Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uyardigin icin cok tesekkur ederim canim. bilmiyordum toksin olayini.
dedigin gibi yapayim insallh.

uyardigin icin cok tesekkur ederim canim. bilmiyordum toksin olayini.
dedigin gibi yapayim insallh.
Cunku bende basladigim da heryerde yaziyo bitki caylari yasak ve diyet yaparken o sekilde beslenince cocuga toksinler geciyomus.
Sen zaten emziriyosun ya boyle guzel beslenirsen vok guzel kilo verirsin.
Spor yapmis gibi oluyosun sen.
Bebeklerimiz kilolardan daha onemli. Sen onlemini erken almisissn ne guzel.

ayyy bian 6 saatlik farki 100 ile carpip ilk soyledigim saate bolesim geldi kaptinn
Emziriyomussun hemde yenisin. Canin biseu cektiginde koktugunda ucundan da olsa al. Ben inanmiyodum ama bir sisti goguslerim okdr kotu olmustim ki.
Bide canin cok tatli cekiyoda bitter cikolata yiebilirsin bisiycik olmaz.
Bak sana serbest :)

@ParteMoralll canim bisey sormak istiyorum. ekmek ve meyve olayini anladim ama neden ogle hafif aksam ise onemli. hep aksam hafif gecirilir ya o yuzden soruyorum.
Acikma diye demistim. Emzirrirken insan cok acikiyo ya gozun donmesin diye dedim.
Yani mesela sabah yumurta, peynir, zeytin yesillik bir yada iki dilim bugday ekmegi.
Arada vok hafif olur corba vs yogurt meyvede olur
Aksam makarna pilav harici yaptigin yemeklerden yiebilirsin. Agir olmuyo bu sekilde zaten.
Bu bide senin sabah kahvalti saatine gore de degisir. Normalde ben iki ogun yapan biriyim sen emzirdigin yada yemeklere saldirmaman icin

Emziriyomussun hemde yenisin. Canin biseu cektiginde koktugunda ucundan da olsa al. Ben inanmiyodum ama bir sisti goguslerim okdr kotu olmustim ki.
Bide canin cok tatli cekiyoda bitter cikolata yiebilirsin bisiycik olmaz.
Bak sana serbest :)
ayy canim ya ne kadar ayrintili dusunuyosun. cok tesekkur ederim. cidden bugun cok yardimin oldu

anladim canim cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…