- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.121
Senin olcak oyleYiyin yiyinde yag olsun kalcalariniz gobusleriniz
Ama diyettesin dimi kuzuHamur isine bayilirimmmmmm
Ne kadar az hamur o kadar cok kilo vermeHamur isine bayilirimmmmmm
Ben baya azalttim ki normalde daha neler yerdim neler hele bir deneme surusunu geceyim o zaman siz gorun beniSenin olcak oyle
Vaay azalttin yani tm o zaman ama yine de daha az yemeye çalış kuzusBen baya azalttim ki normalde daha neler yerdim neler hele bir deneme surusunu geceyim o zaman siz gorun beni
Ama diyettesin dimi kuzu
Kesinlikle katiliyorum. Ne kadar cok hamur isi o kadar cok odem ve yag. Ama cok lezzetlilerNe kadar az hamur o kadar cok kilo verme
Vaay azalttin yani tm o zaman ama yine de daha az yemeye çalış kuzus
hayirli geceler arkadaslar, bol eksili gunler diliyorum
Cayin yaninda bisey yemeyi seviyosan bir avuc kadar kuru meyve ve karvulmamis kuru yemis yesen hem keyifli olur hemde faydaliBen baya azalttim ki normalde daha neler yerdim neler hele bir deneme surusunu geceyim o zaman siz gorun beni
Onlari sevmiyorum kiCayin yaninda bisey yemeyi seviyosan bir avuc kadar kuru meyve ve karvulmamis kuru yemis yesen hem keyifli olur hemde faydali
O zaman tohati hakittinOnlari sevmiyorum ki
O zaman tohati hakittinbari yagsiz tuzsuz patlamis misir ye bisküvi tatlidan iyidir ama sen onu sevmen tatsiz diye
Tatli sevimmm ben sekersiz cay yaninda dadluuuuuuuuuuuO zaman tohati hakittinbari yagsiz tuzsuz patlamis misir ye bisküvi tatlidan iyidir ama sen onu sevmen tatsiz diye
He çay şekersiz iyi bariTatli sevimmm ben sekersiz cay yaninda dadluuuuuuuuuuu
He çay şekersiz iyi bari
Dizim basliyi gizlar gidiremmm cok muhabbet etmemeniz dilegi ile kalorisiz geceler bana da az yemeler
ay yok dayanamadım valla elimden o kadar geldi pek zormuş ya15 e kadar dayansaydin ya kizolsun yine de cok iyi olmus sporun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?