Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dimi kaptanimm

Cumaya ne kaldi surada

Spor yapmayad da baslayacagimmmm yeni yilda kilolarimi verecegim ins

Aynen kuzum ne kaldı cumaya hele yarın iyice dikkat etmeniz gerekiyo yoksa cuma artida cikabilirsiniz
Perşembe günü karbonhidrat tuketmiyoruz ekmek hamur işi yok aksamda erken ve cok hafif yiyoruz yani çay yanında püsküüt yok

ay canım valla hiç yapmamaktan iyidir heralde ben videoyu 12 dk yaptım sonra kapattımm
Daha önce hiç spor yapmisligin varmı canım ben ara ara yapıp bırakıyorum birakmasam iyide 4 yıl yurusu birakmadim hergun hafta sonları hariç 1 saat yururdum evlenince bıraktım arada evde yapıp bırakiyorum yine bakalım sonum hayrolsun

ay canım valla hiç yapmamaktan iyidir heralde ben videoyu 12 dk yaptım sonra kapattımm
Bu arada Kendimi tanitayim daha çok kaynaşıp bir birimize destek olalım hep beraber ben 22 yaşındayım canım evliyim 1 tane kızım var 17 aylık kilom şuan 69 önceden 78 dı boyum da 173

Son düzenleme:
canım diyete temmuz gibi başlamıştım ondan beri hep yürüyüş yaparım yani spor anlayışım bu sonra havalar soğuyunca da evdeki intten hareketleri keşfettim, leslie, deanne berry,squatgirl falan bu şekilde yaptım benimki de pek düzenli değildi ama buraya geldikten sonra bi sorumluluk geldi ondan yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…