- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.641
BitmeyenUmidim kuzum tebrik ederimmmmm 75i gordunnnnn. :)
Diger kilo verem herkesi tebrik ediyorummmmmm.
Haftaya burdaymmmmmmmSağol birtanem benim seninde haftaya donmeni sabirsizlikla bekliyorum. .
Bende tebrik ediyorum kilo veren arkadaslari, veremeyenlerde uzulmesin haftaya telafi edecegiz inşallah
uyardigin icin cok tesekkur ederim canim. bilmiyordum toksin olayini.Ooo cok kucukmus. Canim lutfen emzirdigin icin daha dikkatli beslen cunku diyet yaptigin zaman cocuga gidiyomus toksinler. Ben 8 aylikken baslamistim cok arastirmistim.
Oyuzdwn bebek zarar gormemesi icin bu sekilde beslenerek olmaz.
Iki dilim bugdaya emzirirken normal izinli
Meyve ve guzel aksam yemegiyle dengele.
Cunku bende basladigim da heryerde yaziyo bitki caylari yasak ve diyet yaparken o sekilde beslenince cocuga toksinler geciyomus.uyardigin icin cok tesekkur ederim canim. bilmiyordum toksin olayini.
dedigin gibi yapayim insallh.
Emziriyomussun hemde yenisin. Canin biseu cektiginde koktugunda ucundan da olsa al. Ben inanmiyodum ama bir sisti goguslerim okdr kotu olmustim ki.
Acikma diye demistim. Emzirrirken insan cok acikiyo ya gozun donmesin diye dedim.@ParteMoralll canim bisey sormak istiyorum. ekmek ve meyve olayini anladim ama neden ogle hafif aksam ise onemli. hep aksam hafif gecirilir ya o yuzden soruyorum.
ayy canim ya ne kadar ayrintili dusunuyosun. cok tesekkur ederim. cidden bugun cok yardimin olduEmziriyomussun hemde yenisin. Canin biseu cektiginde koktugunda ucundan da olsa al. Ben inanmiyodum ama bir sisti goguslerim okdr kotu olmustim ki.
Bide canin cok tatli cekiyoda bitter cikolata yiebilirsin bisiycik olmaz.
Bak sana serbest :)
anladim canim cok tesekkur ederimAcikma diye demistim. Emzirrirken insan cok acikiyo ya gozun donmesin diye dedim.
Yani mesela sabah yumurta, peynir, zeytin yesillik bir yada iki dilim bugday ekmegi.
Arada vok hafif olur corba vs yogurt meyvede olur
Aksam makarna pilav harici yaptigin yemeklerden yiebilirsin. Agir olmuyo bu sekilde zaten.
Bu bide senin sabah kahvalti saatine gore de degisir. Normalde ben iki ogun yapan biriyim sen emzirdigin yada yemeklere saldirmaman icin
Bebisin kucukmuss yaaa ondan bu ilgiayy canim ya ne kadar ayrintili dusunuyosun. cok tesekkur ederim. cidden bugun cok yardimin oldu
insallhBebisin kucukmuss yaaa ondan bu ilgiallah bagislasin.
Iki kare bitterden hic bisey olmaz. Kuzucgun buyusun daha ski yaparsin
Bebisin kucukmuss yaaa ondan bu ilgiallah bagislasin.
Iki kare bitterden hic bisey olmaz. Kuzucgun buyusun daha ski yaparsin
Hahahaahahahahahahahhabize Allah ne verdiyse ver veriştir kıskandımhemen dogurayım bi tane
görcezHahahaahahahahahahahhakiz senide eviricuuk yaaa ozaman bebisin olunca sanada yapicam soz
@SekerPancari71 nerde acabaa suan belkide yufkayla borek yapip yiyecekifsaliyorummmmmmm
Aksamaa menusunde borek var
Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnngörcez
ay rabbim herkese nasip etsin aratmasın
evet sopa yicekkkk benden. Tam basladim beni cileden cikaricak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?