- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.001
burda bulgur yok ki canim. olsa keske pirincin yuzune bakmam.Afiyet olsun canım ben beğendim menünü.pilavı pirinç yerine bulgurla yaparsan daha iyi olur.pirinci mümkün olduğu kadar yememeye çalışıyoruz.ben sadece dolma sarmada yiyorum pirinci
tesekkur ederim canimAfiyet olsun canimm gayet guzel menün pilavi kararinda yemissin yaninda baska bisey olmadigi icin iyi olmus salata yogurtla icinde sebze et de varr ohhaslinda 5 kaşik pilav bence diyette fazla ama icinde sebze ve et de oldugu icin tabagina aldigin pilav miktari biraz düşer gibi o yuzden iyi
Ayy ara öğününde ekmek yiyeni deÖğleden sonra ekmek yerine badem ceviz yesen 10 numara olacak ama ne yapacağız senin bu ekmek aşkını
Ayy dün biraz fazla yedim ya tartida biraz arti gördüm bu hafta kacamagim azdi ama kilo olarak cok düşmedimSen bu hafta iddialısın belli okurken yoruldum kızafiyet olsun menü de süper
Ayy dün biraz fazla yedim ya tartida biraz arti gördüm bu hafta kacamagim azdi ama kilo olarak cok düşmedimama basenden 1 cm kalcadan 2 cm incelmisim twist shape saolsun saol canimm
Saol canim darisi sana ve arkadaşlaraMAşallah canım benim çok güzel ya valla özendim sana şimdi ben de istiyorum yaaa
aynen cok fark varAyy nerde oturuyosun kizzbu kadar saat farki var
canim bebekle sabaha kadar dans ediyoz. ogleye kadar da yatiyoz ama araliksiz degil tabi, biraksa aksama kadar yatarim yemek filan dusunmemAyyyharika elestirmissin canim katiliyorum acik erken kalk kiz 14.30 a kadar niye yatiyon
tesekkurler canim. ogleyin uyaninca sabahi ihmal ettim aslindagayet güzel bence ama öğle yemeğini ihmal etmişsin sanki onun dışında çok hoşş
doğru sen 14.30 da uyanmıştın demi baby sağolsuntesekkurler canim. ogleyin uyaninca sabahi ihmal ettim aslinda
ayyy ne guzel menu ya evde mi pisiriyosunuz bunlarin hepsini agzimsulandiSabah: kurumeyve ceviz chialı yulaf lapası
Öğle:tas kebabı,3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:kuruerik,portakal
Akşam:tarhana çorbası,taze fasulye,yoğurt,salata
Aerobik(tk 500 30 dkda 500 kalori)
Masayı hazırlarken yeşil mercimekli bulgur pilavından 3 kaşık yedim çok acıkmıştımo biraz fazla oldu.hava buzzz onun etkisinden midir nedir bir yeme isteği var.abur cubur yerine karnımı tam doyurayım da saldırmayım dedim
ah ah inşallah canım bu aralar bi kitlendim kilo vermiyorum gibi hissediyorum accık moralım bozuldu ama pes etmiyorum tabikiSaol canim darisi sana ve arkadaşlarahepimiz incecik olalim
wooooow cok guzel tebriklerKahvaltı:
Peynir, 6 7 tane zeytin,domates salatalık 1 dilim tam b. ekmeği
Ara: 1 hurma
Öğle: Dünden pırasa vardı 4 5 kaşık, bir kase yogurt
Ara: yeşil çay,5 badem
Akşam: 3 4 ymk kaşığı ıspanak, yoğurt bir dilim ekmek
Saat 20.30 gibi yeşil çay ve meyve yerim. bir de badem boylece günü bitiririmm.
3 lt su içmeye çalışacağım 2 lt içtim şimdiye kadar
sağol canımwooooow cok guzel tebrikler
Acikiyom yaaaKiz niye ara öğününde ekmek yiyonkuru meyve yi elma yi ekmek yime pilavi az yemissin göz hakki o kadar olug afiyet olsun beybi
kuru fasulyeyi ayransiz ya da yogurtsuz mu yedin. isminden midir cisminden midir yaninda yogurt ya da icecek bisey gerek sankiBenim menumde gelsin o zaman
Sabah: 2 dilim ekmek azıcık erik reçeli zeytin peynir
Öğle : çorba yarım porsiyon türlü yemeği 4 tane hamsi
Ara: 2 dilim ekmek peynir zeytin
Aksam: kuru fasülye çok az pilav
Şimdi spor yapcam kesin yapcam bu sefer
Öğleden sonra ekmek yerine badem ceviz yesen 10 numara olacak ama ne yapacağız senin bu ekmek aşkını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?