- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.161
ben de 19 yaşındayım canım en küçüğü benim buranınBu arada Kendimi tanitayim daha çok kaynaşıp bir birimize destek olalım hep beraber ben 22 yaşındayım canım evliyim 1 tane kızım var 17 aylık kilom şuan 69 önceden 78 dı boyum da 173
Demin baktım youtubeden yaparim gibi geldi canim ona benzer hızlı hareketler yapıyordum 20 dakika falan Googleplaydan bi program indirmiştim onun gibi geldi tabi bakarken kolay bide yapmak lazım
menün süper afiyet olsunKahvaltı:
Peynir, 6 7 tane zeytin,domates salatalık 1 dilim tam b. ekmeği
Ara: 1 hurma
Öğle: Dünden pırasa vardı 4 5 kaşık, bir kase yogurt
Ara: yeşil çay,5 badem
Akşam: 3 4 ymk kaşığı ıspanak, yoğurt bir dilim ekmek
Saat 20.30 gibi yeşil çay ve meyve yerim. bir de badem boylece günü bitiririmm.
3 lt su içmeye çalışacağım 2 lt içtim şimdiye kadar
Herkeze Günaydın,
dün yanlış yere atmışım listemi düne ait menüm aşağıda tarafınıza sunulmuştur.
TARİH: 21.12.2016 ÇARŞAMBA
Sabah Kahvaltı : 1 dilim Premium Sandwince ekmeği beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta 5 adet siyah zeytin. 3 adet şeker domates, 1 adet salata çok az maydanoz. 2 adet siyah çay.
Ara Öğün: Leblebi, karışık kuru meyve 1 şekersiz neskafe.
Öğlen Yemeği: Tavuk sote, 2 kaşık şeyliye pilavı,yarım kase cacık pul biberli, yoğutlu lahana, kırmızı lahana salatası.
Ara Öğün: yok
Akşam Yemeği: 1 adet simit, çok az peynir, 4 adet zeytin, 3 küçük domates, yarım salatalık, çok az maydanoz. 1 bardak siyah çay(mesaide olduğum için sulu yemek yiyemedim)
Ara Öğün:Elma
ay evet işteyim kendimizi öyle bir kurmuşuz ki normal yazamıyoruz. spo 45 yürüyüs 2 lt sumail gibi yazmışın calışıyo muydun bi yerde
menü gayet iyi canım ben begendim spor yok mu spor
ay evet işteyim kendimizi öyle bir kurmuşuz ki normal yazamıyoruz. spo 45 yürüyüs 2 lt su
Herkeze Günaydın,
Sabah Kahvaltı : 1 dilim Premium Sandwince ekmeği beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta 5 adet siyah zeytin. 3 adet şeker domates, 1 adet salata çok az maydanoz. 2 adet siyah çay.
Öğlen Yemeği: Tavuk sote, 2 kaşık şeyliye pilavı,yarım kase cacık pul biberli, yoğutlu lahana, kırmızı lahana salatası.
Akşam Yemeği: 1 adet simit, çok az peynir, 4 adet zeytin, 3 küçük domates, yarım salatalık, çok az maydanoz. 1 bardak siyah çay(mesaide olduğum için sulu yemek yiyemedim)
Aaa bak gayet guzel bi atistirmalik yapmissin canimKaptanim baklava yimidimmmmm dusunebiliyormusun hic yimidimmmm
1 avuc fistik 2 bitter kare cikleta 5 bardak cay ictim sekersiz
Aa senden bi 18 beklerdim ama
Valla ben ilk yaptigimda zorlanmistim ama hepsini yapmistim ikinci levelin ortasina kadar devam ettim 14 gün falan yaptim sanirim ve vucudumu cok degistirmisti cok etkili bi sporayy bende çok merak ettim su jillian i yapacağım fırsat bulunca kendime güveniyorum 15 dakikadan fazla yaparim diye tahmin ediyorum çok mu zor ya
Ben hep yarim cekiyodum zaten alisana kadar oylr yapmak lazimSınavı yarım ceksek olmaz mı ben öyle cekemiyorum dizi yere koyup yapsak vidyoda gösterdi yarım olanindanda
Afiyet olsun canimm akşamki simiti yarim yeseydin super olurduHerkeze Günaydın,
Gunaydin canimGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?