Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

önemli olan nasıl göründüğün bence kilo çokta önemli değil etin sıkıdır belki kemiklerin iridir bazıları 1 kilo alsa 5 kilo almış gibi oluyo
Kiz ben 88 ken bile etim sallanmiyodu totomu elliyodu yengemler fln haahahahahah kilodsn diyolar ama ben kilolu olup lop lop olani da biliyorum.
Iri de durmuyorm normal bi insanm ama etim normal yumosyumos degilim 20 dan sonra sarkmam lazim belki kollarm sallanmasi laxim ama tik yok alt gobegim az yumusak sisince oda dogum yaptim okadar olsun
Bide dogumdan sonra korse taktim ben oyuzden galiba hic sarkma burusma olmadi gobegimde. Ay ne anlattm bee :F icimi dokuyorm

Ben biraz evciyim sanırım ama öyle kös kös evde oturanlardan değil dışarı da olsa çıkarım ama evde pijamalarımla rahat rahat dolaşmanın tadı başka kızz

O ayrı zati yaaa bos boş oturmayada bayılırım ama bomboş oturcan müzik açıp öyle bakincan etrafa sobanın yanında

Ah keskem bende olsam ben o Yumoş kesimdenim nisanlimcim kollarimi elleyip duruyo boş bulunca isiriyo
Şanslı kesimde olanda sensin bu durumda doğum yapıp göbeği sarmamin ne sanslisin millet kivraniyo toparlicam diye

Ah keskem bende olsam ben o Yumoş kesimdenim nisanlimcim kollarimi elleyip duruyo boş bulunca isiriyo
Şanslı kesimde olanda sensin bu durumda doğum yapıp göbeği sarmamin ne sanslisin millet kivraniyo toparlicam diye
Ayy oyle bi anlattin ki skasim geldi hahaahaha ama sen kilolu degilsin ki sporla ski olur daja zayif durursun wuhuuu.

Oyle valla benim ic karnim genismis. 9 aylikken hani kiz bu kadarmi gobegin diyolardi vallahi 30 haftayken belli oldu dogumdan hemen sonra korse taktim sezeryab oldum. Kilo aldim emzrirken mesela gene sarkmafi gobegim vardi tabi ben yok goruyodum verdim ama suan cikintim var okadar olur ya @SekerPancari71 58 falan olsan daha zayif durursun oda kalmaz diyo insallaaaah allaahim amin 58 oliyim amin

Ah amiiinnnnn
Hersey sporda bitiyo acil spora başlamak gerek o yüzden
@SekerPancari71 Gördüyse seni biliyodur hangi kiloda tam Olcan şimdi görmeden yorum yapamıyorum ben haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…