- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.661
Kapiciyi bekliyorum ya gelmez. Beklemesem 2 bucukta damlaraciktimm
Neyse ki geldi beyfendibeklenmedik seyler aniden gelir.. şiir gibi konustum yine bekleme ki hemen gelsin
Neyse ki geldi beyfendioburuymus o gec geliyo aciktm ya gozum dondu :d
Sen evdemsn istemi ne yiciksin :day bende ayran içicem bugün ekmek yemek yerine de bekliyorum saat 4 olsun diye
bende açım bendeee
ben işteyim öğle yemeğinde fazla ayran aldım ara öğün yaparım diye
Ayy ahahahhahh
Yok kiz ben bu saatte aksam yimegi yimem 5 de yicem yeni yapiyom
Ne guzel en sagliklisiEskiden çikolata bi parça yerdim kahvenin yanına 2 gündür bi tane kuru kayısı yiyorum tatlı yerine
Ayy ahahahhahh@ParteMoralll ne ispiyonluyon giz ama ben spor yapiyom yakarim kiii suan yapiyorum ama iki dilim yicem temem ni vaaggg
Sen dün kiymali pide yidin yaoldu canım ya spor yapıyon diye ye baklava börekleri bende yicem banane banane
Sen dün kiymali pide yidin yahakkin bitti senin
Eskiden çikolata bi parça yerdim kahvenin yanına 2 gündür bi tane kuru kayısı yiyorum tatlı yerine
Sen de sisko degilsin ki benim.hedefim 58 hatta 60 olsam da olurben işteyim öğle yemeğinde fazla ayran aldım ara öğün yaparım diye
eve 6 da gitcemo yesn tabi yesin nasılda 52 kilo
Bende yaptim gidip borek yersem gorursunAyy ahahahhahh@ParteMoralll ne ispiyonluyon giz ama ben spor yapiyom yakarim kiii suan yapiyorum ama iki dilim yicem temem ni vaaggg
dogruu bende yaptim kendimede pisiriyorummYok kiz ben bu saatte aksam yimegi yimem 5 de yicem yeni yapiyomdaha kahvaltimla duruyom ama
Yilbasinda ben yirimm valla affettmem
Sen de sisko degilsin ki benim.hedefim 58 hatta 60 olsam da olur
Bende yaptim gidip borek yersem gorursun
dogruu bende yaptim kendimede pisiriyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?