- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.921
He sen bugün diyete basladiiinnnnn tam anlamiylaaa bende diyorum niye zorlaniyosunBasim agriyo azicik. Genelde ilk gunum boyle oluyo. Midem yaniyo hafiftennolucak yeyeyeyeye midecigimmm sok oldu gene.
Hayir ben koyup kaldiriyodum :F heycan yaratiyoduk burda en son ben bani yedim bidaha kimse yapmadi
Evet izinden beri yiyorm sey gibiHe sen bugün diyete basladiiinnnnn tam anlamiylaaa bende diyorum niye zorlaniyosun
Ben de suratima bsyler koyuyofum yada kesiyodumAhahah ay allah imben herkese gözükmem öyle taniyan çıkar falan nemë lazım
Ömür boyu yedik o dediğin gibi burda toplanma sebebimiz de o yaEvet izinden beri yiyorm sey gibi
He o olur bakBen de suratima bsyler koyuyofum yada kesiyodumolsun mesjla atariz bizde
:d annem bile dedi kendine gel nolii sanaÖmür boyu yedik o dediğin gibi burda toplanma sebebimiz de o ya
Kaac boyun kiHe o olur baktombul bişiyim zaten boyda kısa toparlacanak
Boy 1.57 kilo 58 küsür benim yüzüm tombs yanaklar falanKaac boyun ki
Kiz ne tombulu ben siskoyum.ozaman
Benim de 160Boy 1.57 kilo 58 küsür benim yüzüm tombs yanaklar falan
Topuklu giydigimde bende hissetmiyorumBenim de 160aman hicte kisa hissetmiyorum
Bende topuklu ve normal topuk kullaniyorumTopuklu giydigimde bende hissetmiyorum
Ay deli gibi bi biz konuşuyoz burda kimse yok bu geceBende topuklu ve normal topuk kullaniyorumamannn bosver
Ayy ölecegiiim bardak bardak sinameki hiç bi iş yaramiiiyy göbeğim kocemen olduuu
Canim bende o dertten içiyorum zaten yoksa içmem bana etki de etmiyo anca normale döndürüyo yani öyle ishal olma durumu falan olmuyo doktora gittim o da su iç beyaz ekmek yeme falan dedi ama yok gecmiiyy bu illet senin nasıl geçti kiHedefcigim sana tavsiyem sakin sinemaki icme hatta yilda bir kez ic icini temizlesin diye yillarrr once bende bekarken iciyodum aman kilo vereyim bagirsagi calistiriyor diye ve ne yersem yiyeyim aman yaramasin hemen sindirsin diye ama kendime kotuluk etmişim bagirsaktaki kaygan siviyi goturuyormus ve ilerde yillar suren kabızlık problemi sürüyor ve bunun sikintisini 13 yildir yasiyorum ama sukur ki duzene girdi arada sirada hala kabizlik peoblemim oluyor onuda bol su icerek yesillik yiyerek fayda bulmaya calisiyorum yoksa benim kilolar tikir tikir giderdi sindiye..
kiz birseycik yimedim. Bogazima dizginiz icin keyfin kalmiyiii yiyemiyomÇayla Neler götürdün de bakim
Tamam tamam aglama kiz
Kiz ben 88 ken bile etim sallanmiyodu totomu elliyodu yengemler fln haahahahahah kilodsn diyolar ama ben kilolu olup lop lop olani da biliyorum.
Iri de durmuyorm normal bi insanmama etim normal yumosyumos degilim 20 dan sonra sarkmam lazim belki kollarm sallanmasi laxim ama tik yok alt gobegim az yumusak sisince oda dogum yaptim okadar olsun
Bide dogumdan sonra korse taktim ben oyuzden galiba hic sarkma burusma olmadi gobegimde. Ay ne anlattm bee :F icimi dokuyorm
Canim bende o dertten içiyorum zaten yoksa içmem bana etki de etmiyo anca normale döndürüyo yani öyle ishal olma durumu falan olmuyo doktora gittim o da su iç beyaz ekmek yeme falan dedi ama yok gecmiiyy bu illet senin nasıl geçti ki
Mesela listeden o hosbesi cikartarak baslayabilirsinkiz birseycik yimedim. Bogazima dizginiz icin keyfin kalmiyiii yiyemiyom
2 hpsbes kofletttt
acicik tuzlu fistik
1.5 kuru inncir sekersiz cay
Yaaa sen ne ballisin oyleeee
Benim etler bingil bingil ne yapcam ya ben kendimi bildim bileli boyle
Canim bende o dertten içiyorum zaten yoksa içmem bana etki de etmiyo anca normale döndürüyo yani öyle ishal olma durumu falan olmuyo doktora gittim o da su iç beyaz ekmek yeme falan dedi ama yok gecmiiyy bu illet senin nasıl geçti ki
Ossun bizde ozel seyler yapariz hahahaahha onlar gormesinAy deli gibi bi biz konuşuyoz burda kimse yok bu gece
spor yappp sporkiz birseycik yimedim. Bogazima dizginiz icin keyfin kalmiyiii yiyemiyom
2 hpsbes kofletttt
acicik tuzlu fistik
1.5 kuru inncir sekersiz cay
Yaaa sen ne ballisin oyleeee
Benim etler bingil bingil ne yapcam ya ben kendimi bildim bileli boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?