- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.621
aslinda doymadim canim cok actim gun boyu. ama aksam 7'de yedigim haslanmis sebze yogurtlamasi cidden cok fazlaydi. suan tok hissediyorum ama acaip sekilde tatli yemek istiyorum. seytan durtmuyo degil aburcuburlarin goruntusu gidip geliyo beynimdedoydunmu sen bunlarla kuzu
Aman sakın kiş kiş de onlaraaslinda doymadim canim cok actim gun boyu. ama aksam 7'de yedigim haslanmis sebze yogurtlamasi cidden cok fazlaydi. suan tok hissediyorum ama acaip sekilde tatli yemek istiyorum. seytan durtmuyo degil aburcuburlarin goruntusu gidip geliyo beynimde
aynen ya unutmam lazim ama 1 saattir aklimda yani. ilismedim henuz.Aman sakın kiş kiş de onlara
aslinda doymadim canim cok actim gun boyu. ama aksam 7'de yedigim haslanmis sebze yogurtlamasi cidden cok fazlaydi. suan tok hissediyorum ama acaip sekilde tatli yemek istiyorum. seytan durtmuyo degil aburcuburlarin goruntusu gidip geliyo beynimde
canim su mu sut mu?tarcınlı su tavsiye ediyorum
Tarcinli süt ic bence.aslinda doymadim canim cok actim gun boyu. ama aksam 7'de yedigim haslanmis sebze yogurtlamasi cidden cok fazlaydi. suan tok hissediyorum ama acaip sekilde tatli yemek istiyorum. seytan durtmuyo degil aburcuburlarin goruntusu gidip geliyo beynimde
canim su mu sut mu?
su biraz zor icilir sanki tarcinla demi?
aksam yemegini 1 saat once yedim canim biraz da fazlaydi. sut agir gelir gibi hissediyorum suan. simdi bi fincan kahve icsem zaten geceleri uyumadigimiz icin acikirim ben kesin emzirmeye sut olsun diye bi iki saat sonra da tarcinli sut icerimTarcinli süt ic bence.
bn su içiyorumda ondan öle dedimdisüt içiliyo normalde
Emziriyomusun nasil aksam yemegini bi saat once yedin ben anlamadiaksam yemegini 1 saat once yedim canim biraz da fazlaydi. sut agir gelir gibi hissediyorum suan. simdi bi fincan kahve icsem zaten geceleri uyumadigimiz icin acikirim ben kesin emzirmeye sut olsun diye bi iki saat sonra da tarcinli sut icerim
ayyy bunlari da eklesem listeme baya bisey cikiyor yani. az gorunmuyo artik gozume
Emzirdigin icin yorumliyorum tekrar bakip.bugun
sabah: 1 yumurta ile omlet, 1 dilimden az peynir, yarim kruvasan
ara: 1 porsiyon meyve
aksam : kocaman bir tabak uzeri yogurtlu brokoli ve karnabahar haslamasi (ama cok cok kocaman)
ara : kahve dusunuyorum. yaninda ya da icinde bir kac bitter damla cikilota
Emziriyomusun nasil aksam yemegini bi saat once yedin ben anlamadi
canim ben Turkiyede degilim, baya bi onden gidiyoz yaniEmziriyomusun nasil aksam yemegini bi saat once yedin ben anlamadi
1,5 aylik canim. son iki gundur yogun geciyo aslinda firsatim olmadi yemeye. yarindan itibaren daha mantikli menulerle gelirim insallhEmzirdigin icin yorumliyorum tekrar bakip.
Sabah kahvaltin cok az.
Emzirirken 3 dlim tam bugday ekmegi yiebilirsin. Kahvaltin yumurta , peynir vs ve yanina sebze eklersen daha iyi olur.
Oglen hafif gecirip aksami ekmeksiz guzelce beslenirsen kg almaz verirsin.
Ayrica emzirdigin icin merve de yersen iyi olur tabi suan bebegin kac aylik.oda onemli
Saat kac orda suan kax saat ara var.canim ben Turkiyede degilim, baya bi onden gidiyoz yani
Ooo cok kucukmus. Canim lutfen emzirdigin icin daha dikkatli beslen cunku diyet yaptigin zaman cocuga gidiyomus toksinler. Ben 8 aylikken baslamistim cok arastirmistim.1,5 aylik canim. son iki gundur yogun geciyo aslinda firsatim olmadi yemeye. yarindan itibaren daha mantikli menulerle gelirim insallh
20.29 canim 6 saatlik far sanirimSaat kac orda suan kax saat ara var.
Ooo baya varmis gercekten.20.29 canim 6 saatlik far sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?