Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy maşallah yaa gerçekten ben de öyle olmak istiyorum inşallah olabilirim
Olursun tabi canim
Aç kalmışsın canım yarın daha dengeli yersin.

ben de doğadan markasının ananaslı yeşil çayını aldım bugün Migros'tan.yarın deneyeceğim bakalım
Bende de var ananasli yesil caydan cok guzel
oburixlerr deneyeceğimmm teşekkürler cnm
Simdiden afiyet olsun canim yap ama sen az yiii
Selamlar @Dersaadet_ ,
ben 30 yasindayim. 1.59 boyunda 60 kiloyum.
Kurallari genel olarak okudum. En zoru haftalik 35 msj kuraliydi ( ama motive acisindan onemli oldugunu kabul ediyorum
belli mi olur bi bakmisim en fazla msji ben yazmisim
Hosgeldin canimm haftalik 35 msj gunde 5 msj yapiyo tatlim daha çoğunu bile yaziyoruz sohbet iyidir
Ben herbalife aldım bakalim denicem
Nasil kullanicaksin ayy merak ittim bak

SekerPancarii valla aktar dedi ki yemeklerden yarım saat önce içilckmiş iştah kapatıyomus hemde sindirim sistemini calıştırıyoms bi taşla iki kuş olcak işe yararsa

dünkü menüm:
sabah: 2dilim ekmek kavaltılıklardan aldım azar azar

öğle: corba ekmeksiz tavuk döner 1 kaşık pilav

ara:2 dilim çavdar ekmeği

akşam: corba lahana yemeği 2dilim ekmek

ay cok eleştirmeyin beni biliyorum ekmekler fazla

tesekkurler. 50 diyeyim hedefime o halde.
Oo hedef kardesiyiz benimde hedef 50 son 3 kilominsallah hedeflerimize gelip bi daha hic çıkmayız
Dışardan bi gözle size sormak lazım nasıl gidiyorum
Gayet iyi gidiyosun bebegim
Ayyy benden bi cacık olmaz canım ben bunu kesin ve net anladımmmm
Oyle deme moonnn hani zayif fit anne oliciktik hadi yaz gelmeden topla motivasyonunu gell

cok güzel bi yazı canııımm :)

bana hiç uymuyo spora basladıgımda cok zorlarım hergün tartılırım hemde her sabah
Yaa bende her sabah tartilmicam diyorum ama her sabah tartinin basinda buluyorum kendimi bi pazartesi bi cuma tartilsak aslinda

SekerPancarii valla aktar dedi ki yemeklerden yarım saat önce içilckmiş iştah kapatıyomus hemde sindirim sistemini calıştırıyoms bi taşla iki kuş olcak işe yararsa
Yani onu öğün yerine kullanmicaksin dimi kiz benim bi tanidigim ondan kullandi iki öğün ondan iciyodu bi öğün serbest biraz verdi kilo sonra tabi yemeye devam ettigi icin aldi daha fazlasini hemde

Eger akşam ekmek yemeseydin iyi olabilerdi bu menü vardi o potansiyelafiyet olsun kuzum❤

Gunaydin canim sabah sporumu yapiyorumsen nasilsin

Gunaydin canim benim kiz bugun 9 da kalkti mutluyum
ekmekler fazla ama inanıyorumk sen sporla desteklersin

Yani onu öğün yerine kullanmicaksin dimi kiz benim bi tanidigim ondan kullandi iki öğün ondan iciyodu bi öğün serbest biraz verdi kilo sonra tabi yemeye devam ettigi icin aldi daha fazlasini hemde

ay yok ben doymam öyle
bu yeşil cay niyetine içicem normalde de içiyorum zaten bitki çayları bunuda denemiş olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…