- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #167.961
hos geldiniz, insallah hep birlikte hedeflerimize ulasiriz.Selam kızlar bende geldim cumartesi günü fitness a ve diyete başladım 90 kilo ile 33 yaşındayım. Ada olsa hep kiloluydum 22 yaşlarında kendim yürüyüş ve diyetle 12 kilo vermiştim sonra evlilik hamilelik çocuk saldım iyice kendimi hiç beğenmiyorum nu sefer kafaya koydum başarcam yaza kadar halledicem hep beraber inşallah
selam arkadaslar,
ilk menu paylasimimi yapiyorum.
kahvalti :
tavada 1 yumurta, yarim dilim peynir, 1 zeytin, 1 cay kasigi bal, 1 bardak sut
ara: 1 porsiyon meyve
aksam: 5 kasik sebzeli etli pilav , yogurt, salata
ara : kahve
yok canim 7.30 da yedim gec bile kaldim. yurt disindayim ben burda uyku vakti artik,akşam yemeğini ne ara yedin erken değil mi kuzu acıkma sonra
Hoşgeldinizzz ay daha dün katılmama rağmen ben de burası ev gibi çok samimi herkes iyi ki katılmışım diyorum siz de hoşgeldiniz
selam arkadaslar,
kahvalti :
yok canim 7.30 da yedim gec bile kaldim. yurt disindayim ben burda uyku vakti artik,dusunun ne zor sartlarda sizin yogun sekilde nette oldugunuz zamani yakalamaya calisiyorum
hahaha kizlar ben de bu saatlerde yogun olur burasi diye dusunmustum yanilmisim
neyse kendi menumu yorumlayayim biraz.
sabah uyudugum icin kahvaltiyi 14:30 da yapmistim.daha erken olmasi gerekir zannimca
neredeyse hic hareket etmedim. bu yuzden acikmadim bile. gun icinde en azindan 1 saat oturdugum yerden kalkmam lazim zannimca
6 bardak su ictim, suyu 3 katina cikarmam lazim kanaatimce
bir de biraz ev isi ve hic degilse iki gunde bir yemek yapsam iyi olacak kanaatimce
selam arkadaslar,
kahvalti :
Sağol canım.ayy benim memlekete gidiyorsunhayirli yolculuklar canim
Afiyet olsun canım ben beğendim menünü.pilavı pirinç yerine bulgurla yaparsan daha iyi olur.pirinci mümkün olduğu kadar yememeye çalışıyoruz.ben sadece dolma sarmada yiyorum pirinciselam arkadaslar,
kahvalti :
hahaha kizlar ben de bu saatlerde yogun olur burasi diye dusunmustum yanilmisim
sabah uyudugum icin kahvaltiyi 14:30 da yapmistim.daha erken olmasi gerekir zannimca
neredeyse hic hareket etmedim. bu yuzden acikmadim bile. gun icinde en azindan 1 saat oturdugum yerden kalkmam lazim zannimca
bir de biraz ev isi ve hic degilse iki gunde bir yemek yapsam iyi olacak kanaatimce
Afiyet olsun canimm gayet guzel menün pilavi kararinda yemissin yaninda baska bisey olmadigi icin iyi olmus salata yogurtla icinde sebze et de varr ohhselam arkadaslar,
kahvalti :
TŞK İNŞALLAHvaktin varsa yap kuzum hiç erinme benim vaktim olmadıgından yapamıyorum
Ayy nerde oturuyosun kizzyok canim 7.30 da yedim gec bile kaldim. yurt disindayim ben burda uyku vakti artik,dusunun ne zor sartlarda sizin yogun sekilde nette oldugunuz zamani yakalamaya calisiyorum
Ayyyhahaha kizlar ben de bu saatlerde yogun olur burasi diye dusunmustum yanilmisim
gayet güzel bence ama öğle yemeğini ihmal etmişsin sanki onun dışında çok hoşşselam arkadaslar,
kahvalti :
Olsun canım menu çok iyi sporda yapmışsın bence o kadarlik olabilir :)Sabah: kurumeyve ceviz chialı yulaf lapası
Öğle:tas kebabı,3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:kuruerik,portakal
Akşam:tarhana çorbası,taze fasulye,yoğurt,salata
Aerobik(tk 500 30 dkda 500 kalori)
Masayı hazırlarken yeşil mercimekli bulgur pilavından 3 kaşık yedim çok acıkmıştımo biraz fazla oldu.hava buzzz onun etkisinden midir nedir bir yeme isteği var.abur cubur yerine karnımı tam doyurayım da saldırmayım dedim
Yok canim fazla degil oglen yedigin bulguru diyosun demi gayet kararinda yemissin afiyet olsunSabah: kurumeyve ceviz chialı yulaf lapası
Öğle:tas kebabı,3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Ara:kuruerik,portakal
Akşam:tarhana çorbası,taze fasulye,yoğurt,salata
Aerobik(tk 500 30 dkda 500 kalori)
Masayı hazırlarken yeşil mercimekli bulgur pilavından 3 kaşık yedim çok acıkmıştımo biraz fazla oldu.hava buzzz onun etkisinden midir nedir bir yeme isteği var.abur cubur yerine karnımı tam doyurayım da saldırmayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?