Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

doydunmu sen bunlarla kuzu
aslinda doymadim canim cok actim gun boyu. ama aksam 7'de yedigim haslanmis sebze yogurtlamasi cidden cok fazlaydi. suan tok hissediyorum ama acaip sekilde tatli yemek istiyorum. seytan durtmuyo degil aburcuburlarin goruntusu gidip geliyo beynimde

aslinda doymadim canim cok actim gun boyu. ama aksam 7'de yedigim haslanmis sebze yogurtlamasi cidden cok fazlaydi. suan tok hissediyorum ama acaip sekilde tatli yemek istiyorum. seytan durtmuyo degil aburcuburlarin goruntusu gidip geliyo beynimde
Aman sakın kiş kiş de onlara

aday listesi
qserpo (110/108,2 /1,8 /1,636 %)Başlangıç 17 aralık Giriş kg 110 Hedef kg:
@Kubser (79/ / / %) Başlangıç 18 aralık Giriş kg 79 Hedef kg:
M mutsuzdrn (96/ / / %) Başlangıç 10 aralık Giriş kg 96 Hedef kg:
C cerulean (54,9/ / / %) Başlangıç 8 aralık Giriş kg 54,9 Hedef kg:
munter (75/74.5 / 0,5/0,667 %)
Başlangıç 19 aralık Giriş kg 75Hedef kg:
edan18 (65/64.7/0.3 / %0.4) Başlangıç 19 aralık Giriş kg 65Hedef kg:

Pain Killer Killer(60/ 59/ 1/ 1.667%) Başlangıç 20 aralık Giriş kg 60Hedef kg:
D Deryasmsk (/76,5 / / %) Başlangıç 20 aralık Giriş kg Hedef kg:

annekizaski (90/88 /2 /2,22 %) Başlangıç 21 aralık Giriş kg 90Hedef kg:
manoly
(82/80,5 /1,5 /1,829 %) Başlangıç 21 aralık Giriş kg 82Hedef kg

tarcınlı su tavsiye ediyorum

Tarcinli süt ic bence.
aksam yemegini 1 saat once yedim canim biraz da fazlaydi. sut agir gelir gibi hissediyorum suan. simdi bi fincan kahve icsem zaten geceleri uyumadigimiz icin acikirim ben kesin emzirmeye sut olsun diye bi iki saat sonra da tarcinli sut icerim
ayyy bunlari da eklesem listeme baya bisey cikiyor yani. az gorunmuyo artik gozume

Emziriyomusun nasil aksam yemegini bi saat once yedin ben anlamadi

Emzirdigin icin yorumliyorum tekrar bakip.
Sabah kahvaltin cok az.
Emzirirken 3 dlim tam bugday ekmegi yiebilirsin. Kahvaltin yumurta , peynir vs ve yanina sebze eklersen daha iyi olur.
Oglen hafif gecirip aksami ekmeksiz guzelce beslenirsen kg almaz verirsin.
Ayrica emzirdigin icin merve de yersen iyi olur tabi suan bebegin kac aylik.oda onemli

1,5 aylik canim. son iki gundur yogun geciyo aslinda firsatim olmadi yemeye. yarindan itibaren daha mantikli menulerle gelirim insallh

1,5 aylik canim. son iki gundur yogun geciyo aslinda firsatim olmadi yemeye. yarindan itibaren daha mantikli menulerle gelirim insallh
Ooo cok kucukmus. Canim lutfen emzirdigin icin daha dikkatli beslen cunku diyet yaptigin zaman cocuga gidiyomus toksinler. Ben 8 aylikken baslamistim cok arastirmistim.
Oyuzdwn bebek zarar gormemesi icin bu sekilde beslenerek olmaz.
Iki dilim bugdaya emzirirken normal izinli
Meyve ve guzel aksam yemegiyle dengele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…