- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.141
Sen kaç dk yaptın kız merak ettim5 dk sonra
Ay ye az
hey allahım ya neyse yine baklavadan halliceKaptanim baklava yimidimmmmm dusunebiliyormusun hic yimidimmmm
1 avuc fistik 2 bitter kare cikleta 5 bardak cay ictim sekersiz
Kaptanim baklava yimidimmmmm dusunebiliyormusun hic yimidimmmm
1 avuc fistik 2 bitter kare cikleta 5 bardak cay ictim sekersiz
hey allahım ya neyse yine baklavadan hallice
hey allahım ya neyse yine baklavadan hallice
tebrik ediyoruuumm bunlar cuma günü eksi kilo olarak cikicak karsimiza
Bence gayet iyi püskuuut baklavadansa
Sen kaç dk yaptın kız merak ettim
ayy bende çok merak ettim su jillian i yapacağım fırsat bulunca kendime güveniyorum 15 dakikadan fazla yaparim diye tahmin ediyorum çok mu zor ya
Bi deneseneayy bende çok merak ettim su jillian i yapacağım fırsat bulunca kendime güveniyorum 15 dakikadan fazla yaparim diye tahmin ediyorum çok mu zor ya
Dimi kaptanimm
Cumaya ne kaldi surada
Spor yapmayad da baslayacagimmmm yeni yilda kilolarimi verecegim ins
Demin baktım youtubeden yaparim gibi geldi canim ona benzer hızlı hareketler yapıyordum 20 dakika falan Googleplaydan bi program indirmiştim onun gibi geldi tabi bakarken kolay bide yapmak lazımBi denesenealistigin zaman süper ama alisana kadar canını çıkartıyor
ayy hem de ne çıkartma şınav çekerken yere yattım kaldım oyleBi denesenealistigin zaman süper ama alisana kadar canını çıkartıyor
Ya ben onami dayanamiycamBi denesenealistigin zaman süper ama alisana kadar canını çıkartıyor
Sınavı yarım ceksek olmaz mı ben öyle cekemiyorum dizi yere koyup yapsak vidyoda gösterdi yarım olanindandaayy hem de ne çıkartma şınav çekerken yere yattım kaldım oyle
Ayy alemsin kızayy hem de ne çıkartma şınav çekerken yere yattım kaldım oyle
ay canım valla hiç yapmamaktan iyidir heralde ben videoyu 12 dk yaptım sonra kapattımmSınavı yarım ceksek olmaz mı ben öyle cekemiyorum dizi yere koyup yapsak vidyoda gösterdi yarım olanindanda
Daha önce hiç spor yapmisligin varmı canımay canım valla hiç yapmamaktan iyidir heralde ben videoyu 12 dk yaptım sonra kapattımm
Bu arada Kendimi tanitayim daha çok kaynaşıp bir birimize destek olalım hep beraber ben 22 yaşındayım canım evliyim 1 tane kızım var 17 aylık kilom şuan 69 önceden 78 dı boyum da 173ay canım valla hiç yapmamaktan iyidir heralde ben videoyu 12 dk yaptım sonra kapattımm
canım diyete temmuz gibi başlamıştım ondan beri hep yürüyüş yaparım yani spor anlayışım buDaha önce hiç spor yapmisligin varmı canımben ara ara yapıp bırakıyorum birakmasam iyide 4 yıl yurusu birakmadim hergun hafta sonları hariç 1 saat yururdum evlenince bıraktım arada evde yapıp bırakiyorum yine bakalım sonum hayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?