Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy ölecegiiim bardak bardak sinameki hiç bi iş yaramiiiyy göbeğim kocemen olduuu

Hedefcigim sana tavsiyem sakin sinemaki icme hatta yilda bir kez ic icini temizlesin diye yillarrr once bende bekarken iciyodum aman kilo vereyim bagirsagi calistiriyor diye ve ne yersem yiyeyim aman yaramasin hemen sindirsin diye ama kendime kotuluk etmişim bagirsaktaki kaygan siviyi goturuyormus ve ilerde yillar suren kabızlık problemi sürüyor ve bunun sikintisini 13 yildir yasiyorum ama sukur ki duzene girdi arada sirada hala kabizlik peoblemim oluyor onuda bol su icerek yesillik yiyerek fayda bulmaya calisiyorum yoksa benim kilolar tikir tikir giderdi sindiye..

Canim bende o dertten içiyorum zaten yoksa içmem bana etki de etmiyo anca normale döndürüyo yani öyle ishal olma durumu falan olmuyo doktora gittim o da su iç beyaz ekmek yeme falan dedi ama yok gecmiiyy bu illet senin nasıl geçti ki

Çayla Neler götürdün de bakim
kiz birseycik yimedim. Bogazima dizginiz icin keyfin kalmiyiii yiyemiyom

2 hpsbes kofletttt
acicik tuzlu fistik
1.5 kuru inncir sekersiz cay

Tamam tamam aglama kiz

Yaaa sen ne ballisin oyleeee

Benim etler bingil bingil ne yapcam ya ben kendimi bildim bileli boyle

kabizlik problemin mi var o yuzdenmi sinemekili cay iciyon

Mesela listeden o hosbesi cikartarak baslayabilirsin

Bu kabizliga kafayi takim ice kabiz olum streslensemde kabiz olumm amann ne bicim bunye iste suyunu artir mesala ben bu ara nerdeyse 3 haftaya yakin yesillik yiyemedim sindi yesem giderim erik komposto kaysi gerci onlarda ikinci gunden sonra fayda etmiy sen suyunu bir artir duzene girer elbet nereye kadar inatlasacak bu veled :)) sinemaki yerine form çay kaysili olandan al ic haftada iki uc gun surekli icmek te zararli yani bunun sonucu tek bagirsak zarar gorse iyi tee kansizliga vitaminsizlige kadar ilerliyor

Ay deli gibi bi biz konuşuyoz burda kimse yok bu gece
Ossun bizde ozel seyler yapariz hahahaahha onlar gormesin
spor yappp spor ikigundur yapiyorm ya havaya bak oyleyseniz spor yapin skilasirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…