- 25 Temmuz 2016
- 772
- 1.239
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #168.901
Bilmiyom beybisi gezme varsa oki doki ama yoksa naynnnAy hafta sonu her türlü sevilir
Cumartesi temizlik pazar gezme
Bilmiyom beybisi gezme varsa oki doki ama yoksa naynnn
Ben biraz evciyim sanırım ama öyle kös kös evde oturanlardan değil dışarı da olsa çıkarım ama evde pijamalarımla rahat rahat dolaşmanın tadı başka kızzAy gezmelere doyamam annem sokakta dogurmus sanki beni
Kiz ben 88 ken bile etim sallanmiyodu totomu elliyodu yengemler fln haahahahahah kilodsn diyolar ama ben kilolu olup lop lop olani da biliyorum.önemli olan nasıl göründüğün bence kilo çokta önemli değil etin sıkıdır belki kemiklerin iridir bazıları 1 kilo alsa 5 kilo almış gibi oluyo
Ben biraz evciyim sanırım ama öyle kös kös evde oturanlardan değil dışarı da olsa çıkarım ama evde pijamalarımla rahat rahat dolaşmanın tadı başka kızz
hom sivit hom yaniiO ayrı zati yaaa bos boş oturmayada bayılırım ama bomboş oturcan müzik açıp öyle bakincan etrafa sobanın yanında
Ah keskem bende olsam ben o Yumoş kesimdenimKiz ben 88 ken bile etim sallanmiyodu totomu elliyodu yengemler fln haahahahahah kilodsn diyolar ama ben kilolu olup lop lop olani da biliyorum.
Iri de durmuyorm normal bi insanmama etim normal yumosyumos degilim 20 dan sonra sarkmam lazim belki kollarm sallanmasi laxim ama tik yok alt gobegim az yumusak sisince oda dogum yaptim okadar olsun
Bide dogumdan sonra korse taktim ben oyuzden galiba hic sarkma burusma olmadi gobegimde. Ay ne anlattm bee :F icimi dokuyorm
Ahahah ama olmaz kiBen suan gercekten aciktmmm gidiyim biraz yemek sitelerine giriyim
Ayy oyle bi anlattin ki skasim geldi hahaahaha ama sen kilolu degilsin ki sporla ski olur daja zayif durursun wuhuuu.Ah keskem bende olsam ben o Yumoş kesimdenimnisanlimcim kollarimi elleyip duruyo boş bulunca isiriyo
Şanslı kesimde olanda sensin bu durumda doğum yapıp göbeği sarmamin ne sanslisin millet kivraniyo toparlicam diye
Ekmek aldm yNina peynir zeytin olsa bile raziyim oysa kiAhahah ama olmaz ki
Ah amiiinnnnnAyy oyle bi anlattin ki skasim geldi hahaahaha ama sen kilolu degilsin ki sporla ski olur daja zayif durursun wuhuuu.
Oyle valla benim ic karnim genismis. 9 aylikken hani kiz bu kadarmi gobegin diyolardi vallahi30 haftayken belli oldu dogumdan hemen sonra korse taktim sezeryab oldum. Kilo aldim emzrirken mesela gene sarkmafi gobegim vardi tabi ben yok goruyodum verdim ama suan cikintim var okadar olur ya @SekerPancari71 58 falan olsan daha zayif durursun oda kalmaz diyo insallaaaah allaahim amin 58 oliyim amin
Bence bi yoğurt is görür şu anEkmek aldm yNina peynir zeytin olsa bile raziyim oysa ki
Ama tabi bu suan olmaz
Ivt o cok gorduAh amiiinnnnn
Hersey sporda bitiyo acil spora başlamak gerek o yüzden
@SekerPancari71 Gördüyse seni biliyodur hangi kiloda tam Olcan şimdi görmeden yorum yapamıyorum ben haliyle
Ay ona da mı ban atiyolarIvt o cok gorduburaya da atiyodum da ben ban yidim
Basim agriyo azicik. Genelde ilk gunum boyle oluyo. Midem yaniyo hafiftenBence bi yoğurt is görür şu an
Hayir ben koyup kaldiriyodum :F heycan yaratiyoduk burda en son ben bani yedim bidaha kimse yapmadiAy ona da mı ban atiyolariyi bari aklimda bulunsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?