- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.361
Bidaha yersenSizlerin sayesindeee ictennn sevecen bastiniz beni bagrinizaaa sanki yillardir buradaymisim da kilo verememisim gibiii
Ins canimmm
Evet fistikliydi
Ben yapmiyorum artik yaa bende hep yemek videolari izliyodumBende de var o diyette en buyuk zevkim yemek sitelerine girip tarif bakmak hahaah nasil bir psikopatliksa
Ben akillandim valla eger ikinci cocuk nasip olursa karatay usulü beslenerek geciricem cok kilo almadan tamamlicam ve hamile pilatesi yapicamBidaha yersenhamileyken zaten yiceksin ah bi sobiyet olaydi yaninda dondurma
Canim farkli bolgelerin calistigi için agrimistir nerelerin calismis görmüş oldunaslında alışkındım ama neden böyle oldu anlamadım tekrar ona döneyim bari canım
Off offf dondurmaaaa ayy dolapta var yesem mi mijicikkkBidaha yersenhamileyken zaten yiceksin ah bi sobiyet olaydi yaninda dondurma
Ayy yesil cayda mi olmuyodu kiz hamilelere bak onu bilmiyodun
evet dogru. Cocuk dusunenler icin yesilcay, adacayi vs caylarda olmaz
Ben akillandim valla eger ikinci cocuk nasip olursa karatay usulü beslenerek geciricem cok kilo almadan tamamlicam ve hamile pilatesi yapicam
inşallah canım valla berbat ağrısı şimdi leslie 3 mil yaptımCanim farkli bolgelerin calistigi için agrimistir nerelerin calismis görmüş olduninsallah yarina gecer
Demi yaa arastirmak lazimBirseyden emin olmadan yaymak ne kadar yanlis. sogan suyu heryerde belli yaziyo temizledigi
Bitki caylarinin zararli oldugunu biliyordumAyy yesil cayda mi olmuyodu kiz hamilelere bak onu bilmiyodun
Cok guzel canim afiyet olsun
Lakin yeşil çay candırrrBitki caylarinin zararli oldugunu biliyordum
Ya olacahi varsa oluyor aslinda ama iste detayli dusununce bir suru sey cikiyor
Ayyhh anca bitirdim gecmisiYaptimmmmmm gec geliyosn bebegm
Gelsin yulafçıklarBen bugun bi parti veriyim bariyarin eski duzen
InsallahJilliani birakmak yokkkk
Bende yarindan sinra bir sure bakmasam iyi olcakBen yapmiyorum artik yaa bende hep yemek videolari izliyodumbu aralar izlemiyom izledikce canim cekiiyyuu
valla ben 9.5 kilo aldigim icin no panikBen akillandim valla eger ikinci cocuk nasip olursa karatay usulü beslenerek geciricem cok kilo almadan tamamlicam ve hamile pilatesi yapicam
Kiz sen beni kendine sardircan galibaOff offf dondurmaaaa ayy dolapta var yesem mi mijicikkk
hayirrr olmazzzz.Ayy yesil cayda mi olmuyodu kiz hamilelere bak onu bilmiyodun
Ayyhh anca bitirdim gecmisisimdi kizimi yatmaya getirdim masal anlatiyorum sonra dizi keyifi yapicuhhhh gocaminan
amaan gerildim suanGelsin yulafçıklar
Perşembe perşembe nerden getiriyorsunuz aklımıza.al sana işte havuç dilimi baklava da benim favorim hepinizin canı çeksin de gidin aburcubur yiyin yarın artı çıkınBidaha yersenhamileyken zaten yiceksin ah bi sobiyet olaydi yaninda dondurma
Ayyyyyyy olsadaaa yeseeeeeeeeeeek arasinda dondurma immh kiz agzim sulandiPerşembe perşembe nerden getiriyorsunuz aklımıza.al sana işte havuç dilimi baklava da benim favorim hepinizin canı çeksin de gidin aburcubur yiyin yarın artı çıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?