Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah kuzum çok güzel bi menu

Afiyet olsun canimm cok guzel

Benim menumde gelsin o zaman
Sabah: 2 dilim ekmek azıcık erik reçeli zeytin peynir

Öğle : çorba yarım porsiyon türlü yemeği 4 tane hamsi

Ara: 2 dilim ekmek peynir zeytin

Aksam: kuru fasülye çok az pilav

Şimdi spor yapcam kesin yapcam bu sefer

Menum
**Sabah kalkinca spora enerji icin: 1 ceviz 5 fistik 1 kupa sekersiz nescafe

**Kahvalti: 2 dilim ekmek(biri cavdar biri kepekli), yesil soganli lorlu 1 yumurta ve kahvaltiliklardan azar azar yedim. Sekersiz cay
**Öğle: 1 dilim ananas, yarim yesil elme, 2 kaşik yulaf ezmesi ustune biraz süt
Ara:1 kupa sekersiz nescafe, 2 kare bitter
**Akşam: 1 tabak haşlanmis karnabahar, 3 parça tavuk ızgara, 1 bardak ayran biraz aci biber

**SPOR

Kahvaltidan once
40 dk twist shape yaptim 2043 adim attim 291 kalori yaktim
Öğle yemeğinden sonra

15 dk twist shape yaptim 692 adim attim 98 kalori yaktim
50 squat
25 sumo squat
25 bacaklar birleşik squat
50 thigh masterle ic bacak
25+25 iki farkli yan karin hareketi
25 iki bacak birleşik aşsagi yukari
25 ter mekik+köprü
25 mekik
Ve soguma
1 litre su ictim devam ediyorum
Birazdan bitki cayi içicem

Ay maşallah sana ya çok çok güzel bencee Bir şey sorcam canım 75ten 53e ne kadar sürede indin

Kiz niye ara öğününde ekmek yiyon kuru meyve yi elma yi ekmek yime pilavi az yemissin göz hakki o kadar olug afiyet olsun beybi

Afiyet olsun canım çok iyi
Olsun canım menu çok iyi sporda yapmışsın bence o kadarlik olabilir :)

Yok canim fazla degil oglen yedigin bulguru diyosun demi gayet kararinda yemissin afiyet olsun spor da harika

Öğleden sonra ekmek yerine badem ceviz yesen 10 numara olacak ama ne yapacağız senin bu ekmek aşkını

Sen bu hafta iddialısın belli okurken yoruldum kız afiyet olsun menü de süper

Ay maşallah sana ya çok çok güzel bencee Bir şey sorcam canım 75ten 53e ne kadar sürede indin
Saol canim benimki biraz bölüm bölüm oldu canim kilomun büyük bölümünü vereli bir buçuk sene oldu 8 9 ay gibi bi surede 75 den 57 ye indim sonra bir seneye yakin bir ine iki çıka kilomu korudum sonra bi ara 61 e çıktığımda 52 ye inmeye karar verdim indim mezun oldum burdan. sonra 56 ya çıkınca bi ara kurkcu dukkanina geri döndüm ve 50 ye inmeye karar verdim bu son kararim kaldi son 3 kilom ama ben daha cok iyi bi vucuda odakliyim o yuzden spora asildim son 10 gündür kiloyu vermek daha kolay aslında korumasi daha zor ben kilomu guzel koruyorum ama senede kesin bi defa 4 kilo falan aldigim bi dönem oluyo ama daha fazla çıkmasına izin vermeden geri veriyorum aldiklarimi

MAşallah canım benim çok güzel ya valla özendim sana şimdi ben de istiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…