- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.861
Olursun tabi canimayyy maşallah yaa gerçekten ben de öyle olmak istiyorum inşallah olabilirim
Bende de var ananasli yesil caydan cok guzelAç kalmışsın canım yarın daha dengeli yersin.
ben de doğadan markasının ananaslı yeşil çayını aldım bugün Migros'tan.yarın deneyeceğim bakalım
Simdiden afiyet olsun canim yap ama sen az yiiioburixlerrdeneyeceğimmm teşekkürler cnm
Hosgeldin canimmSelamlar @Dersaadet_ ,
ben 30 yasindayim. 1.59 boyunda 60 kiloyum.
Kurallari genel olarak okudum. En zoru haftalik 35 msj kuraliydi( ama motive acisindan onemli oldugunu kabul ediyorum
belli mi olur bi bakmisim en fazla msji ben yazmisim
Nasil kullanicaksin ayy merak ittim bakBen herbalife aldım bakalim denicem
Oo hedef kardesiyiztesekkurler. 50 diyeyim hedefime o halde.
Gayet iyi gidiyosun bebegimDışardan bi gözle size sormak lazım nasıl gidiyorum
Oyle deme moonnn hani zayif fit anne oliciktikAyyy benden bi cacık olmaz canım ben bunu kesin ve net anladımmmm
Gunaydin canim sabah sporumu yapiyorumHerkese günaydın hayırlı sabahlar nasılsınız
Gunaydin canim benim kiz bugun 9 da kalkti mutluyumGünaydın kızlar
Yaa bende her sabah tartilmicam diyorum ama her sabah tartinin basinda buluyorum kendimicok güzel bi yazı canııımm :)
bana hiç uymuyo spora basladıgımda cok zorlarımhergün tartılırım hemde her sabah
Yani onu öğün yerine kullanmicaksin dimi kiz benim bi tanidigim ondan kullandi iki öğün ondan iciyodu bi öğün serbest biraz verdi kilo sonra tabi yemeye devam ettigi icin aldi daha fazlasini hemdeSekerPancarii valla aktar dedi ki yemeklerden yarım saat önce içilckmiş iştah kapatıyomus hemde sindirim sistemini calıştırıyoms bi taşla iki kuş olcak işe yararsa
Eger akşam ekmek yemeseydin iyi olabilerdi bu menü vardi o potansiyeldünkü menüm:
sabah: 2dilim ekmek kavaltılıklardan aldım azar azar
öğle: corba ekmeksiz tavuk döner 1 kaşık pilav
ara:2 dilim çavdar ekmeği
akşam: corba lahana yemeği 2dilim ekmek
ay cok eleştirmeyin beni biliyorum ekmekler fazla
Gunaydin canim sabah sporumu yapiyorumsen nasilsin
Gunaydin canim benim kiz bugun 9 da kalkti mutluyum
ekmekler fazla ama inanıyorumk sen sporla desteklersindünkü menüm:
sabah: 2dilim ekmek kavaltılıklardan aldım azar azar
öğle: corba ekmeksiz tavuk döner 1 kaşık pilav
ara:2 dilim çavdar ekmeği
akşam: corba lahana yemeği 2dilim ekmek
ay cok eleştirmeyin beni biliyorum ekmekler fazla
bende iyim şeker sağolGunaydin canim sabah sporumu yapiyorumsen nasilsin
Gunaydin canim benim kiz bugun 9 da kalkti mutluyum
Kiz o menu benim degilekmekler fazla ama inanıyorumk sen sporla desteklersin
Yani onu öğün yerine kullanmicaksin dimi kiz benim bi tanidigim ondan kullandi iki öğün ondan iciyodu bi öğün serbest biraz verdi kilo sonra tabi yemeye devam ettigi icin aldi daha fazlasini hemde
Kiz bu mama gibi bisey degil mii cay gibi miiay yok ben doymam öyle
bu yeşil cay niyetine içicem normalde de içiyorum zaten bitki çayları bunuda denemiş olcam
Oo hedef kardesiyizbenimde hedef 50 son 3 kilom insallah hedeflerimize gelip bi daha hic çıkmayız
evet hedef kardesimama benim 10 kilom var hedefe
Gunaydin canim ben kahvemi içtim twist shape la spor yapiyorum sonra kahvalti yapicam son 10 dkGünaydın kızlarr nasılsınızz bakalım
Yaa bende her sabah tartilmicam diyorum ama her sabah tartinin basinda buluyorum kendimibi pazartesi bi cuma tartilsak aslinda
Ahahahne iyi olurduama tartı bana öle bi bakıyo ki geeeell der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?