamaksız diyetler
Pazarteside bizim takım içi bildirim günümüz hafta sonu kacamagini azaltmak için pazartesi de yapıyoruz aklında olsun hem kaçamak yapmayı engelliyoruxOlur eklerim, cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?